Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Нана Много прегръдки на всички ви.Те мъжете са си паника по принцип.Добре, че се кърмите, че поне да се успокоява малчо.  Hug Hug Hug

За тия с камерата-в мюсулманския свят това е цяло събитие,празник, но пък чак да ги връща еееееееееееееее

Siqnna  Hug
Анитка днес пак е с 38.Ама не е отпусната-играе си, хапва си.То събота и неделя така или иначе не работи клиниката, ама ако продължава в понеделник сме първи сутринта.

Вале паднах от смях.Ти без Сашо надали ще останеш, ама за това че не си бременна не знам  Whistling  hahaha Шегувкам се бре.

Направо се опулих като видях в колко си сервирала кафето.
Аз имам голям проблем с режима.Така съм си го обърнала, че не е истина.Вечер до 2-3 не мога да заспя.Сутрин пък Анита става, а аз не мога да отлепя и съм като зомби  Tired
Надявам се като тръгна на курсове по-редовно и тя на ясла да се пооправя
Целувкииииииииииииииииииииииииииииииии

# 76
  • София
Нана, браво на геройчето, много целувки на теб, че сигурно ти се е свило да го гледаш милото  Hug

Елито, аз кафето го сервирах 6:30, ама станах в 3:30  ooooh!, като легна и ми се запушва носа и ставам и обикалям като зомби.
На Анита да не и избиват зъбки??

За режима, поне Калина се прибира изморена от яслата, вечеря в 6-6:30 , баня и в 8:30 е готова да си легне, предполагам, че и Анитка ще е така като се поотпусне да играе с децата. Да ви се оплача аз вместо панделки да връзвам само бърша сополиви носове и пера мръсни дрехи. Калината става мъжкарана, като я взимам от яслата девойките се скупчили и нещо си говорят, показват итн. Нашата с момчетата яде пръст, гонят се, катерят се, няма оправия.

# 77
Нана, браво на геройчето, много целувки на теб, че сигурно ти се е свило да го гледаш милото  Hug

Елито, аз кафето го сервирах 6:30, ама станах в 3:30  ooooh!, като легна и ми се запушва носа и ставам и обикалям като зомби.
На Анита да не и избиват зъбки??

За режима, поне Калина се прибира изморена от яслата, вечеря в 6-6:30 , баня и в 8:30 е готова да си легне, предполагам, че и Анитка ще е така като се поотпусне да играе с децата. Да ви се оплача аз вместо панделки да връзвам само бърша сополиви носове и пера мръсни дрехи. Калината става мъжкарана, като я взимам от яслата девойките се скупчили и нещо си говорят, показват итн. Нашата с момчетата яде пръст, гонят се, катерят се, няма оправия.

smile3532 Може пък на Малинка да връзваш опашчици
На Анита остава да избият последните 4 кътника.Може и това да е-ама дава ли ти някой да видиш какво става в устата й

# 78
Калината става мъжкарана, като я взимам от яслата девойките се скупчили и нещо си говорят, показват итн. Нашата с момчетата яде пръст, гонят се, катерят се, няма оправия.
Това се отнася и за моята мома  ooooh! В чудо съм се видяла с нея,много е палава.

# 79
Ели, като нищо да са зъби  newsm78  а как е с пишкането Анитка? Ние чакахме на Момо да му изкарат долните кучешки,отделно и 4-те втори кътника. Един ден много жално ни сочеше в устата си (май след като падна в банята и си счупи зъба). Та ми позволи да погледна - аз го гъделичках де и така успях да видя, че всъщност единият втори долен кътник се е показал бая  #Crazy и в същото време и долните кучешки бяха пробили... дано при вас да са няколко зъба накуп!!!

# 80
Ели, като нищо да са зъби  newsm78  а как е с пишкането Анитка? Ние чакахме на Момо да му изкарат долните кучешки,отделно и 4-те втори кътника. Един ден много жално ни сочеше в устата си (май след като падна в банята и си счупи зъба). Та ми позволи да погледна - аз го гъделичках де и така успях да видя, че всъщност единият втори долен кътник се е показал бая  #Crazy и в същото време и долните кучешки бяха пробили... дано при вас да са няколко зъба накуп!!!

може и това да е-ама каква връзка има пишкането  newsm78 щото си пие вода и си пиша нормално
Пък ние имаме опит с пробиването на няколко зъба наведнъж-пак беше с много висока температура и много афти в устичката и по езичето  ooooh! Дано поне с това се размине, че много се измъчи миналия път

# 81
ами за пишкането се сетих, на една приятелка момиченцето имаше висока Т и рядко пишкаше, но това го установиха след няколко дни, оказа се някаква инфекция, за това питах.

# 82
Аха.Ама май е добре-не съм забелязала нищо необичайно

# 83
Ха, добро утро и от мен с 1 доза кукувско кафеее Laughing

valpurg живо и здраво да е.Явно сте се явявали на затвърдителен като Валето  Joy Ще има и поправителен  Mr. Green
Хахах, ма сте големи скици. Hug

Калината става мъжкарана, като я взимам от яслата девойките се скупчили и нещо си говорят, показват итн. Нашата с момчетата яде пръст, гонят се, катерят се, няма оправия.
В тоя ред на мисли, ако е било затвърдителен дано поне наистина да връзваме панделки, щот сега и ний сме на същия хал. Само да не стигнеме до поправителния и тогава да ги завръзваме, че е вече...лошоооо  newsm78 Joy hahaha
Нана  Hug Hug Hug Hug

Хубав ви ден   bouquet

# 84
  • софия
мисля да имаме празник в палавници младост3 в софия за рождения ден. някой има ли мнение за този център за деца.ходила съм но не за рожденни дни. newsm78

# 85
  • София
Валпуря, мерси за кафето  Peace
А за панделките, май ще излезе мит  newsm78, като гледам навън момчетата са много по-кротки от момичетата.

