Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 591
  • 186
  •   1
Отговори
# 120
Е, как да вдигне скандал на нищо неподозиращата си приятелка, защото съпругът изтърсил, че я обича - по думите на авторката връзката им не е консумирана  Laughing

# 121
защо да не и го вдигне,какво толкова ще стане?Ако не е станало(за което много се съмнявам)то ще стане.Нищо няма да се случи ако пък се развика,нали са приятелки Mr. Green

Ама няма да викам само по нея,почвам ги наред...ей така да си знаят Crossing Arms

# 122
Е, как да вдигне скандал на нищо неподозиращата си приятелка, защото съпругът изтърсил, че я обича - по думите на авторката връзката им не е консумирана  Laughing
Те играят заедно и тя нищо не може да направи или каквото направи ще е все губещата страна.

# 123
защо да не и го вдигне,какво толкова ще стане?Ако не е станало(за което много се съмнявам)то ще стане.Нищо няма да се случи ако пък се развика,нали са приятелки Mr. Green

Ама няма да викам само по нея,почвам ги наред...ей така да си знаят Crossing Arms

Абе ти ак овикаш на приятелките си заради мераците на мъжа си....нямам коментар  Tired

# 124
На моите не им подаряват цветя за щяло и нещяло.Мераците тук са налице като гледам и при двамата,така,че  няма да мога да се стърпя да ми се обеснява,че бил влюбен,а тя,че е точна с мен.

# 125
  • София
Е, стига сега, може приятелката наистина да няма нищо към мъжа. Не си струва човек да си разваля приятелството заради някакво недоказано форумно съмнение.
Аз също съм била ухажвана от мъж на близко семейство и то доста дълго. Така и не намерих смисъл да кажа на неговата жена, както и на моя мъж. Просто му казвах да престане и го уверявах, че нищо няма да се получи. Държах се сериозно и го запазих в тайна, за да не създам проблеми в двете семейства. Отшумя и все още сме близко семейство.
В случая съм се държала коректно и към моята половинка и към неговата.  А това, че не съм им споделила е, защото не смятам това за важно и то повече би навредило, отколкото да има някакъв полезен ефект.

# 126
Lara - и на мен ми се е случвало и постъпих по същия начин.  Peace
Пък и в случая на авторката - хем получава бонбони приятелката, хем не знае за мераците на съпруга, хем връзката не е консумирана...Според мен мъжът просто е литнал от кризата на средната възраст.

# 127
Не ми се връзва просто Lara .Ти си постъпила като истинска приятелка,но тук  нещата са ама съвсем различни.

# 128
Не ми се връзва просто Lara .Ти си постъпила като истинска приятелка,но тук  нещата са ама съвсем различни.

Ами различни са, защото съпругът е признал.

# 129
Преди седмици пуснах тема за това, което ме притесняваше ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516450.msg15980852#msg15980852

Снощи моят съпруг ми призна, че има чувства към тази моя приятелка.
Каза ми, че обича нея и мен - едновременно. Че не иска да се лиши от никоя, че на сърцето си не може да заповяда и тем подобни. Обясни ми /о,боже/ че сърцето му е пълно с любов и към двете. Попитах го коя е по-напред все пак - ами и двете /нищо че съм съпруга и майка на децата му/. Истината е, че е нежен към мен - ама и към нея. Каквото подарява на мен /цветя, бонбони/ - получава го и тя.

Почувствах че умирам. Просто  не съм на себе си. Не зная как да постъпя. Мисля да се разведа, но не искам да огорчавам синът си, който все още е ученик. Но как да продължа така.

Бих искала да чуя мнението на момичета в сходна ситуация.

#Crazy
Ама и нагъл, чак да се обяснява за обичането поравно. То е обидно това...  Аз бих му казала да си ходи при нея и това е. Ама аз доколкото разбирам приятелката няма интереси към мъжа, така, че да си остава сам с мечтите.

