Собствениците на Торти Чочко са наши добри семейни приятели. Радвам се че ти харесват тортите им....нещо хубаво и от нашия край.
А са и мноооого вкусни и най-важното пресни. Ако мога с нещо...свиркайте 

А са и мноооого вкусни и най-важното пресни. Ако мога с нещо...свиркайте 

Масичката е покрита с едно меко одеало, за да не си удря главата в нея. Въобще всичко е обезопасено. Мен все ме е страх да го оставям без да вися над него, но баща му в неделя / Мамо Це и при нас това е ден на тате/ го остави да се оправя сам и нямаше произшествия, така че сега и аз съм по-спокойна и мога да драсна 2 реда в темата.
Виж, август бременността хич не ми липсваше. Даже ми беше много жал за бременните по улиците. Като знам колко ми беше топло декември и цяла зима изкарах по пуловер не ми се мисли какво им е било на тях на 40 градуса.
Много бърбори и вика, въобще озвучането е пълно. Даже казва: (х)Айде!

.
преди няколко дни ви сънувах.... Т.е. сънувах, че сме се видяли и ти ми казваш, че Фил е проходил и после не искал да ходи, а само да говори.... Това вероятно във връзка с нещо, което четох по-рано - че децата като овладеят едно умение и го изоставят временно, за да овладеят по-добре друго.... Ама що пък теб и Фил.....

. Ама за сметка на това ходя на народни танци във вторник и четвъртък и на женска среща в сряда

, гримирах се, изчистих и подредих малко лудницата от играчки и не-играчки. Ама тя беше добра днес. Тя много обича да се "къпе с мен". Т.е. седи в столчето пред банята и умира от смях като си търкам косата и пръскам пяна. Та така....
.
, ми така де, справедливост трябва някаква да има
Аз съм си такава по принцип, като дойдат празниците и се вдетинявам....... почвам едни украсиииииии от 1 декември още и една еуфория ме тресва........ А мъжа ми само мрънка, че съм прахосница, ама аз вече съм му свикнала...... От сега още мисля къде да вдигна елхата, да не я изяде Мишо, че Явор изяде една
, т.е нахапа и играчките 

Да са ви живи и здрави бонбончетата!!!
А за ходенето но пръсти не се притеснявай
Ортопедите казват, че ако едно дете продължи да стъпва на пръсти след 1,6 г., тогава трябва да го види лекар да не е със скъсено сухожилие, което е рядкост, защото то проличава още при раждането, както при нас. За Мишо е опасно да не стъпва на пръсти, за да не скъси оперираното сухожилие, но за сега си стъпва на цяло ходило

, че не се знае до кога, миналата нощ се буди 3 пъти, а предишната спа само 2 часа
Лееелееее, ти днес си преизпълнила плана за една седмица! Моето дете не ми позволява такива чудеса!
Последния път, когато готвих сама с него не спря да мрънка 40 мин. накрая бях толкова изнервена, че се изпокарахме с мъж ми.
Радвам се, че Дани е добре в училище!
Пълна лудост е да готвя докато гледам Даная... цял ден! То не беше пищене, мрънкане и ...напъване, защото освен всичко пак получи ужасен запек и - пак от пуешкото! Давах й заешко и си беше ок, но явно самото пуешко месо не й десйтва добре.
Но смятам ,че дори да мислим ,че не им прави впечатление на бебетата - то от малки е добре да си ги "учим" на отношение. Така, както си ги обличаме добре и си им правим и прически и т.н. но всичко с мярка разбира се! Защото това не са най-важните неща, но все пак не са и маловажни.
Хареса ми идеята да се видим с дечицата през деня (и нашите са познати от градинката), както и с роднините, а с приятелите да си кажем наздраве вечерта. Мен ме тормози въпроса, че пак ще са доста хора и ако ще каним в къщи и ги караме да се събуват - леле! Ми колко пантофи трябва да взема само 
Лек ден ви желая!

Големи драми за глупости... Абе ето това е сблъсък между старо и ново мислене. Защото уважението към родителите може да е на по-вътрешно, фино ниво, без да има нужда да се дава името на детето на дядо му. Ако малко си разширят мисленето, ще видят, че това въобще не е толкова важно...
Също и хубави снимки на децата! Верето много е пораснала, издължила се е, изглежда прекрасно!