Не мога да се отърва от колита

• 398 477
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 210
Дами,опитайте да пиете само по една капсула на ден от този женшен.....ТРОЕН ЖЕН-ШЕН на фирмата GNC...По една,така 90 дни.Също всеки ден 90 дни по 30-40 грама сушени  червени боровинки.Само червени!Дъвчат се добре.На мен ми помогна много отдавна-дано помогне и на друг.Весели Великденски празници,и да не забравим да боядисаме яйцата днес Hug

# 211
За имунитета всяка пролет вземам жен шен с пчелно млечице-продава се в аптеките,ограничавам прясното мляко,зелето и зелената салата.Това се храните,които най-много ми дразнят колита.От билките-лен,слез,корен от ружа,живовлек-пият се топли запарки сутрин и вечер,при по-сериозен проблем топла клизма вечер/50-100 гр отвара/ с лайка-колкото повече се задържи  има по-добър ефект.Оказва чудодейно действие.Също към  билковите чайчетае хубаво да добавяте 1 малка чаена лъжичка чер оман-това е билката,която възстановява здравите клетки на лигавицата и спомага за нейното възстановяване.Желая Ви Весели празници и здраве!

# 212
аз хапвам по 30 бр годжи бери на ден

Днес ми е втори ден наистина действа диоретично . За червата още не съм усетила нещо .

# 213
  • Бургас
И аз нищо конкретно не съм усетила,знам че е добър източник на вит Ц и го консумирам главно заради това  Peace

# 214
Вчера имах висока температура и в тази връзка се порових из GOOGLE оказва се , че колита и болеста на Кроун повишавали температурата

# 215
  • Бургас
 t_ , интересна статия за годжи бери  http://www.bgbilki.com/%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8/
а за т-рата съм съгласна,аз с години поддържах между 37,1 и 37,4 Това всеки ден ,а като се влоша ме удряше право в сливиците с висока т-ра

# 216
Четох за магнезия , че бил в състава на 300 стомашни ензима . Днес си взех от аптеката магнезий с витамин В комплекс . И ще видя дали ще помогне за нещо .

# 217
  • Бургас
Четох за магнезия , че бил в състава на 300 стомашни ензима . Днес си взех от аптеката магнезий с витамин В комплекс . И ще видя дали ще помогне за нещо .
Сигурна съм,че ще ти помогне,защото от бедната на витамини и минерали храна която ядем според мен почти няма човек,който да няма недостиг на магнезий,а хора със стомашни проблеми(то май вече не останаха такива без) със сигурност имат недостиг на вит. от В групата

# 218
  • Sofia
С болки съм от 3 дни,до сега никога не ми се е случвало подобно неразположение...Страшно неприятно усещане ниско долу и вляво.Преди 4-5 дни ядох печени фъстъци,боб,череши,ягоди и като че ли след това започнаха болките.Няколко дни имах лек запек,но въпреки това ходех по 1-2 пъти дневно.Пия от вчера но-шпа и дегазин,но не забелязвам ефект... Cry

# 219
До тук мие 20-ти ден да пия магнезий , но не забелязвам подобрение . Иначе вчера говорих с една жена тя ми каза , че на синът и (49г) му открили анемия . Докторът казал я че е в следствие от гастрита му - възпалените черва и стомах не можели да усвояват желязото . За това се чувстваме изморени и трябва да се отиде на хематолог , който да назначи желязо на инжекции .
Друго научих , че имало за колит някакво лекарство семена от бял живовлек с пектин . И тъй като в момента нямам на близо билкова аптека си взех само пектин . Вечерта взех 1доза . Тази сутрин доста газове излязоха да се надяваме , че наистина лекува...

# 220
  • Sofia
Четах много тези дни и реших да започна сутрин да приемам по 1 с.л. от следната смес- пчелен прашец,сусамов тахан,смляно ленено семе,пектин и мед.За тези продукти пише,че добре действат за всякакви стомашни проблеми,реших да ги смеся заедно,дано помогне,ще пиша дали има ефект след няколко дни  Praynig

# 221
От вчера пак ме лепна проклетият колит. Черно ми е пред очите направо... Close

# 222
http://www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=22363 … =next&categ=1
Мудра «Игла» (Сучи-Мудра).

Тази мудра има отношение към нашият проблем

# 223
  • Sofia
От вчера приемам сусамов тахан и малко ме облекчиха болките  Praynig
Днес си взех и от добавката АЛАКТ с чесън и лактобацили,а за обезболяване приемам хомеопатично Спаскуприл/по-добре ми действа от но-шпа/

# 224

Гледам тази диета отдавна, чета списъка с нещата, които са позволени и ме блазни да я започна. Даже се учудвам колко сирена позволява. Да, но според нея пчелния прашен не е позволен, а тук, както и в много други теми чета, че доста хора едва ли не са се излекували с него. Лененото семе също е забранено. Обръщам се директно към теб, понеже си цитирала диетата на два пъти и искам да те попитам дали я спазваш? Ако да, от колко време и имаш ли подобрение?

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 18:12 от ТинаХрис

Общи условия

Активация на акаунт