Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Хайде днес кафенце и от мен!

Честито на всички именници! Да са живи и здрави и да им се слави името!

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 11:08 от mamaAnna

# 571
Добро утро!След дълго отсъствие ние се завърнахме,за което се извиняваме и се надяваме пак да ни приемете.Бяхме цяло лято без компютър.Честито на всички празнуващи които съм пропуснала.Ние сме добре малкия лудува,говори мнооооого...отивам да ви чета ,че имам много да наваксвам и по късно ще се включа пак.

# 572
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именици! Живи и здрави да са ни, много радост и щастливи мигове с тях!
Минавам да ви почерпя за имения ден на Митака! Ще пиша подробно тези дни!

Да бъдат закриляни!

И да им е сладък живота!Целувки за Митачето от Бургас!

# 573
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да се слави името ви! Да ви носи много късмет и всички да дочакат внуци и правнуци с вашето име!

# 574
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!! Със здраве да си носят името дълги години   bouquet

# 575
честит имен ден на празнуващите и най-вече на Митаче на Нелчо (за която се бях притеснила, но най-сетне се появи)  Hug

Много благодарим с Фафи за пожеланията  Hug Той вчера беше много горд, че има ден-ден, даже духна свещичките (5-6 пъти), много се зарадва на подаръците и накрая толкова беше изморен, че ревна  Mr. Green То емоции, вълнения... Празнуваме в неделя и съм замислила амбициозна торта, да видим какво ще се получи  Mr. Green Иначе дреб получи кола, лодка и мотор с дитанционно управление и ми събра очите. За секунди разбра как да управлява мотора и сума време бръмчаха двамата с мотора и ни изпотрошиха краката  Mr. Green

Валпург, стига болести, оздравявайте и се пазете  Hug Фафи бая кашля, надявам се да размине само с кашлицата и да не стигаме до отит и антибиотици. От днес и мен ме боли гърло, а гърба ми да не ви казвам колко ме боли, едвам гледам. Трябва да издържим тази седмица, после 4 дни почивка и ще се пооправим. Надявам се малчо да се оправи и да е здравичък за празненството.

# 576
Здравейте, минавам само да почерпя за здравето на моя Митко - да ми е жив и здрав и да ми се усмихва по-често!

И естествено да не забрави бременният ми мозък - да поздравя всички празнуващи - рожденици, именници - ЧЕСТИТО!

# 577
 NELCHO, strega, със здраве да си носят името Митенцата!   bouquet  bouquet
Честито и на останалите празнуващи в темата!  bouquet

# 578
  • На топло...
Честито на всички именици  bouquet!

Весело празнуване и винено-червени бузки!

# 579
Честито на всички именници! Здрави и горди с името си!  Hug

Ние днес занесохме докумените в яслата и от четвъртък тръгваме - кой на градинка, кой на работа.....дано бързо влезем в ритъм и да ми е здрава госпожицата  Praynig
Нещо съм се подлудила и с р ден - правим покани, търсим подходящо заведение, мисля да включим и аниматори, изготвям менюто....

Хайде лека и поспалива от нас  Hug

# 580
  • до Пловдив
Здравейте! днес нашият син Тошко става на две годинки. да ни е жив и здрав и все така да ни радва, много щастлив и да има късмет в живота.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 00:54 от dani_bimbalova

# 581
 Embarassed Embarassed Embarassed
Изтървах ви края сериозно.Ама нали няма как да се разминем без каръщина.Уж на почивка в България, а като се разболя Анита, от там и ние с Мартин и още сме си болни.Днес живи и здрави си се прибрахме на английска земя и викам да хвърля едно око да ви нагледам (ако имаше как да го хвърля да ви гледа пък аз да си спя  hahaha)

Честит рожден ден на  Тошко, честит рожден ден на Диданката, честити именици Митачета и изобщо честит празник на всички празнували тези дни (от 3 седмици назад).Много здраве, щастие и късмет.

Специални поздрави за зетя(как можах баш неговия ден-ден да изтърва  ooooh!)Да расте все така приказлив, умен и засмян, да е много здрав и само радости да носи на мама и тати  Hug

Утре ще ви прочета по-задълбочено, че ме зове възглавницата сериозно.

Hug Hug Hug

# 582
, ТОШКО!

Расти здраво и умно дете, много детски смях и безброй игри!

Честит рожден ден и на Сикрет! Здраве, късмет, постигане на поставените цели и много щастливи мигове с любимите хора!

# 583
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОШКО!!! Да си здраво и щастливо детенце, а мама да те слушка!

Момичета ще полудея! Били пак е болна - сега пък май сме си лепнали вируса с повръщане и разстройство. Милата няколко пъти повърна нощес, а сутринта и разстройство тръгна... Сега спинка, че се е поизтощила нощес. Стана в 7.30 и в 9.30 пак заспинка.

Дано при вас няма здравословни проблеми милички!

# 584
  • София
Честит Рожден Ден, Тошко!!!

Сиска  Hug Дано бързо да се оправи малката сладурана  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт