Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Честит рожден ден на Тошко, честито на патеричка на Диданка и Фафи! Само хубави моменти и усмивки ви пожелавам !   bigdance2

Почерпете се виртуално и за моят рожден ден  Simple Smile

# 586
Честит имен ден на Митачето да все така слънчево дете да радва мама и тати и да расте здравичко  Hug
Честит рожден ден на Тошко да е жив и здрав,да слушка мама и тате и да расте безгрижно  Hug
Елица бързо оздравяване на теб и на тати   bouquet
На Били да й мине бързо вируса и да се оправя  Heart Eyes
shhht.secret много здраве,късмет,щастие,обич и многоооо любоввв
Лек ден и нещо за душата  Mr. Green

# 587
  • София
Честит Рожден Ден, shhht.secret !!!  baloni

# 588
Честит Рожден Ден, Тошко! Бъди жив и здрав, за радост на мама и татко!!!!

Честит рожден ден, Сикрет!! Много любов и щастие!!

# 589
Ч.Р.Д на Тошко, да расте здраво и весело дете newsm67!

Ч.Р.Д на Сикрет много здраве и щастливи дни    bouquet!

Сиска, бързо да оздравява Били fingerscrossed !

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:59 от vita

# 590
  • София
Сикрет ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! Много здраве, щастие, късмет, любов и само хубави моменти!

# 591
Ч.Р.Д на Тошко, да рдава мама и тати, да е жив и здрав  Hug
Ч.Р.Д на Сикрет много здраве, щастие и лЮбов  Hug

Болните да оздравяват бързо   Hug Фафи и той ми се подмотва подсмърчащ и подкашлящ, но засега Т. няма. Снощи даже не кашля, дано да отива към оправяне. Само дето преди малко ми се обадиха, за утре задължително шапка, шал и ръкавици, ще ходят по костЮми да тропат по врати и да искат бонбони  Mr. Green Тук няма наин да не се доразболее, ама няма как, поне ще се позабавлява. Иначе костЮмът му е дебел, ще е маскиран като зла... тиква  Mr. Green

# 592
Дани, честит празник! С пожелания Тошко да е здрав и послушен момък!   bouquet

Сикрет, честит рожден ден! С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!   bouquet

# 593
Честит празник на рожденниците! Да са живи и здрави!

Шамс, утре ли е хелоуин? Аз мислех, че е на 31-ви.  newsm78 Много интересна традиция е обаче. Гледай ти от каква невръстна възраст ги свиквали да ходят за бонбони!  Mr. Green Жалко, че при нас не се празнува.

# 594
На 31-ви е, ама в яслата утре ще ходят  Mr. Green ще го снимам като тиква и ще ви покажа материал  Mr. Green А и от яслата обещаха да ги снимат всичките хубостници как муфтят бонбони  Mr. Green

# 595
Добро утро!
Хайде по кафенце с пожелания за усмихнат ден  Hug

Честит рожден ден на Никол! Бъди много, много здраво, расти умно, усмихнато, обичано и с приказно детство !!! Весел празник!

Хей, отпразнувалите рожденния ден няма ли снимки  smile3509

# 596
  • София
Добро утро и от нас с Били. Още е отпаднало милото и само гледа да се гуши... Надявам се вече да се оправя, че каталяса.

Честит рожден ден малки пораснали дечица: Никол и Михаела! Растете здрави и усмихнати дечица! Желая ви весел празник!

# 597
Честит рожден ден на Никол! Здрава и красива да расте и да се радва на щастливо детство!
Честито и на Тошко, и Фаф (на патеричка) Много весело и щуро детство!

# 598
Честит рожден ден на Никол и Мишето! Да са много здрави и усмихнати деца!

Честито със закъснение на Сикрет, Митетата, Тошко (сори ако пропускам някой)!

Болничките да оздравяват. А от вчера май и ние сме в тоя кюп... Рая ми е с едни воднисти сополи, друго уж няма, но.... кофти беше спането снощи и от рано се оцъклихме. Из квартала майките ми казаха, че същите наченки на настинка ги пресекли с Ентитус, та ще го пробваме и ние, дано подейства... ако намеря в квартала Коларгол, ще опитам да и дам и от тях... На док мисля да не бързам, че ще и изпише куп неща... А как ме е яд- точно преди Р.Д.- егати късмета. То и миналата година така стана де. Стискайте палци да не ни се провали тържеството утре, че и деца имаме поканени и ме е страх да не им лепнем нещо...

# 599
  • София
 Hug

Прегръдки за всички рожденици, малки и големи!

Ние сме добре. Страшен ритъм сме хванали. Понаместихме отговорностите покрай децата и вече не ми е толкова нанагорно. Ида си ходи на градина, вече не пищи и не реве. С баща й си имат някакъв ритуал на оставяне и за сега работи и приключихме с истериите, дано и занапред да е така  Praynig Малкия Йосеф спинка и папка .... е, нещо последните дни не е от най-поспаливите през деня, иска да се гушка повечко, явно колики го тормозят, ама ужастната му майка се инати и не му дава лЮкарство  Whistling Щом се оправя с една прегръдка, защо да му давам разни химии, пък било то и хомеопатични  Thinking Търпи се за сега. Трябва да го водим другата седмица на преглед в Токуда, ама все се помотвам да му запазя час  ooooh! Оххх, ей го на, пак се събуди  #Cussing out Аааааааа!!!!

Общи условия

Активация на акаунт