Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нуши, благородно ти завиждам!
Мене всяка сутрин ме събуждат като по часовник в 8 без 10! И двамата се будят по едно и също време. Ида прескача при мене, ако не се е наместила по-рано през нощта на спалнята, а Йоси, независимо в колко е ял сутринта, дали в 5, в 6, в 7, няма значение, в 8 часа почва да се сърди и да ме търси, почва да хумка и мънка и пъшка и да си млещи ръцете .. Ужас! Няма начин да се скатаеш и да се направиш, че не го чуваш! А и в същото време Ида ме дърпа и ми вика "акоооо!" и почва да ми обяснява как се е наспала и да съм ставала. Добре, че тия дни гордия татко малко по-късно излиа сутрин, тая поема Ида да отидат до тоалетната, а аз се захващам да умирявам гладника.  Crazy

Болните да оздравяват! Иникакво разболяване повече тази зима!!!
Naughty

# 511
  • На топло...
Завиждай, Илче Laughing!
Днес има защо, вчера бях в 6 часа с момъците на крак да ги забавлявам. Изнесох се в 6 от спалнята, щото Яни тръгна да будува, уж да не събудя другите и да поспим малко, ако е дал Яни Laughing, след час игра. Но не би! Моят мъж става, отваря вратата на спалнята, за да може котаракът да минава спокойно, той пък събужда Йоши и така се озовахме тримата в хола, а баща им кърти до 11 #Cussing out... Много бях изморена и безумно бясна, това не е за пръв път! Като стана моят любим му обясних най-"мило"  как другия път при такъв номер се връщам с двете деца в спалнята, светвам лампата и играем там!
Иначе ставането ни е най-късно в седем, принципно и двамата уж тогава се будят, но де факто баща им си навива телефона и ни буди всички Crazy... А заспиваме вечер (децата де) в 9 - Яни и в 10-11 - Йоши, а аз най-рано полунощ...

# 512
Мимеее, не ни прави на маймуни, не може да е такова положението Crazy, а ако пък е, то ти си виновна hahaha! Децата били луди, пубертети били... Извнинения си търсиш само за недобре свършена или изобщо зарязана работа Flutter. Ние не сме вчерашни Stop! Не на нас тия - бъдещи свекърви сме, ясна ни е работата Mr. Green!
 Joy Joy Joy

Нана сестро,помни си думите  smile3532....след 7-8м аз лично ще ти припомня какво каза  smile3508 newsm62,да видим каква песен ще пееш тогава  Joy

Валчооооо,твоето време е далеч по-скоро от Нана  smile3534 rotfImbo

Тогава аз ще се забавлявам на ваш гръб щото мойто малкото дзвер ще е мобилно вече и няма да е такъв зор  newsm53

(ама и аз си се надявам ....)

Тофи,Мишле  Hug Hug

# 513
  • София

Валчооооо,твоето време е далеч по-скоро от Нана  smile3534 rotfImbo

Моите още се обичат  bowuu да видим докога, ще са любвеобилни и откога ще започнат да се трепят  Mr. Green

# 514
  • На топло...
И мойте, Вале, ще са такива Whistling! Все пак не са момче и момиче...

Аз и брат ми сме с 18 месеца разлика, биехме се до кръв, ама чак като пораснахме. В яслите е било друго Wink. Баба ми пристига да ни взима, всички деца играят навън, нас ни няма. Влиза вътре и ме вижда пред стаята с гърнетата. "Нуше, какво правиш тук? - Чакам Ванко да му обърша дупето."  Joy...

Миме, ти си герой, душа Hug... Не искам да се смея на чужд гръб, ама то сърце трае ли? Поне не е с лошо, че знам какво ме чака... Инак трябва да ревна и да не спирам докато Рейн не прелее...

# 515
При все ,важното е ,че е весело  family newsm77 nuts

# 516
  • София
И мойте, Вале, ще са такива Whistling! Все пак не са момче и момиче...

Е трябва да има някаква утеха, че не успяхме от втория опит да ги нашарим и ще трябва на поправителен да се явяваме  hahaha Joy

Нана, каква грижовна кака си  Hug

А Мимата само се оплаква, ама иначе ако знаеш как ги строява децата, не смеят да гъкнат, камо ли да свършат някоя лудория.  smile3533
Миме ни мъ бий, обичам та  Hug

# 517
О, мечтайте, мечтайте...... моите са с 6години разлика и само да ми видят гърба и започват писъците (това е ежедневие), баткото не дава нищо Али да пипа и само я бута и удря по главата, а тя не остава по назад и го хапе където свари. Уж баткото е голям, а акъла му е като на Алекс, даже ако яде нещо и реша да дам на Алекс започва сърдене и реване. Само да взема да се радвам или целуна Алекс и веднага съм застреляна с въпроса "А мен не ме ли обичаш?".Направо се чудя как може с деца с такава голяма разлика да се дразнят толкова ooooh!.

# 518
Тъй, тъй - да бЕхте мислИли овреме, не сега да се оплаквате  Mr. Green Не че аз не искам второ де, ама тя мойта мътна и кървава, Господ знае как ще се развият нещата при нас.

Гърбът си го прецаках с Фафи в турско  Mr. Green То по 1000 пъти на ден на пързалка, то бяха водни, сухоземни и всякакви други пързалки - няма оправия. Прибрах се със скапан кръст и тук, няколко седмици по-късно, го довърших. Сега съм си вкъщи по този повод, а звярът е на ясла, че не мога да го озаптисам с този кръст. Въпреки че то детето разбира нещо и като му кажа, идва да ми помага - дърпа ме да стана и даже си събра дрехите за пране в една торба и ми ги донесе  Heart Eyes А да ви разправям какви ми ги наприказва тази нощ, въпреки че то е по-скоро за темата за говорещите кърмачета  Mr. Green Ляга нашият да спи и си суче блажено. По едно време спира да суче (но не пуска), диша дълбоко и решавам, че е заспал и почвам да се измъквам полека (което си е трудна работа с този кръст). Да ама не - чува се "Не мама, тук нани" със заповеднически глас. Аз отговарям "извинявай, Фафи, мислех, че си приклЮчил". То пак си засуква и след 5 минути някъде пуска, казва "сега кЮчил", обръща се и заспива на секундата. 10 минути съм се смяла после  Mr. Green

# 519
Колко сладко говорят дребосъците Heart Eyes. Чакам с нетърпение малката да проговори, че да си говорим по женски  Grinning

# 520
  • На топло...
 #2gunfire 8 яйца на килима и масата в хола!
Взело ги детето от кухнята с кутията и даваай! Стои, чупи и размазва!
Сега с "милото" сме скарани, щото съм реагирала много стресово и го заболявал стомахът. А мен не ме боли като се купуват яйца и се зарязват там, където Йоши ги стига #Cussing out. И не ми се казва дори, ако ги видя да ги прибера в хладилника - видя, ако не - какво пък, омлет на килима!

# 521
  • София
 smile3532

Нуши, предполагам,че хич не ти е смешно, ама така ме развесели! Верно, че на чуждия килим и 10 яйца са малко, ама си е смешно!
Не се нерви за глупости ами му връчи на милото ти парцала и да заляга да чисти!

Ида веднъж така набара яйцата, но се спря още на първото. Беше потресена от съдържанието вътре.

И пак се похилвам като си представя Йоши как размазва блажено йцата по килима  Joy

Опитай се и ти да го погледнеш от веселата страна.
СИгурно ти е много напрегнато у дома, с двете деца, разбирам те, но се опитай да опазиш мира с половинката.  Hug

# 522
  • София
"Не мама, тук нани" със заповеднически глас. Аз отговарям "извинявай, Фафи, мислех, че си приклЮчил". То пак си засуква и след 5 минути някъде пуска, казва "сега кЮчил", обръща се и заспива на секундата.
Joy Joy Joy
 newsm62

# 523

Добро утро  Hug Тази заран кафето от мен ,да видите,че и аз съм човек  Mr. Green

Валчоооо,обичам тА бе  love001

# 524
Брейййй ,къде сте бе народе ? newsm08 Аз да взема да се активизирам и вие да се затриете.... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт