Аз лично много бих се радвала ако има някаква такава среща. Нямам приятелки майки тук където живея и ми е доста скучно:( Трябва да ходя до другия край на София, за да се видя с моите приятелки:( Така че аз съм много за!

. Сега се учим да взема и да ми дава някакъв предмет, но засега е по-добра във вземането (на "заповядай" веднага се мята напред), отколкото в даването (на "подай, моля" се прави, че не разбира)
...
И аз просто капитулирах и викнах майка ми на помощ да се занимава с Мишо вечер, за да мога да пиша ченгели с Дани, а през деня да мога да сготвя нещо..... Мамо Це, шапка ти свалям и за мъфините и за хляба
И аз имам машинка за хляб, ама откакто Мишо се е родил само я бърша от прах..... Днес направих един кекс от пролетта за първи път....... и то щото мама е при мен...... С нея се разбрахме да идва в понеделник след обяд, за да мога да взема Дани от училище без да мъкна Мишо с дъждобран по дъждовете и да си отива в петък в късния след обяд, ще спи в къщи за да не се мъкне вечер по тъмниците с рейсовете....... Обаче много се караме с нея
......
нищо че Мишо е през декември.... и на патерица става......
Направо съм гроги.Я да Ви питам-майките -кърмачки-някой уморява ли се пове от обикновено(мисля,че е от гледането на детето,шетане,миене,бърсана ит.н. и не на последно място от кърменето)-от 2 дена нещо не ми е добре-не ме е хванал вируса на мъжо,а се чувствам на моменти много отпаднала-ще взема да пия витамини за бременни и кърмачки(Центрум матерна ги били спрели).С ниско кръвно съм и хемоглобина ми пада понякога,но напоследък беше добре,а и хапвам,но малката от 2 дена се скъса да суче-зъби ли ще вади незнам ама нещо не иска да яде,а иска да суче-и аз какво да правя давам и.Спи 2 пъти през деня,но само за по 1 час и то аз или готвя или чистя през това време.През нощта ставам,а е и раннобудна-става в 7.30 и обикновенно към 9.30-10.00 заспива ,но сега не иска и заспива към обяд, а после чак в 16.00.И тя иска да играем и ме дърпа(заиграва се сама,но напоследък зорко ме следи).

После ще мина да си я взема, нека се позабавляват с баба й.
Едно време как са живели тия хора без пералня бе 
Та, според мен от тук нататък би бил чудесен подарък.
Ако и с другите зъбки е така, не ми се мисли 

Сега на премисъл ми е нейния рожден ден. Още го мисля как да стане 

Та другия четвъртък упражнението се повтаря, думи нямам просто 
Искам да имам още поне 2 деца, но ако може при други обстоятелства
Знам, че е рано, но е хубаво ако някой изяви желание да се заеме с организацията, че каквито сме "бързи" ей го на дошло времето
Знам, че е рано, но е хубаво ако някой изяви желание да се заеме с организацията, че каквито сме "бързи" ей го на дошло времето 

Снощи се побърках с тази температура. Имам само течно лекарство,а тя не го харесва и го повърна няколко пъти.
Днес съм взела свещички, та да видим. 

Няма как да направя ремонт на апартамента,а да го сменя за момента е непосилно.
Настина изнемогвам обаче и това ми се отразява.
Затова често оставям Бубка и започвам да си говоря с него,не искам да се чувства пренебрегнат,направо тръпки ме побиват,ако е така и много се старая.
А ти,ако имаш време,можеш да качиш,ако искаш де,
някоя от нашите общи снимки,които си направихме.
С хубаво чувство си спомням за срещата. 

, който не, заради ЕГН-то, ето: http://www.youtube.com/watch?v=dDXtM8XaSKw) за Робърт де Ниро... И от този ден всяка сутрин момичетата от рецепцията пускат същото парче, когато младежът от Неапол влезе в офиса
Ей, заради такива щуротии си обичам работата - много е напрегната и стресова, обаче хората в офиса така сме се намерили, че в смях и закачки всичко се свършва...
- Т.е., момичета, важно е да се водим от девиза: "Което не ни убива, ни прави по-силни!!!"