Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 589
  • 186
  •   1
Отговори
# 165
Клонка,ясно Mr. Green и жалкоооооо Whistling

# 166

Подобно признание би ли променило отношението ти към мен?
Въпреки че понякога пишеш адски простотии, нямам нищо против да бъдем форумни приятелки (имам си причини да те харесвам) Peace

# 167
  • София
Вилико, не смей да разочароваш барбипалечка! Признай, че си Люба Кулезич! Важно е и за мен.

# 168
  • тук-там
Изумявате ме днес! Mr. Green Да няма нещо във въздуха, щото  и на мен ми е едно лигаво, пък хората сериозни неща питат! newsm78

# 169
Ами...ще изчакаме още някой и друг ден, пък ако не се появи авторката, ще можем да кажем - не, вече никой не умира.
Ако ме разбираш Mr. Green

Разбрахме те, разбрахме те - кой умрял, умрял.  Mr. Green Joy
Не, няма такъв смях просто, и то още не съм стигнала до Иванови.  ooooh! Joy
Ся отивам да ги търся из дебрите Форумски, да доумрЪ и аз.
От смЕх, обаче.
 hahaha Joy

# 170

Подобно признание би ли променило отношението ти към мен?
Въпреки че понякога пишеш адски простотии, нямам нищо против да бъдем форумни приятелки (имам си причини да те харесвам) Peace

Вярно е, пиша, аз понякога ставам ужасна простачка, но...това ми е очарованието  Flutter

Вилико, не смей да разочароваш барбипалечка! Признай, че си Люба Кулезич! Важно е и за мен.

Бих признала, ако бях сигурна, че на никого няма да кажете, но тоя форум...е кошер от оси, та ще има да ме разнясате на ляво и на дясно, а аз искам да остана виртуална  Laughing

# 171
Цун, гуш и муш+ най-милите емотикони, които съществуват в уърлд уайд уеб.

Изумявате ме днес! Mr. Green Да няма нещо във въздуха, щото  и на мен ми е едно лигаво, пък хората сериозни неща питат! newsm78
Да, много е дразнещо, за това аз лично официално се извинявам за отклонението на темата или по-просто казано- сори за оффа!

# 172
  • София
още не съм стигнала до Иванови.  ooooh! Joy
Ся отивам да ги търся из дебрите Форумски, да доумрЪ и аз.
Сагата на И … 86;ви
73 страници класически текст с елементи на трилър, фентъзи и исторически епос, както вече казах.
В първите 60 Мария Иванова е разкъсвана между екзистенциалния въпрос за любовта към неверния съпруг и битовизми като изплащането на ипотека и лизинг. Тя търси своята вина за неговто поведение. И иска да си го върне.
Ние й даваме мъдри насоки в една или друга посока.
В последните 10 страници ние горко съжаляваме за съветите си, защото след навлизането в повествованието на семейство Чистеменски, става ясно, че сме задръстени пресметливи идиотки, а Мария Иванова е най-зле и още по-зле ще стане заради нас.
Следва разкаяние и уговорка да си направим публично сепуко на площада.
Иванова също я няма, както и върбата.
Това е заразно.

# 173
  • тук-там
Ми девойките си имат проблеми и явно са решили, че ДиС няма да им ги реши - голяма грешка, ако питаш мен, ма те си знаят... Mr. Green
Дано мине някой да затрие лиготиите, че .... newsm78

# 174
За пръв път и аз съм съгласна с разсъжденията на Вилико. Stuck Out Tongue

Обзалагам се че авторката ще се върне да ни каже какво е станало.
Може да е обсъдила със съпруга си и да са се навили на тройка. Crazy

# 175
Ми девойките си имат проблеми и явно са решили, че ДиС няма да им ги реши - голяма грешка, ако питаш мен, ма те си знаят... Mr. Green
Дано мине някой да затрие лиготиите, че .... newsm78
Ауу,добре ,че са оцелели....    Joy
Така не съм се смяла ...не знам от кога.
Така изцвилих,че мъжа ми,който спи от 1 час,в друга стая,скочи да види какво ми става...    Mr. Green  уплашил се,решил ,че викам...   

# 176
И все пак се надявам темата да е фейк.  Rolling Eyes

# 177
Ама и несериозна авторка!  Crossing Arms

# 178
Мога ли да попитам авторката кога за последно е гастролирала в темата си? Rolling Eyes Малко ме мързи да търся... Embarassed

# 179
Ако историята е истинска- то авторката си има мъж, какъвто заслужава
Жестоко звучи, но е факт- както казват, кучето скача според тоягата
Ей такива мнения най-обичам.  Heart Eyes
Кратко, компетентно, категорично - без да се хвърля излишен труд да се привеждат аргументи и да се обясни по-добре гледната точка на автора на умотворението. И, о, да - пропито с невероятната проницателност на опитен форумец,на който изобщо не му е нужно да чете постове, а е достатъчен един бегъл поглед към нечий профил, за да разбере стоящият зад него какъв характер е, какви комплекси има, как изглежда и какво заслужава. Хвала на такЪВИ граждани  Joy

Общи условия

Активация на акаунт