# 130
Е, стига сега, може приятелката наистина да няма нищо към мъжа. Не си струва човек да си разваля приятелството заради някакво недоказано форумно съмнение.
Аз също съм била ухажвана от мъж на близко семейство и то доста дълго. Така и не намерих смисъл да кажа на неговата жена, както и на моя мъж. Просто му казвах да престане и го уверявах, че нищо няма да се получи. Държах се сериозно и го запазих в тайна, за да не създам проблеми в двете семейства. Отшумя и все още сме близко семейство.
В случая съм се държала коректно и към моята половинка и към неговата.  А това, че не съм им споделила е, защото не смятам това за важно и то повече би навредило, отколкото да има някакъв полезен ефект.
Да,ама в твоя случай мъжа не е хукнал да признава на жена си ,че не може без теб,нали?
И неговата жена не е била в положение да взима някакво решение.
Ситуацията не е идентична.
И явно въпросната приятелка не е реагирала сериозно като теб,и е приемала подаръците,за да си въобрази мъжа,че е влюбен...
Ако беше отрязан в начале,едва ли щеше да си даде труд да обяснява на жена си колко обича и приятелката й.

# 131
Аз също съм била ухажвана от мъж на близко семейство и то доста дълго.
....

Е, да ама той подаряваше ли ти бонбони и цветя, за които подаръчета жена му знае ? И ти приемаше подаръците му сигурно, много неудобно се чувстваше и сконфузено, ама не му отказваше подаръците, да не го нараниш сигурно  Mr. Green Rolling Eyes
Точно тук се разминават твърденията на авторката за коректността на приятелката и описанието на държанието й.

ПП И да се влея и аз в редиците на ухажвани от мъже на приятелки, въпреки че тя ми беше по - скоро позната, но е факт, че ме ухажваше човекът, даже влезе по гащи в стаята ми в един хотел.
Ами изхвърлих го като мръсно коте и на сутринта говорихме, че за всичко е виновен алкохолът, повече няма да се повтаря това, че всичко е минало и т.н. Обаче полека лека се отдалечихме, и случката беше една от причините да страня, но и тя имаше някакви съмнения  Confused Случи се например да ми подхвърли: "Аз съм малко по - закръгленичка, с големи ц-ци, пък си знам че мъж ми харесва такива като тебе - слабички и почти без гърди  Mr. Green" Беше си смесица от обида, опипване на почвата и обявяване на война, но аз не се вързах, подхвърлих нещо в смисъл, че те всички мъже зяпат кльощавите мацки по списанията, ама вкъщи като си легнат и искат месце да бутнат, не да им дрънчат кокали  Mr. Green и това й показа, че от моя страна интерес няма.
Де да знам, да опита авторката нещо подобно, заобиколно да подпита приятелката си, дори на шега, за да види реакция на приятелката и да прецени дали е възможно приятелката й да й е враг по - скоро  Thinking

# 132
Според мен това е криза на средната възраст. Предполагам, че мъжът ти е около 40/спомена,че имате самостоятелно дете/ и имате над 20 години брак. Ако някой каже на тази възраст, че не му е минавало през ума какво би било да опита с нов партньор, сигурно ще излъже.Сигурно повечето семейства минават през такива кризи. Вярвам, че ще устоите на кризата, макар че разбирам колко ти е тежко.

# 133
  • София
...може би всяка една тук има една приятелка ,която и е като сестра.Не мога да разбера щом споделят с нея радостите и проблемите си...
...какво лошо има да споделят и мъжете си. Mr. Green

Ей тая реплика ми изглежда много подходяща за случая.

# 134
Само да вметна: имала съм подобен случай. Е, не чак толкова подобен, ама все пак... Mr. Green

Та моят тогавашен любим се прехласваше гласно по една от приятелките ми. Колко добра домакиня била / Shocked/ - за разлика от мен, какви прекрасни били жестовете й, как леко се движела /из кухнята!/. Ама не, че я харесвал като жена, ама някак си, що аз не мога да бъда такава... Да де, ама първо тя наистина е свестна жената, на принципа "мъжът на приятелката ми не е мъж" /без продължението "ако той е готин, тя не ми е приятелка" Mr. Green/.
И втжоро, той отдааавна е бивш!

Общи условия

Активация на акаунт