Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Честит рожден ден на Фафи! Да е здравичък, все така остроумен и послушен!

Леле, ама много бързо растат новородените ни форумски бебоци - не съм влизала няколко дни и гледам кое на две, кое на три седмици вече.... Браво, браво! Сега я разбирам онази приказка, че в чуждата къща бързо растяли!!!  Mr. Green

При нас нищо ново. Все още съм в очакване на новата работа. Вече взех да губя търпение - поне да се изясни положението, че да си направя и аз плановете. Хм!  Crossing Arms Разбрах, че миналата седмица са искали препоръки от настоящия ми работодател, тъй че се надявам скоро да се обадят!  Praynig
Симона не се спира по цял ден. Направо й се чудя как няма умора значи... Вечер едва успявам в 10 и нещо да я сложа в леглото, а ми се иска по-рано да ляга. Вашите деца кога ги слагате вечер да спят?  newsm78

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 14:50 от utro77

# 556
Хм!Влизам от друг браузър и нещо половината ми пост липсва!  newsm78

Илка, разхождайте се докато е хубаво времето! Пералните няма да избягат!  Whistling

Диданка, Честит рожден ден със закъснение! Да си жива и здрава! Все така позитивно настроена!

# 557
            Една по-така кола за малък Фафи.
 Да е здрав, веселушко и да порастне джентълмен със стил!

# 558
Айде и от нас едно на порасналото ни момченце Фафчо,да е живо и здраво,много щастливо и безгрижно дете  Hug
Май и при нас идва кризата и като че ли ще трябва да пусна Радост на ясла  Sad Ще се разбере май,май другия месец кво ще става  Tired
Лек ден и весел празник   bouquet

# 559
Мая, да ти е жив и здрав Фафи!!! Да цока, да слуша и много да ви радва!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Бубе  Hug  Hug  Hug ето това си взех онзи ден: http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/zim … etski-zimni-kunki, с регулиращ се размер са, моите са 38-41. Видях, че и във Варна има Спорт депо, грабвай мъжа и отивайте и двамата за кънки  Hug

Утро, Момо заспива след 22:30 обикновено, и то при положение, че е дивял достатъчно през деня. иначе отиваме за след 23ч  Tired Както се казва: Децата нямат спирачки  #Crazy

# 560
[Бубе  Hug  Hug  Hug ето това си взех онзи ден: http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/zim … etski-zimni-kunki, с регулиращ се размер са, моите са 38-41. Видях, че и във Варна има Спорт депо, грабвай мъжа и отивайте и двамата за кънки  Hug

Аз тъкмо подхванах една мадама във форума с пазаруването да я питам стават ли такива просто за пързаляне. Гледам, че и те са с регулиране. Пък и розовкииии  Mr. Green. Аз както не го долюбвам, напоследък нещо все на розово и лилаво се хвърлям. Нещо съм се повредила.

# 561
Честит рожден ден на Фафи! Да е здрав и щастлив и все така креативен!
Нас и тази седмица ни тресе ергенлъка. В петък ще ходя да си взема детенце, Дано не се разболява повече! Голямо хойкане му дръпнахме...ще вземе да ми хареса  Mr. Green Ма като го чуя човечето как дрънка потелефона и като ми заобяснява майка ми какви ги измисля...и не ми е чак толкова гот...абе...и това ще мине ... и на работа ми лазят нещо по нервите.
Валееее, голям бонбон таз Рая, ма същата Калинка...ти участвала ли си изобщо?  Hug
Хайде леки успешен ден!

# 562
  • На топло...
Диде, на патеричка честито  bouquet! Само най-прекрасни неща да ти се случват Hug!

На Фафчо каквото мама му желае и душа му сака Heart Eyes!

Hug

# 563
  • София
Честит Рожден Ден на Фафи  smile3525

# 564
Честит рожден ден на Фафи! С пожелания за щастливо детство!   bouquet

# 565
  • Бургас
Честита 2-ра годинка на Фафи, безгрижно детство, щастливи мигове и мама и тати много да го слушкат. Голям сладур е много му се радвам на говора - страшно умно дете Hug[/color]

Диданка Честит РД и на теб с големо закъснение  Embarassed, много здраве любов и здрави нерви с дяцата  bouquet

И мен голям мързел ме е хванал да пиша Sunglasses(обаче пък чета с такова удоволствие особено за новите попълнения), не че няма за какво..... моето момиче леко полеко взе да говори, още не се разбира, но с малко фентази и нагаждане взех да и хващам. Ние пак сме самички Sad, нашия тати забегна за малко у Френско по работа Whistling [/b]

# 566
  • до Пловдив
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ФАФИ!
ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМЕ!

# 567
Честит втори рожден ден На Фофчо! Да е здравичък, усмихнат, да палува и лудува...... умерено!

# 568
Цял ден си повтарях, че днес имам да честитя рожденник...

Честита втора годинка на Фафи! Да е много здрав, весел и все така приказлив!

Аз тази вечер ходих да говоря с шефката си- казах и, че ще започна работа на 15ти, пък да видим после какво и как ще става. Иначе около два часа не можах да си тръгна, защото на работа са се върнали мои стари колежки и като се разприказвахме... както преди 4-5 години... много хубаво ми беше...

# 569
Добро утро, мацки  Hug

Честит Рожден Ден на патерички на Анитка и на Фафчо Да са живи и здрави, много послушни и щастливи дечица Hug
Честит Празник и на Майчето на патеричка  Hug
Диданка и за тебе с патерички ЧРД Hug Жива и здрава bouquet
Простете, ако съм пропуснала някого, че малко по диагонал ви четох  Blush bouquet

Ние съвсем го закъсахме с тея болести. Йолче си е с редовната хрема, а аз минах през 300 болести. Tо беше хрема, повръщане, разстройство, вискока темп, че накрая и бъбречна криза Sick За мое щастие бебче си е ок Heart Eyes и все още полово неопределено Laughing (много срамежливо ми дойде Joy)
За заспиването - когато е на ясла 20.30-21.00 е хоризонтирана, инак варира 21.30-22.30. Но пък и много рано ставаме 6.30-7.00, в най-добрия случай към 8ч Crazy
Относно работодателите и аз съм в битка, от юни осигуровки нъцки, сега се водя платена, но само си се водя #Cussing out. Вече съм със жалба в НАП и стискайте палци за резултати Praynig

Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт