Еее,Вироглавка,аз защото съм с две искам помощ,ако бяха три-лесна работа

. Предлагам да помислим дори за началото на февруари, в смисъл, да са минали рождените дни на всички по възможност; а също и да поотмине еуфорията от януарските празници. Също така зависи накъде ще се ориентираме, в смисъл към центъра на България, или как
.
! Много вкусна почерпка, благодаря
!
.
.Слагам го за по малко в проходилка. Падам си от смях с него, засилва се от единия край на коридора и някъде към средата си вдига краката да се пързаля и се смее
. Голяма радост пада.
. 
..........
А и Вики тази вечер е у нашите и сега вече си почивам 
, и аз много се радвам че се запознахме
Ще се радвам като си дойдеш пак в БГ, ако имаш възможност, отново да се видим
Иначе за снимките, толкова съм разсеяна, питай ме защо не съм ги публикувала още
И да нацелуваш съкровищата си
А колкото до клипчетата и снимките ти, прати ми ги, когато имаш възможност 

Кеф голям 

А на този етап знам какво ще я зарадва най-много – за малко поне или за малко повече да ù дам моите очила
Просто се примирявам с мисълта, че не мога всичко да свърша и толкова. Обичам да готвя, макар съвсем обикновени и прости неща. Ако не чак творчество, то поне някаква градивност има в готвенето. Докато чистенето е голяма досада. Старая се таткото да има чисти дрехи за работа.А има дни, в които Дилянка иска постоянно внимание и не мога нищо да свърша, но пък какво по-прекрасно оправдание... Иначе много се радвам на жени, които успяват да съчетаят тези неща + работа + грижа за себе си. И то да го направят без да изглеждат изнервени и психясали, а да имат спокойно и ведро излъчване.
И аз до този извод стигнах вчера...
Хем гледах няколко варианта на различни марки....
), и "ботушки", а мама - боти с равна подметка, че е фен-пешеходец и нова "офисна" рокля...
) 
нали? 
)

и аз така! Ани - браво за хубавите новини 
Честити придобивки!

А на този етап знам какво ще я зарадва най-много – за малко поне или за малко повече да ù дам моите очила 
Иначе, и на мене ми се иска Вито вече да го отбивам... Може би още 1-2 месеца и после да спира. Но пък и не мога насила да го отбия, най-добре ще бъде ако стане естествено.