Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 778
  • 688
  •   1
Отговори
# 135
Каламитси,къде си,мила,хем си тука,хем те няма!?Те,сценаристите,не случайно са тука(ако са),то такива идеи кой друг ще им даде,трябва само да са ни благодарни,и то много,много благодарни!Вече сме им написали сценария,трябва само да отидат да го заснемат!

# 136
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

Опсссс! Твоите  хора/сценаристите/ са на балкона! Давам ти думата!
Е,и какво като са там? Да разберат,че кон боб не яде! Че им улавяме спатиите отвсякъде! Че сценариите им нищо не струват! Язък за талантливите им артисти! smile3511

Я стига с това скубане, че скоро магазин за перуки ще отворя, само покрай форума ще забогатея.  Money
Дори не можем й да предположим какво още ни очаква, така, че нека си пестим нервите и косата за тогава.  hahaha Joy hahaha

# 137
  • София
Дани, за стиховете....ти си знаеш!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes
О,Бобояна,целината беше за мен! hahaha За да не поискам салатка с ракийка!
Прочетох аз, така си беше! Ама, да ти кажа и мене ме съблазни предложението за салатка с ракийка - лошото е, че
вече бях грабнала мотиката
....и на трастиката!  smile3518
Иначе каква компания щяхме да се спретнем с тебе... Drunk Wine Glass smile3546  smokeuu

# 138
Аз искам да поздравя 4овека от балкона!Браво на сценаристите! Не съм съгласна, 4е сценарият е слаб! Помислете: 120 серии, като ошашавени след всяка серия, изписани 86 теми,  абсолютно подвластни, зависими, под4инени, покорени от филма! Някой веднъж беше написал, 4е въздействието на филма се дължи преди вси4ко на хубавата музиката. Ами, аз в определени слу4аи гледам само картинките, без звук Ами все същото ми е!

# 139
  • Русе
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes
Тя, целината, има специално предназначение! smile3503 Вени, какво ще кажеш по въпроса?! newsm62

Че аз си отговорих бе ,Дани?!
,да се разберем! Пистата няма нужда от гориво! Да му мисли самолета! newsm62

# 140
Дани, за стиховете....ти си знаеш!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes

А не така не знаеш за лечебната сила на целината, като го гледам Серхан доста ще му трябва.
Леле много сте бързи. Сега да трия поста си ли  newsm78

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 22:28 от karpatiq

# 141
  • София
Аз искам да поздравя 4овека от балкона!Браво на сценаристите! Не съм съгласна, 4е сценарият е слаб! Помислете: 120 серии, като ошашавени след всяка серия, изписани 86 теми,  абсолютно подвластни, зависими, под4инени, покорени от филма! Някой веднъж беше написал, 4е въздействието на филма се дължи преди вси4ко на хубавата музиката. Ами, аз в определени слу4аи гледам само картинките, без звук Ами все същото ми е!
Кой човек, бе мила! Този ли? BoBoYana, winona, nadejda 76, sonq2612, milmil, edaharun2, dejavue, karpatiq, nezabravimka, ina67, pkutieva, danidorina, moni97, ema153, migi_megi, haryn, vai1 (+ 4 Скрит/и) и 14 Гости преглежда(т) тази тема.
Ами къде да иде момчето, освен при най-верните му.............. kiss kiss kiss kiss

# 142
  • Русе
О,Бобояна,целината беше за мен! hahaha За да не поискам салатка с ракийка!
Прочетох аз, така си беше! Ама, да ти кажа и мене ме съблазни предложението за салатка с ракийка - лошото е, че
вече бях грабнала мотиката
....и на трастиката!  smile3518
Иначе каква компания щяхме да се спретнем с тебе... Drunk Wine Glass smile3546  smokeuu
Да сме живи и здрави! Ще го организираме! newsm10

# 143
  • София
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes

А не така не знаеш за лечебната сила на целината, като го гледам Серхан доста ще му трябва.
Леле много сте бързи. Сега да трия поста си ли  newsm78
Няма нужда да триеш ти, ама стига вече с тая целина.... То, ако не ти идва отвътре...разчитай ти на целината....... Embarassed Embarassed Embarassed

# 144
  • Русе
Момичета,искам само да ви напомня,че утре е Празник на София! Софианци да черпят! smile3521

# 145
  • Монтана
Откакто орязаха нашият сериал-бойкотирах Нова! smile3513 smile3513Не че ще усетят,но ехей така-за мое удовлетворение!Не гледам нищо-дори не съм пускала тази телевизия от миналата сряда!Може би ще започна да я пускам чак за любимия ми Д-р хАУС!!! Laughing Laughing Laughing

# 146
# 147
  • На юг от тук
Слушах интервю преди време с Еда и тя тогава каза, че сериалът е с неочакван край за зрителите.

# 148
  • Варна
Тя, целината, има специално предназначение! smile3503 Вени, какво ще кажеш по въпроса?! newsm62

Че аз си отговорих бе ,Дани?!
,да се разберем! Пистата няма нужда от гориво! Да му мисли самолета! newsm62
smile3532 smile3532 smile3532    love001

# 149

Дано няма в новият сезон такива сцени.

Общи условия

Активация на акаунт