Та sunrise тук съм вече, отпуската в Бг свърши и по-добре, че ако бях останала и ден повече нямаше да оцеля...по кошмарно прекарване в родината не съм имала... Сега малко се нагаждам, и честно казано тия дни като, че ми се срина света, по незнайна причина .. Ти може би знаеш какво чертаят звездите по небосклона.
Радвам се, че още кърмиш.
Относно бременността, категорично нееееееееее... не повече няма да бременея, и не ми грам мъчно.
wicky, тия тревоги ги имах край Верето сега ме е гепил непукизма май, няма проблем да върша всичко, а и дребното не му пречи да е в кухнята... глей кво прави... http://ivalex.multiply.com/video/item/72
За Коледа нещо малко ще бъде дрешка и играчка, според развитието й, мразя купищата безполезни пластмасови чудесии за бебета и деца... Първата ни Коледа с Верето получи фибички и една свиреща топчица.
За ЧРД най големия подарък ще тортата, вероятно...
Обичанка миличка дай на по бавни обороти... работа няма да избяга, и то най вече домакинската...
Та по този повод и аз бягам да готвя зелех фасул по идея на Майчето.
Цунки.

Но за Коледа нямам търпение и аз. Още от миналата Коледа, когато бях бременна съм се заканила да направя голяма украса и за бебо, но и за нас все пак
Изненада ме с този голям крак. Моята мома все още носи най-малкия размер 15/16 въпреки тежкото си дупе и дългите си крака.

, мъжа ми го няма два дни, а пък аз изчистих, сготвих две манджи, правих диктовка с Дани, явно е въпрос на организация 
, както и някакви детски спортни екипчета. Ще ходя и аз тези дни, че той не посмял да купи от тях. 

Който има време моля да драсне едно лично.
а иначе за обгрижването на мъжлето наистина в такъв период трябва да положи повече усили за да не създава грижи, на моя съм му мноооого благодарна в това отношение
) се измъчи много и затова беше цялото това тръшкане и пищене. Иначе забелязвам, че напоследък все повече има периоди в които изследва пода (и всички малки боклучета по него) и си играе сама доста време. Въобще - както по-рано бях писала - някои майки казват, че като пропълзят децата и вече за миг не могат да ги оставят, а при нас е точно обратното! От както почна да пълзи имам вече свободни ръце (или поне не са заети толкова, колкото преди...)