Не мога да се отърва от колита

• 398 454
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 510
В момента гледам един филм за предсказания на някои велики магове . Казаха за някакъв граф Сергей Вронски той освен всичко друго е завършил медицина в Берлин и е бил разузнавачът който е прототип на Щирлиц . Същият имал и способността да вижда хората като скенер ...и един човек казва , че имал проблем с червата , а Вронски му казал докато яде да не мисли за проблемите , а само за храната и онзи се оправил

Може ли едно линкче, плс. Благодаря!
На мен ми казаха да пробвам с чай от пелин. По една кафена чашка преди храна.
Някой друг има ли пробвал? Пише на опаковката, че помага точно за корем, черва, общо храносмилателния тракт.

https://www.youtube.com/watch?v=PkC-ixpiuqc
Великие предсказания сильнейших магов мира 2014

............................................

за пелина  съм чувала , че отваря апетит само . иначе си купих от аптеката брашно от рожкови , вземам по 1 ч.л. три пъти дневно . станаха 14 дни ефект няма
и от безвъглехидратната диета 24-ти ден по ми е мек корема , но не е спаднал
............................................

тук попаднах да нещо друго интересно

http://www.hera.bg/s.php?n=2848

Китайски полъх в храненето

# 511
  • София
Здравейте Simple Smile
Весела Коледа Simple Smile
Да се запиша и при вас Simple Smile при мен не е точно ясно колит ли е или Крон, но болежките са ми много познати  Rolling Eyes

# 512
ЧНГ !

Да ви кажа за резултатите от безвъглехидратната диета понеже стана 1 месец . Не ми е спаднал корема ,  но е малко по-мек и голям глад ме гони , но то явно е защото мозъка си иска захарта   Laughing . Иначе кръвното ми е много ниско - за кръвно 100% действа

# 513
Първия ден глад.После намаляш храната като ядеш което не ти дразни чак толкова.гимнастиката е много важна при колита.

# 514
# 515
  • София
Отдавна не купувам Пангасиус.
От Нова Година насам спрях свинското месо, че ми правеше много газове и определено ми е по-добре.
Понякога хапвам шунка и кайма де.

О, това с тинктурата прополис в топла вода е страхотна идея! И без това пия топла вода сутрин.

# 516
Пробвах аз да приемам по малко прополис обаче файда нямаше и на едно място прочетох , че трябвало до се дъвче докато се разтопи и после да се глътне 5 пъти на ден парчета колкото бонбон . Така определено помага , макар , че идва доста скъпо .

Сега вземам 3 пъти на ден х1 с. л. брашно от ленено семе има някакъв слаб ефект

# 517
Аз си взех прополис , но на кутийката пише, че не трябва да се приема от хора с автоимунни заболявания, а аз имам Хашимото и сега ме е страх да пробвам newsm78 . Иначе съм доста по-добре след като пих "Нистатин", това е лекарство против кандида.

# 518

Как нас травят овощами и фруктами - "Тот еще фрукт"

# 519
Препоръчвам ти Пламен Петров гастроентеролог,най-добрия!!!Оперирал е моя приятел 2 пъти(имаше полип),излекува и тежък гастрит,на мен ми е правил гастроскопия и колоноскопия.Ще ти направи всички необходими изследвания,ще ти даде и ефективно лечение!Завеждащ е в отделението по гастроентерологи в болница Софиямед.Работи със здравната каса.При него ходят хора от цялата страна,мн добър специалист е!

# 520
Здравейте !  Peace Отчет как върви безвъглехидратната  ми диета : От 30.11.2014 до 28.03.2015 в талията съм спаднала с кръгли 20 см . , а на килограми 7.
Действа ! Състоянието ми е значително по-добро .

# 521
http://www.nkj.ru/news/25937/
Пищевые эмульгаторы вредят кишечнику
"....Чтобы получить шоколад или мороженое, нужно добавить эмульгатор .....карбоксиметилцеллюлозу и полисорбат 80...склонными к воспалению кишечника и метаболическому синдрому... кишечного колита...ишнего веса, увеличении доли жировой ткани, в повышении уровня глюкозы в крови...Из-за нарушений жирового и углеводного обмена всё может закончиться диабетом и сердечно-сосудистыми болезнями. Но сам синдром может начаться с хронического кишечного воспаления. А среди главных причин воспалительной болезни кишечника, которая проявляется в форме колита или болезни Крона, часто называют изменения в микрофлоре...Пользу от бактериальных симбионтов трудно переоценить, они и пищу переваривать помогают, и от аллергии защищают, и сотрудничают с иммунитетом, когда нужно отразить нападение патогенных микробов..." и т.н.
 ooooh!

# 522
               Здравейте!

lukytoo, д-р Пламен Петров колоноскопията с пълна упойка ли я прави или без упойка. Чака ли се много след като си запишеш ден за лекаря?

: t_, Моля те, искам да разбера къде да намеря тази диета?   Embarassed

# 523
               Здравейте!

lukytoo, д-р Пламен Петров колоноскопията с пълна упойка ли я прави или без упойка. Чака ли се много след като си запишеш ден за лекаря?

: t_, Моля те, искам да разбера къде да намеря тази диета?   Embarassed

Диетата е никаква захар и нищо което съдържа нишесте  .
Набляга се на бобови , ядки , плодове и зеленчуци ( без картофи , те са с нишесте) , месо , риба , яйца , млечни ...
Ако случайно ви се прияде хляб , малко фъстъци и няма проблем ... за сладко - фурми .

# 524
  • София
Тази диета ти помага на колита?  #Crazy според мен трябва да имаш перфектно работещ здрав корем за бобови, ядки, фъстъци, зеленчуци и млечни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт