Не мога да се отърва от колита

• 400 340
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Не знам защо, но от разказаното се сетих за някакви чревни паразити. Тази възможност проверявана ли е?

# 976
  • София
Не знам защо, но от разказаното се сетих за някакви чревни паразити. Тази възможност проверявана ли е?
Не съм., но от къде пък паразити. Нали вируса е отключващия фактор...

# 977
  • Бургас
О, аз само казах за какво първо се сетих. Не претендирам да съм права. А пък паразитите по принцип спокойно може да изимитират грип  Peace

# 978
  • София
О, аз само казах за какво първо се сетих. Не претендирам да съм права. А пък паразитите по принцип спокойно може да изимитират грип  Peace
Знам че е грип защото мъжа ми също го хвана малко след мен но при него протече доста по леко. Не знам вече. Мисля си за хеликобактер пилори.... Ако е някакъв вид паразит евентуално, защото ешерихи и кандида не е

# 979
  • Бургас
Знам че е грип защото мъжа ми също го хвана малко след мен но при него протече доста по леко. Не знам вече. Мисля си за хеликобактер пилори.... Ако е някакъв вид паразит евентуално, защото ешерихи и кандида не е
Не знам дали си чувала за енергоинформационна медицина. Лекарят работи със специален апарат, с който ти прави пълна диагностика на организма и.търси причината за заболяванията. Добър.вариант е пред инвазивните изследвания. Аз ходя при такъв в Бургас, но мисля, че има и в София

# 980

Щом при него е минало по-бързо , лекарството е ясно - 1-2 с.л. мастика

# 981
Всичките болести , които завършвали на -ит  можело да се лекуват с Омега-3 мастни киселини ...
най-достъпният продукт в , който присъства е скумрията ...Но не яжте никога риба с картофи - рибеното масло в съчетание с нитратите в картофите е канцерогентно

# 982
Болните от стомашно-чревни заболявания да избягват употребата но лайм , тъй като е прекалено агресивен

# 983
Препоръчайте гастроентеролог за София , който е по-наясно със СРЧ, моля bouquet

# 984
Някъде назад съм споделяла в едно мнение няколко добри доктори за София, от които са доволни хора с по-сериозни чревни заболявания.

# 985
Препоръчайте гастроентеролог за София , който е по-наясно със СРЧ, моля bouquet
https://chervobg.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D1%81 … 1%82%D0%B5%D0%B2/
Занимава се основно със СРДЧ

# 986
Здравейте,
Вашите кризи изразяват ли се с повръщане? Приятеля ми има тежък гастрит и СРДЧ и през определени периоди (около месец) получава кризи изразяващи се в повръщане, много силно слюноотделяне, температура около 37.5. Продължава около 5 дни като в 2-3 от тези дни му е напълно невъзможно да се храни, защото повръща всичко. Оплакванията му относно болката е от около 2-3 години, но преди една година му извадиха жлъчката като казваха че гастрита е от нея. От тогава обаче се появиха тези кризи с повръщане и не можем да си обясним дали махнатата жлъчка изостри гастрита вместо да го оправи или има друга причина. За това ви питам дали някой има подобни симптоми?

# 987
  • Бургас
Здравейте,
Вашите кризи изразяват ли се с повръщане? Приятеля ми има тежък гастрит и СРДЧ и през определени периоди (около месец) получава кризи изразяващи се в повръщане, много силно слюноотделяне, температура около 37.5. Продължава около 5 дни като в 2-3 от тези дни му е напълно невъзможно да се храни, защото повръща всичко. Оплакванията му относно болката е от около 2-3 години, но преди една година му извадиха жлъчката като казваха че гастрита е от нея. От тогава обаче се появиха тези кризи с повръщане и не можем да си обясним дали махнатата жлъчка изостри гастрита вместо да го оправи или има друга причина. За това ви питам дали някой има подобни симптоми?
Когато получих жлъчната криза повърнах 2-3 пъти

# 988
А как сте с плодовете?
Нито зеленчуци ,нито плодове мога да ям.Получавам болки,издувами се корема.Ужас.

# 989
При мен зеленчуците не са проблем,но плодоветееееи.......Повече от 200гр. и пълен комплект от симптоми.При плодовете ферментацията е по-силна.

Общи условия

Активация на акаунт