Киста на яйчника

• 259 887
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Да, задължително ще пиша с всяка най-малка подробност, ще се радвам да съм от полза на някой, който преминава през това. Тук, всички толкова много ми помогнаха и продължават да го правят!  Hug
dejie , стискам палци и на теб!

# 256
Спокойно, лапарото е много по леко от отваряне на корем както е моя случай, даже два пъти, но има един риск, ако не успеят с лапароскопия ще те отворят, подписваш предварително Sad , но не го мисли. При мене беше невъзможно с лапароскопия заради срастванията от първата операция. Съвета ми е да си проучиш за добър лапароскопист, те в гилдията се знаят, а и точно преди операцията ще те гледат на ехограф все пак всичко се случва и стават чудеса Hug

# 257
Мда, докторът, който ще ми прави лапарото мисля, че е добър, лошо за него не съм чула, а и се запознах с него преди 2 седмици, много е свестен. Както съм писала и преди - за мен е важно и отношението Simple Smile

# 258
Здравейте!  Случайно попаднах на тази тема. Искам да споделя този линк http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mv4_M_Zgf9Y#! . Тези превръзки вече ги има и у нас и има много положителни резултати. Имат лечебно-профилактичен ефект. За повече информация пишете на лични.

# 259
  • България
записвам се да не ви загубя и се връщам да чета
проблема ми е поликистозни яйчници,изписаха ми хормонални таблетки но от тях имах чувството че ще ми се пръсне сърцето и ги спрях още на втория ден
сега се оглеждам за хомеопатично лечение

# 260
  • UK
Роси, доколкото знам поликистозата е различно нещо от това, което се обсъжда тук, сигурна съм, че има други теми във форума, където може да получиш информация и помощ, или просто да споделиш с други момичета с твоя проблем. Успех ти пожелавам!

# 261
Днес отново бях при доктора и каза, че кистата си стой 49/49мм - без промени от както я откри. Каза ми да отида отново на 4-5 ден от менструацията и преди това да съм изпила 700-800мл вода - мисля че ще ми прави някакво изследване ама от нерви забравих да попитам....

# 262
  • България
Роси, доколкото знам поликистозата е различно нещо от това, което се обсъжда тук, сигурна съм, че има други теми във форума, където може да получиш информация и помощ, или просто да споделиш с други момичета с твоя проблем. Успех ти пожелавам!

Hug

# 263
  • UK
И моята си стои, същите размери, карам още един месец на Примолут, ще видим какво ще стане после. Взех да се отчайвам.

# 264
моми4ета моля да ми кажете ако разбирате този резултат тревожен ли е HE4-135 do 150 i CA125- 27 do35

# 265
^ това са туморни маркери, нали, на мен са ми правили този втория, ами не е тревожен специално той, защото референтната стойност е до 35, ако беше над 35 тогава щеше да е тревожно, поне така знам : )
по тази логика и за първия също би трябвало да е така : )

# 266
  • UK
Тамара, разкажи как мина лапарото, дано всичко е наред!

# 267
^ това са туморни маркери, нали, на мен са ми правили този втория, ами не е тревожен специално той, защото референтната стойност е до 35, ако беше над 35 тогава щеше да е тревожно, поне така знам : )
по тази логика и за първия също би трябвало да е така : )
мерси тамара питам за6тото единия гинеколог казва 4е единия маркер е по висок и било притеснително а другия гинеколог каза 4е било нормално на кои да вярвам newsm78

# 268
Оо, да, забравих да разжака и в тази тема Grinning в темата за лапарото също писах.
Ами, всичко мина успешно, докторът каза, че кистата ми е параовариална, което както ми обясни означава, че е била около яйчника, а не върху него, така че яйчника ми не е засегнат, поне така разбрах. Освен това тръбите ми са отпушени, всичко е ок, мога да имам деца без проблем. Това каза докторът, утре пак отивам при него да ви свали конците... и сега е моментът да попитам дали боли много Confused
Иначе всичко при мен мина доста леко, единственото неприятно беше, че като се събудих от упойката много ми се гадеше и повръщах цял ден ...от 10;30 сутринта до 7 вечерта ..това беше кофти-то ..иначе нямах никакви болки непосредствено след операцията и сестрата не се наложи да ми бие болкоуспокояващо ..но при всеки различно..дугите две жени не им се гадеше, но пък имаха болки ... всяка операция за всеки различно общо взето.
На другия ден след лапарото като ми махнаха катетъра и абокатчето повървях малко леко приведена, но с този дренаж не беше удобно ..като ми махнаха дренажа направо се родих Mr. Green сама си оправих болничното легло, сама си събрах багажа, сама се преоблякох и сама слязох до долу да си платя на регистартурата  Blush Blush като се прибрах същия ден обаче легнах веднага, че малко се уморих, изпих един Аулин, опъваха ми конците и това беше. На другия ден изобщо не съм лежала, седях, мотках си се из стаята, на терасата, ала бала. И така другите дни ту, лежа, ту се разкарвам ..на петия ден вече излязох на вън на разходка. Днес нищо не ми опъва, спя си по корем даже Mr. Green
На някой, ако му предстои лапаро ще се радвам да помогна с каквото мога Hug Hug

# 269
pipi81 , така като стане - единия казва едно, другия друго ..неприятна работа ...не знам какво да ти кажа : ( ..

Общи условия

Активация на акаунт