Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 773
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Откакто орязаха нашият сериал-бойкотирах Нова! smile3513 smile3513Не че ще усетят,но ехей така-за мое удовлетворение!Не гледам нищо-дори не съм пускала тази телевизия от миналата сряда!Може би ще започна да я пускам чак за любимия ми Д-р хАУС!!! Laughing Laughing Laughing
newsm10 newsm10 newsm10 Само така! Е, те така се ражда истински гражданско общество. Ама, и аз се замислям дали ще устоя на д-р Хаус! Много го харесвам и аз! Споко, те ще го дават и по друг тв канал!

# 152
# 153
  • Русе
Слушах интервю преди време с Еда и тя тогава каза, че сериалът е с неочакван край за зрителите.
Ето! Знаех си аз! Ще се ходи до магазин за перуки?! smile3515

# 154

Този момент в болницата Еда-Харун, след стрелбата на Тюркян съм си го заплюла, за де-тай-лен анализ! Не му обръщаме достатъ4но внимание. Велика, култова сцена!

Дано няма в новият сезон такива сцени.

# 155
Ето нещо старо направено от Лилипопчето, но което и до днес ме кефи.

# 156
  • Русе

Дано няма в новият сезон такива сцени.
Мислиш ли? Съмнявам се!

# 157

Това е за последно от мен. Отиам да приспивам мъжа си Blush
До утре. Лека вечер и приятно вихрене в форума.   bouquet

# 158
  • Русе
Ей,значи! Уплашихте Харун и той отиде...или при скрити ,или при гостите! Целина,та целина! Crossing Arms

# 159
  • София
Здравейте  bouquet...велика компания.Нямате прочитане.Малко да го няма човек....и загива.Отгоре на всичко ....жестоко съм настинала Sick
Чудесни сте.  bouquetПоздравления.  bouquetМного е приятно ....потапянето тук.С наслада ви чета.

ОЧАКВАНЕ         

Отлитат дните,като цветни пеперуди         
   С дъх на есенни ......листа         
   Готови всеки миг да се откъснат
   и да се слеят с пръстта
   Поглеждам календара всеки ден
   И сякаш чакам нещо да ми каже
   Уви.....но  той безмълвен е
   Единствено отмята дните на очакване
   Отново искам техните очи да видя
   по погледите им да  разбера
   Дали са охладнели чувствата им
   Или горят с още по-голяма страст
   Препядствия какви ще има
   И докъде ще стигне силата на любовта
   Съдбата накъде ще ги ...отвее
   И как ще раздели две влюбени сърца
   Въпроси много, с отговори....в очакване
   От толкоз чакане,се чувствам изморена
   Дори и грип мъчителен ме хвана
   С чаша чай...горещ,съм в ръка

# 160
  • Русе
Момичета, и аз ще ви оставям! Че днес ми се събират 2 смени тук! Леви-леви newsm46 smile3524
Приятни сънища на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
Лелеее! Докато си оправя паролите, моя 4овек е из4езнал!Жалко!Искам да му кажа 2 думи!

# 162
Момичета, и аз ще ви оставям! Че днес ми се събират 2 смени тук! Леви-леви newsm46 smile3524

Даааа! И аз мисля, 4е днес по4ивката ти е напълно заслужена! Лека!

# 163
  • Монтана
Момичета,вижте нещо,което със сигурност сме забравили...........Монолозите на Еда и Харун,сплетени толкова добре-като истински разговор помежду им! http://vbox7.com/play:59dd7895 Това според мен доказва,че няма да има друга жена в сърцето,че дори и в постелята на нашия любимец!Гледайте и кажете,че не съм права....

# 164
  • София
Вени...пропусни утре закуската.Софията ще черпи...от сърце  bouquet Laughing Heart EyesЛека нощ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт