Не мога да се отърва от колита

• 400 323
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 990
А как сте с плодовете?
Нито зеленчуци ,нито плодове мога да ям.Получавам болки,издувами се корема.Ужас.

Може би правите неподходящи съчетания
 https://www.youtube.com/watch?v=0bWBQwRA_N4&t=104s

Теория заговора - Несочетаемость продуктов. Выпуск от 16.04.2017

# 991
За съжаление е на руски,а аз нищо не разбирам.Мисля,че става въпрос за разделно хранене или се лъжа?

# 992
Момичета, пробвали ли сте със  шуслерови соли? Аз експериментирам сега с разни комбинации и като че ли се чувствам по-добре, поне психически. А то като се чувствм добре психически и с корема нямам особени проблеми Simple Smile

# 993
Споделете за болката.Как бихте я описали?Влияе ли се от движение.При мен се е случвало да стана рязко от стола и ме срязва около пъпа.Случва се и да е горе към сърдечната област.Това ог колита ли е?

# 994
Явно зависи коя част на червото е най-засегната.
При мен болките са ниско долу, понякога с тежест и позиви, понякога вдясно към апендикса и по-нагоре.
По-рядко в горната част.
А около пъпа обикновено имам при разтройство.
Добре ми понася месо и картофи.
Зеленолистни зеленчуци и цитросови плодове - не.

# 995
Моите болки са главно в ляво.Включително при натиск се усеща механична болка.😣

# 996
Споделете за болката.Как бихте я описали?Влияе ли се от движение.При мен се е случвало да стана рязко от стола и ме срязва около пъпа.Случва се и да е горе към сърдечната област.Това ог колита ли е?
Да, възможно е да е от колита. При мен така беше. Зависи къде е увредено червото и накъде ще ирадира болката. При мен основно към гърба, а към сърцето, когато се задълбочи проблема.

# 997
  • София
Проблемите в стомаха могат да се объркат със сърцето, тъй като са много близо. Аз със стомаха се оправих отдавна, обаче с дебелото черво по цялата му дължина си имам проблеми. То минава и под пъпа - вижте картинки в нета.

# 998
  • Бургас
Проблемите в стомаха могат да се объркат със сърцето, тъй като са много близо. Аз със стомаха се оправих отдавна, обаче с дебелото черво по цялата му дължина си имам проблеми. То минава и под пъпа - вижте картинки в нета.
Също така може да се объркат и с жлъчния мехур. При мен болката в стомаха се оказаха камъчета в жлъчката. А си мислих, че имам гастрит

# 999
  • София

Също така може да се объркат и с жлъчния мехур. При мен болката в стомаха се оказаха камъчета в жлъчката. А си мислих, че имам гастрит

Колко време след операцията изчезнаха болките в стомаха при теб?

# 1 000
Вчера гледах за полезните мазнини - една от които е сланината (аз свинско не ям де ) . Оказва се , че тя е много полезно , то здравите хора могат да си позволят 30 гр. , болните не повече от 10гр.
Сланината на първо място трябва да е от млади животни - сланината от стари животни води до : хормонални разтройство и стомашно -чревни проблеми , както и главоболие
На второ място трябва на не е по-стара от 6 месеца от дата на производство . Пожълтялата и гранясала сланина отново води до стомашно-чревни проблеми .
Трето храните с , които може са се комбинира са : ръжен хляб , лук и чесън - не яжте сланината с нищо друго
Четвърто сланината трябва да : не е по дебела от 3 пръста , да има кожа , да няма съединителна тъкан или месо . Сланина , която има месо е вече бекон . Бекона е вреден , тъй като са две различни консистенции и стомашният сок не може да го разгради правилно , което води до гнилостни процеси в червата

# 1 001
Така сега за броколи-то : При варене (за супа) освен , че си губи витамините , водата съдържала и гуанин , който бързо се превръщал в гуанол . Това вещество било в състояние да предизвика химическо изгаряне на кожата ... представете си какво става със стомашно-чревният тракт .
Който още има желание за крем супа от броколи да вари броколи-то на пара

# 1 002
  • Лондон
Ей, не измислиха лечение на стомашно чревния тракат и това си е.
А, от там страдат и всички други органи.
Сам се чудиш,какво да пиеш и как да се лекуваш.

# 1 003
Извара : Да не се комбинира със плодове , а само със зеленчуци ; Да бъде , колкото се може с по-голям процент масленост ; Да се прибавя единствено зехтин екстравържин .
Изварата съдържала KLK , вещество което след прекаляване повишава теглото ....

# 1 004
Нагоре пишете с колко много неща може да се обърка колита, а при мен вече 1 година се чудят дали е ингвинална/феморална херния или е проблем на дебелото черво  newsm78  Tired

Огледаха дебелото черво и казаха, че няма проблеми, но аз си знам, че има - предполагам, че не е херния  Peace

Общи условия

Активация на акаунт