Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 694
  • 688
  •   1
Отговори
# 585

Благодаря, Каламитси ! Плекрасен е клипа и песента !  bouquet

# 586

Защо няма коментари под тая снимка! Не изглеждат лошо нещата, нали!

Ами само като се сетя какви погледи си хвърляха и как ме беше страх Харун да не мине малко по в лево...... smile3515 голям зор беше.
Иначе нашто момче добре владее умението  да те омагьосва с поглед и доколкото подразбирам Едже няма да го остави намира .Май нейната атака тепърва предстои. newsm78

# 587
Тоя клип не ми излиза от акъла! Действа ми не само върху съзнанието, ами и върху подсъзнанието! Луда работа!

# 588
Мария,тия дни ще има съобщение. Щом в края на месеца започват сериите,няма начин! Многото мина,малко остана-броени дни!

Чул те господ с двете уши .Амин дай боже! newsm17 newsm17 newsm17 newsm51 newsm51

# 589
Мария,тия дни ще има съобщение. Щом в края на месеца започват сериите,няма начин! Многото мина,малко остана-броени дни!

Днес срещнах 2 персони, които не харесват филма! Дадох им материал за размисъл! До следващата среща!

# 590
Добър вечер, мили момичета!

Изтощителен ден, убийствена умора, но ей ме на' тука, седнах преди малко да ви прочета - като свеж пролетен повей сте, откъде това неизчерпаемо вдъхновение, аз се чудя... Приемете моите адмирации за всичко, което правите!

# 591
Тоя клип не ми излиза от акъла! Действа ми не само върху съзнанието, ами и върху подсъзнанието! Луда работа!
Каламитси то да е само клипа добре ама май целия филм ни е влязъл под кожите и отърване няма  ooooh! Какво пък на мен ми е хубаво и се чувствам щастлива .Надявам се ,че и при вас е така.  love001 За да не съм сама в псих......нали все пак ще трябва с някой незабравим/ма  да си правя компания  smile3534

# 592
Така е! Когато си в състояние на моментна слабост, естествено е да търсиш силен 4овек до себе си, за да се опреш на него!Защо в деня на сватбата, Харун не се напи сам, а повика Едже?

# 593
  • Русе

Днес срещнах 2 персони, които не харесват филма! Дадох им материал за размисъл! До следващата среща!
Щом не са го харесали или не са романтични,или ежедневието им не е сиво /според снощно изказване на Дани/!

# 594

Аз изобщо няма с кого да обсъждам филма, освен с моите хора в къщи, които го гледат покрай мен, но не така запалено.
Никой от приятелите ми и познатите не го гледа.
Само една приятелка от време на време гледа Листопад и то заради мъжа си, който като моят съпруг е фен на филма. Иначе никой друг , а така ми се иска да поспоря с някой на живо, ама няма.

# 595
  • Русе
 timothy, mipsy., kalamitsi, lucymi, mariq_72, moxito, allisas73, nati 75, edaharun2, mg_mg, sonq2612, mai4eto28 (+ 3 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема.

Е,събрахте се достатъчна компания! Вече мога да се оттеглям.
Лека нощ на всички! newsm51

# 596

Щом не са го харесали или не са романтични,или ежедневието им не е сиво /според снощно изказване на Дани/!

Струва ми се ,че точно ежедневието им е много сиво и незнаят какво изспукат.А романтиката им беше някъде по в началота на сериалчето ха дано си вземат забележка .......... сценаристите им newsm17

# 597
timothy, mipsy., kalamitsi, lucymi, mariq_72, moxito, allisas73, nati 75, edaharun2, mg_mg, sonq2612, mai4eto28 (+ 3 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема.

Е,събрахте се достатъчна компания! Вече мога да се оттеглям.
Лека нощ на всички! newsm51

Лека нощ мила и сладки сънища. smile3524

# 598

Малеее,на мама хубавите деца!  love001
Ееее, не, стари, нови - влудяващи са тези снимки. Още не мога да се нормализирам след онази "розова" фотосесия, а то никнат все повече и повече. От толкова страст ще взема да си изкривя представите житейски. То дай, Боже, всекиму такава un amore grande!

# 599
[/quote]
Щом не са го харесали или не са романтични,или ежедневието им не е сиво /според снощно изказване на Дани/![/quote]

Струва ми се ,че точно ежедневието им е много сиво и незнаят какво изспукат.А романтиката им беше някъде по в началота на сериалчето ха дано си вземат забележка .......... сценаристите им newsm17
[/quote]

То4но така е, Марий4е! Аз не мога да кажа, 4е ежедневието ми е сиво.Динами4но и интересно е - средна работа!В смисъл няма скука!
Този филм си е драма!Много 4есто можеш да 4уеш ''Тоя филм е тежък, не мога да го гледам! Това е причината! Народът е развратен от сапунките! И не му се гледат драми, които да го натоварват! Самите ние се определяме като мазохисти!

Общи условия

Активация на акаунт