Киста на яйчника

• 259 852
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
На някой то вас, дето е пил такива хормонални хапчета, отразили ли са се на килограмите по някакъв начин? Нагоре, надолу?

# 226
На някой то вас, дето е пил такива хормонални хапчета, отразили ли са се на килограмите по някакъв начин? Нагоре, надолу?
За Оргаметрила знам със сигурност ,че влияе .В момента пия и съм качила 3 кг. ,също може да се чувстваш и нервна ,подтисната в дадени моменти .

# 227
Дуфастон пия, пети месец вече, сега го допивам, не, че имаше някаква полза от него ..кистата си стои със същите размери. На теглото - не, по никакъв начин. Обаче ми се изчисти акнето, не зная дали е от него (!!), но след втората опаковка спряха да ми излизат пъпки, а бяха мнооого коварни..

# 228
  • Другата България
За Оргаметрила знам със сигурност ,че влияе .В момента пия и съм качила 3 кг. ,също може да се чувстваш и нервна ,подтисната в дадени моменти .
След цял блистер Оргаметрил-никаква промяна в кг. Peace

Днес се запознах и с доктора, който ще прави операцията, ама няма да е на 8.05. за щастие. Записаха ме за 28.05., 27-ми - хоспитализация.
Merri_An, в Окръжна, във Варна ще е. Днес като казах на мои познати, че ще е там реагираха малко остро ...но  докторите са много мили - и този, при който ходих на преглед вчера, и този, който ще прави операцията : ) за мен човешкото отношение е много важно, та така, вече съм спокойна Simple Smile.
Правих и туморен маркер - резултатът е 14.13 при референтни стойности 35, значи няма тумори и тем подобни, съвесем доброкачествено си е, нали така? Още не съм звъннала на доктора да му кажа.
Благодаря ви за подкрепата:))))
Късмет от мен и ще пишеш как си  Hug

# 229
Zdraveite,nqkoi mojeli da mi kaje ako ima otkrit tumor na qi4nika 10sm i ako nenai boje e zloka4estven vazmojno li e da se izlekuva 4ovek blagodarq predvaritelno

# 230
Пфф..това само медицински лица могат да кажат .. и да - не дай си Боже ..

# 231
Искам да ви попитам за лапаро-то, което ми предстои, операцията покрива ли се от здравната каса...трябва ли да плащам нещо, освен престоя в болницата, разбира се?

# 232
  • Другата България
Искам да ви попитам за лапаро-то, което ми предстои, операцията покрива ли се от здравната каса...трябва ли да плащам нещо, освен престоя в болницата, разбира се?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634214.0;topicseen  виж тук има доста инфо, и аз бях питала едно-друго щото мислех че ще стигам дотам Laughing

# 233
О, даа, и аз я чета тази тема : ) ще питам и там, благодаря

# 234
zdraveite iskam da vi popitam kakvi sa simptomite pri kista na men mi otkriha nqkakvo ubrazuvanie na ediniq qi4nik no lekarkata mi kaza 4e ne i prili4alo na kista ina4e imam bolki v taza i preminavat kam krasta osven tova si 4ustvam korema mnogo podut 4etoh 4e takiva simptomi ima pri tumor v qi4nika

# 235
Хейй, не се стресирай от сега. Доколкото разбрах от другата тема, в която пишем - още не си занесла резултатите от изследванията - занеси ги, доктороът ще ги разчете, пак ще те види. Ако трябва отиди и при втори доктор за второ мнение.
При мен симптомите за кистата бяха по-скоро външни - отвратително акне по долната част на бузите и брадичката, отиваше и към врата даже...ужас! Болки почти нямах..веднъж само си спомням, че ме заболя по-сериозно, иначе не ми пречи, нито ми създава някакъв дискомофрт, не я усещам изобщо, въпреки големите размери.

# 236
Хейй, не се стресирай от сега. Доколкото разбрах от другата тема, в която пишем - още не си занесла резултатите от изследванията - занеси ги, доктороът ще ги разчете, пак ще те види. Ако трябва отиди и при втори доктор за второ мнение.
При мен симптомите за кистата бяха по-скоро външни - отвратително акне по долната част на бузите и брадичката, отиваше и към врата даже...ужас! Болки почти нямах..веднъж само си спомням, че ме заболя по-сериозно, иначе не ми пречи, нито ми създава някакъв дискомофрт, не я усещам изобщо, въпреки големите размери.

strah me e 4e moje da e tumor

# 237
Някой може ли да каже дали по време на прием на Марвелон е получавал сърбеж по цялото тяло?

# 238
Когато започнаха да се проявяват моите симптоми доста се бях наплашила..начетох се в интернет на най-различни гадости..то не беше рев...въобщееее. Просто трябва да си спокойна. Докторът е казал, че е нещо малко, е, значи каквото и да е е намерено на време! Просто още в понеделник, ако имап възможност отиди при доктора си.  Hug

# 239
 :
Когато започнаха да се проявяват моите симптоми доста се бях наплашила..начетох се в интернет на най-различни гадости..то не беше рев...въобщееее. Просто трябва да си спокойна. Докторът е казал, че е нещо малко, е, значи каквото и да е е намерено на време! Просто още в понеделник, ако имап възможност отиди при доктора си.  Hug
Cry

Общи условия

Активация на акаунт