Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 563
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къде па Клонка е цитирала?  newsm78
Айде, Клонкеее, ти УлетЕ зарад' мен!
  Joy Hug
Карай... hahaha Hug

# 151
Ми съжалявам, ма кви са тия черно-бели снимки бе жени, объркала съм ви, кво  Sunglasses

# 152
Ми съжалявам, ма кви са тия черно-бели снимки бе жени, объркала съм ви, кво  Sunglasses

Нищо де, няма лошо, поне се посмяхме.  Laughing
Сега само остава авторката да се появи, да каже, че всичко е О.К. и можем да лягаме спокойни.

# 153
Сега, аз се замислям - на мен ако ми се случи нещо подобно - в мига ще го изхвърля, наистина, прекалено самолюбива и ревнива съм. Пък авторката...идва и пише тук. Какво цели и иска според вас?  Thinking

# 154
Сега, аз се замислям - на мен ако ми се случи нещо подобно - в мига ще го изхвърля, наистина, прекалено самолюбива и ревнива съм. Пък авторката...идва и пише тук. Какво цели и иска според вас?  Thinking

Или е много добродушна (щот аз не бих го изхвърлила мирно и кротко, и меле ще има  Twisted Evil), или темата е пързалка.

# 155
Обаче...нека погледнем по-задълбочено, моля ви се  Naughty
Сега, никът на авторката е "плачещата върба". Ако приемем, че е метафора на душевното й състояние - тя от самото си регистриране тук значи е имала проблеми, които са я карали да плаче. Това пък от своя страна отговаря на въпроса - мъжът добър мъж ли е бил - е, явно не. Така че и последната му постъпка явно е очаквана. Още повече - авторката сама е предусещала своята гибел - пуснала е тема седмица преди тази, в която плахо признава...

# 156
  • София
Е, Вилико, ти направо удари Достоевски и Толстой в земята с небрежен жест.
Каква дълбока житейска драма прозря и почти нахвърля план-конспект за класически роман.
Давай, върбата изчезна, сега си ти. Пиши! Ние ще четем. Flutter

# 157
Ти съвсем на психология го удари, но според мен не си права.
Авторка на такива теми е логично да "се кръсти" с такъв ник.
Нима мислиш, че би "се кръстила" Веселата съпруга и после би пуснала такава тема?  Rolling Eyes
Аз не мисля така.

Хаххахааа...
Клонкеее, престани, бе жена, шЪ ме умориш тая вечер!
  hahaha Joy

# 158
  • София
Джулке, разчекнала съм се между две теми тук - тази и на Иванова, дето Иванов я напуснал заради руската девушка. Драмата е пълна. Иванова поне не умира, обаче. Но там нещата са извън контрол - над 80стр, драма, фентъзи, исторически епос - включи се и Кочо Чистеменски със съпругата си, която още не е заклал.
Не ми е лесно, но все още се владея.

# 159
Благодаря за вниманието първо  Flutter
Искам и още малко да се поизкажа.
Правят впечатление няколко неща в изказа на авторката, които определено допълват нейния профил. На първо място тя никъде не дава признак нито на раздразнителност, нито на някакъв нерв към съпруга, пише спокойно, изреченията са ясни, няма особена емоция в тях, по-скоро споделяне на факти. Всичко това ме навежда на една мисъл - тя самата не е пред дилема определено, не е пред съдбовно решение. Което от своя страна също е интересно, защото жена, любяща съпруга, не би могла с такава лека ръка да преглътне подобна обида и разочарование. Също така тя никъде не казва защо пуска темата точно. За да се опита да се справи с тоя проблем и да продължи напред със съпруга си или ? Но пък и не говори за тотална раздяла с него...нещо, което повечето жени биха направили на нейно място. Най-вероятно самата тя се съмнява в цялата истинност на...своята история  Thinking

# 160
...още ли умира някой Thinking Thinking

# 161
Вилико, ти да не си Люба Кулезич? Thinking

# 162
Вилико, ти да не си Люба Кулезич? Thinking
Подобно признание би ли променило отношението ти към мен?

# 163
  • София
Ами...ще изчакаме още някой и друг ден, пък ако не се появи авторката, ще можем да кажем - не, вече никой не умира.
Ако ме разбираш Mr. Green

Вилико, много издълбоко тръгваш, трябва да помисля над въпросите, които задаваш. Thinking

# 164
Разбира се, разбира се, давам ти...една цигара време  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт