Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ч.Р.Д на Никол! Да расте здрава и щастлива!    ura

Диди, бързо да оздравява Рая fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

И аз чакам снимки от рождениците smile3509!

# 601
Честит РД на Фафи със закъснение!ЧРД на Никол, Мишето, на Сикрет! Живи и здрави, много весели, усмихнати, щастливи!Диди, Честито и тук за Мая, честито и на вас  Илка !Да са живи и здрави бебоците  и много да слушкат.
Благодаря за поздравленията!
Ние сме добре. Пу пу.Тук града е пламнал, всички са болни, някакъв жесток вирус с кашлица, гърло, високи температури, има затворени групи в детските градини. Та май ще ограничим РД в къщи с няколко дечица живи и здрави. Бяхме месец и половина при мама в СТрелча, та затова не сме писали.Страхотно изкарахме.Аам и там не ни подмина вирус, Митака беше с 39.6 почти 5 денонощия, накаря мина на зинат, няма по-гаден антибиотик.Отврат е, отказваше да го пие, плюше го, с мъка и с триста зора мина всичко.Нооо след месец почти получи от него дисбактериоза, която лекувахме с хомеопат. Ето че пак се разболя с лошо дишане и пак пи антибиотик, а миналата седмица го водих на УНГ да видим дали янма трета сливица. Пак черевно гърло, даде локален АБ За пръскане. Та скоро ще го водя пак. И мисля вече да минаваме на хомеопатия, ама то здрави нерви трябва да имаш, бавно става и като виждаш, че състоянието на детето ти се влошава.
Иначе бърбори все повече и повече. Вчера каза "Деде пуши" , пеем на мечо"Нани мечо", "МАма чисти", казва си името МИте Ганче, В-то ни убягва, книги обожава, но и къса вече.Много музикален, пее, танцува.Още си е злояд, няма 11кг, на консултацията последно беше 10.5кг 87см.Обича да пие от голяма обикновена чаша ок .Голям инат, труден характер.Вчера имахме гости, доъбр, послушен и изведнъж като го хвана кризата, бутна сока, хвърли банан на земята, взе тоника размята го из стаята, ама то сигурно щото вали и не сме изилзали.
Да е палав, но да е здрав. Умен и ихитър много, като се скарам, защото ме хапе чето и ог наказвам доста, идва спуква ме от целувки, ама по 30 пъти редува бузите, устата ми, гали ме, вика няма хахпе мамо.Ще пиша вече редовно!

# 602
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ! ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!

Болничките бързо да оздравяват!  Praynig Че какъвто студ се е спуснал навън...

Ние чакаме сега в 16ч. едната баба да ни посети.  Rolling Eyes Хрумнало й на жената след близо две години, че има внуче. Ама то понеже свекъра отсъства и явно й е доскучало. Сутринта чак тръгна да ми се сърди, дето й казах, че не е удобно да дойде, защото до обяд детегледачката се занимава със Симона. Хм!  #Cussing out #2gunfire

Ех, Илка, ама така мило ми става като чета за новородените бебчета... И едно такова носталгично.... Беше трудно и уморително, но беше неповторимо. Жалко, че така бързо растат тези деца!

# 603
честит рожден ден на Никол  Hug Да е здрава, весела, много усмихната и всички много да я слушкат  Hug

Утро, явно след 2 години настъпва някакъв проблясък сред свекървите, че имат внуци. И нашата така, след като 2 години не се и обади, забрави рожденния ден на Фафи и за извинение се опита да ме убеди, че бил на 28-ми октомври  Mr. Green но пък настоява на й го водим да го била видела... Някой друг път ще да е...

# 604
Честит рожден ден на Никол.Да си все така усмихната и лъчезарна, много здравичка и щастлива

Аз след тази уморителна и болестоносна почивка имам толкова работа, че не виждам как ще се оправя следващите две седмици  ooooh!
Днес една приятелка се ожени тук и й бях обещала торта.След малко ще ви пусна снимка да я видите.Направих я обаче кухнята ми е с главата на долу.Пералнята ако знае и тя какво я чака Rolling Eyes Ама майната му.Лека полека ще се наредим.
Анита започна много да кашля, и сополите пак тръгнаха наново.Вчера я водихме да я преслушат и тук и човека каза, че няма нищо сериозно.Обаче каза, че не вижда смисъл в антибиотика дето го е пила, защото това е вирус, а вирусите не се повлиявали от АБ  Thinking Та се чудя тая педиатърка в Асеновград защо й го изписа.
По тоя повод да питам Нана-купих й цветен прашец и прополис.Как се дават.

Тия свекърви са за  #2gunfire.Свате ти пък как можа да не угодиш на твоята, че е роден на 28-ми.Може да си забравила бре  Joy

Целувкииииии

Ето я и тортата цък
Има доста забележки, но много си я харесаха младоженците  Blush

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 18:14 от Елица-сестрица

# 605
  • София
Елица-сестрица  Shocked невероятна е тортата! Събра ми очите в точка направо! Бутикова работа!

# 606
Аууу Сиска благодаря мила ама колко имам да уча докато стигна бутиковите торти  ooooh!
Цветята ги купих готови, че нещо не мога да се навия да пробвам да правя.

# 607
Ели, тортата наистина е страхотна Heart Eyes, явно имаш дарба ,но не я осъзнаваш. Защо не започнеш бизнес в тази насока, направо ще избиеш рибата!

# 608
Леле, страшна торта! Направо професионална работа!    chef
Цветята хубу, че са готови, ами глазурата???  Rolling Eyes Ели, как я направи, ако не е тайна?!

# 609
Утро на тази покритието е готов айсинг.Само се разточва.Иначе повече ми харесва от маршмелоуз бонбоните.Ама нямах никакво време да меся и да правя.
В тортената тема в готварския има много обяснения.

# 610

Искам да поздравя моето порастнало момиченце! Да ми е жива и здрава, все така палава и усмихната, да има много късмет и да среща само добри хора по пътя си!

Честит рожден ден и на Марчето на Денчо!    bouquet

# 611
Добро утро!Честито на вчерашните рождеенници,и четсит рожден ден на Рая.Да е жива и здрава,послушна и много щастлива!Ели тортата е перфектна ,браво!Болничките да оздравяват бързо.Отивам да пиина кафенце kaffeetrmker_2 черпя и вас по едно.

# 612
Честит празник на прекрасните ни рожденички- Рая и Марчето! Да растат здрави и весели ! Tada

# 613
Добро утро на всички  Hug и леко да ви подготвя за "бяла тишина"
Честит рожден дена патерички на Никол да е жива и здрава,много щастлива,усмихнато дете и безгрижно детство!
Честит рожден ден на Рая  Hug да е жива и здрава,послушна,щастлива и много да радва мама и тати
Честит рожден ден на Марчето много безгрижни дни, да е много здравичка,щастлива и послушна  Hug
Еличке  smile3501 браво за хубавата торта и аз съм фенка на готварския форум и всеки ден плакна очички  Mr. Green
Лек и успешен ден

# 614
  • На топло...
Честит Рожден ден на Тошко, на Никол, на Рая и на Марчето  bouquet!

Да са здрави, палави, ухилени и страшно щастливи малките ни вече двегодишни човечета!

Ели, страшна тортичка, много е красива, не бива да скромничиш Naughty! Който го може си го може Peace!

За прашеца е половин чаена лъжичка дозата за ден, дава се половин час преди ядене - сутрин, обед, вечер. За да се разтворят твърдите обвивки на гранулките се налага да бъде оставен да престои една нощ (или няколко часа, то се вижда като се разложат, става кашичка или сокче, зависи в какво го разтваряш) в половин кафяна чашка вода, сок или кисело мляко. Хубав е също и с мед. Но на мен най ми харесва в кисело мляко, става малко като плодово на вкус, може да му добавиш и медец.
За прополиса 4-5 капки (1-2 на година живот пишат, профилактично, ако е за лечение можеш да увеличиш малко) на прием, пак така преди хранене, евентуално  заедно с прашеца.
Другото страшно полезно е пчелното млечице - Желе Роял му казват Winkсъщо, то е всъщност един от най-силните продукти, но са ти напълно достатъчни и тези, които си осигурила в момента, споменавам го за един ден в бъдещето ако ти мине под носа и се сетиш...

Общи условия

Активация на акаунт