Аз мисля тази година РД-то да е у дома. Място има бол, децата в детската стая да рушат на воля, възрастните в хола и в кухнята по интереси  Mr. Green Нещо не съм впечатлена от клубовете и аниматорите или децата трябва да порастнат още малко.

Елито, аз проверявам зъбките като ги мием, само тогава отваря широко уста и може да надникнеш иначе хапе като куче  ooooh! Да си похваля чавето че вече иска сама да си мие зъбите още държи четката с две ръце, за да търка, но пък е толкова старателна и чак плюе на пода, голям кеф.

Нана и Ели как са мъниците??

# 86
  • На топло...
Добро утро и от мен Hug, дано е по-добро от нощта ...

Вчера свекитата решиха най-сетне да ни посетят в новия дом, че ще одъртеем съвсем до другия път ние да им гостуваме и няма да се познаем Crazy. Яни е на три месеца, уж не сме скарани, а и него не са виждали от раждането. Ако не беше Йошковият проблем пак щяхме да си чакаме. Поне тоя път бяха най-нормални, опитаха се и миналата седмица да ни окуражат доколкото могат, признавам им го. Искрено се надявам да си останем в тоя тон. Хахааа, но заради тях успяхме да се мобилизираме и да позамажем кочината Party, та днес ще си клатим краката Mr. Green...

Йоши много се радва на посещението, донесоха му подарък пожарна кола Laughing. Голяма игра падна, ту пожарната, ту колата с дистанционното, такава веселба, че накрая милите ни съседи надуха на максимум уредбата си (в 11 без 15), за да ни съобщят, че им стига толкова шум Joy, а всъщност след 10 само две неща бяха изтървани на пода, но те са с чувствителни уши. Аз и Яни си бяхме легнали по-рано, но това го събуди детето, разбира се. Йоши уж дойде да спи, уж заспа, по едно време почна да хленчи, стана да ходи при татко си и така до след два. Което за мен си беше само опит за сън, щото през цялото време се ослушвам добре ли е, защо хленчи, правих забележки, но кой ли ме слуша - тоз дет му се гледа телевизия Close. С Йоши в 5 часа пак се преобувахме, мехлеми, свещички, едвам заспа отново, а Яни естествено е първи кукуряк в 7. Направо кукувска работа, достойна за отбора #Crazy...
Едно кафе изпих, май към още едно клоня, всички отново спят - Яни в ръцете ми, овързан за мен Rolling Eyes, очаквам баткото да се събужда и да се баняме с лайка и прополис... От цялата работа поне раната изглежда по-добре вече, не че дава да се пипа милото Heart Eyes...

Я да питам има ли мами, които се пазят със спирала. Аз реших да заложа на сигурното след бебо, че тия кондоми не всеки път влизат в роля и трябва да "разчитам" на господина, а той като се заиграе и много не мисли; пък с хормони едно заради кърменето не искам и второ ме депресират и ме смотват допълнително, дето така и така имам проблеми с тях. Сложих си в четвъртък обикновена медна по препоръка на лекарката, още имам зацапване, но това било нормално. Ако може да ми споделите как е било при вас Thinking.

Лек ден и от нас, поолекна ми като се пооплаках, дано вас не съм натоварила Hug...

# 87
  • София
Привет и благодаря за поздравите  Hug
Нана, съчувствам ти за перипетиите с Йошката и дано по-бързо му мине на детенце. За спиралата обаче взе, че ме изненада. Аз исках да си сложа едва ли не веднага след като родих, но лекарят ми каза, че трябва да приключа с кърменето. Теб не те ли питаха дали кърмиш или според чужбинците това не е проблем?  Rolling Eyes Аз благополучно си сложих спирала края на май. Ама на мен сигурно 2 месеца ми зацапваше. Иначе досега нямам проблеми. Моята е Силвърлили. Само времето ще покаже дали и колко сигурен начин на контрацепция е това. Иначе не ми се е променила нито продължителността на цикъла, нито количеството. На листовката пишеше, че може да стои 4 години.

# 88
  • На топло...
Иве, на патерици честит Рожден ден  bouquet! Всичко най-прекрасно ти желая в емоционален и всеки друг аспект!

Моята гинеколожка беше готова и на шестата седмица да ми я сложи, трябваше само да е възстановена матката и да са спрели лохиите. Това с кърменето не знам защо ще да е проблем, единствено, че си има контракции някакви по време на сукането, друга опасност надали има (концентрацията на йоните е нищожна), но пък по време на кекс са много по-силни контракциите Thinking, така че не трябва да е от значение. На моя приятелка от София лекарят ѝ измислил 6 месеца след раждането, в края на цикъла  Rolling Eyes, който е ясно, че може и да го има, може и да го няма...
Та за мен беше най-важно да не се пречи на кърменето и да не завися от друг, защото аборт не бих направила, но ще ми дойдат нанагорно три породени хлапета...
Интересно каква е причината според твоя гинеколог newsm78...
Исках и аз Силвър или Голдлили, но се доверих на доки, а и цената и така ми излезе бая солена.

# 89
Леле, Иве, Нана, поздравления за смелостта!!!Аз надали бих си сложила някога такова нещо... шубе ме е... а и като знам как свекърва ми е забременяла със спиралаи е разбрала едва в 4 месец, хмммм... Е, вярно, това е било преди 20 години. Аз по-скоро може би ще заложа на хапчетата, но има време де, първо да родя и т.н. А има ли хапчета, които могат да се пият по време на кърмене?
Нана, радвам се, че Йошката се подобрява  Hug

Общи условия

Активация на акаунт