Не мога да се отърва от колита

• 398 494
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 540
Няма за какво. Скорошно оздравяване ! Допълних малко горното мнение.

# 541
А по-добре ли е да се пият отделно пробиотиците, например Acidophilus и отделно Bifidus или е по-добре комбинирани? Гледам че в повечето комбинирани има само бифидус и лактобацилус, но няма именно ацидофилус.... newsm78
Сега съм си поръчала едни пробиотици, които са по-гинекологично насочени и се чудя дали да пия и други  с тях или само тях. Те се пият по едно на ден за 28 дни...
javor1980, тези изследвания наистина е добре човек да си ги направи, но тук в Белгия където живея, никой не ти ги пуска... Sick Аз съм с СРДЧ, но освен гастроскопия (която бе ОК), нищо друго не ми пуснаха и само от оплакванията ми ми поставиха диагнозата. Лечение ми казаха нямало на този синдром... А аз на периоди съм много зле (аз имам от болковия и с подуванията синдром), но никой не го интересува това... Та съм започнала едно четене, експериментиране кое ми помага и кое не, поръчвам си доста неща от Бг, че тук много неща нямат, а и без рецепта не дават... Спомням си, че единственото което ми изписаха за проблема ми беше Гастрикалм, не знам в БГ дали го има това лекарство, но то така и не ми помогна...Нищо друго.... ooooh!
Да попитам дали хилобактор пилори могат да са виновни са СРДЧ? Преди много години ми правиха тест в Бг и беше положителен, но в малки стойности и доктора ми каза, че по принцип всеки имал в корема си тази бактерия, проблема е когато се развие много... Не сам пила антибиотици заради тях, но си мисля дали сега не са се развили, за да се появи този стомашен проблем.. newsm78

# 542
В интерес на истината в пробиена на сашета има ацидофилус и бифидус комбинирано. В програмата "лесното начало" на Аквасорс ги разделят примерно бифидуса сутрин, а ацидофилуса вечер, което според мене е най-добре.

Хеликобактера според мене би могъл да се появи в резултат на синдрома на раздразненото черво по-скоро заради нарушената чревна флора от този синдром. По себе си наблюдавам, че прекаляването ми с храната , съчетано с тревожност винаги го обостря. Аз често си вземам пробиотици и ям кисело мляко. Сега наскоро си взех и ензими на Буров (доста по-евтино от мезимфорте излиза) и май съм сложил и някой друг килограм. Аз си знам, че имам проблем с усвояването на храната. Ензимите ги пия вече повече от месец. Сега попаднах и на едно друго билково средство в билковата аптека в Красно Село. Казва се ОРЕКСИФИТ. Мисля да го пробвам. Не е скъпо:

http://apteka.framar.bg/30007393/%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 543
Привет!

Току-що и аз гледах една реклама по ТВ за Ча от семена на Касия.
Някой пробвал ли го е?
И ако е - можете ли да споделите мнение?

# 544
 Peace Спокойно можете да направите 1 седмица пиене на 300 мл. топла вода със 1/2 ч.л. сода ...
Действа !

# 545
Това не е ли за киселини?
Аз съм чувала, че содата изтънява червата, дали е вярно?

# 546
Привет ! При мене нямаше някакъв голям ефект Касията. Може би трябваше да го пия месец два.

Содата задължително трябва да се взема на гладно! Мисля, че опровергаха твърдението, че содата изтънявала червата.

# 547
Аз да напомня за живовляка-освен, че действа отлично на колита, оказа се, че е и силно противовъзпалително средство  Peace

# 548
Абсолютно ! Днеска след дълго обмисляне реших в крайна сметка да си закупя Шведска горчивка. Да видим какъв ще е резултата.

# 549
Пиши после отзиви тук за Шведска горчивка, че я дават пенкилер за всичко  Laughing

Интересно ми е ...

# 550
Разбира се, че ще пиша, но след месец, когато ще свърши. Взема се 5 мл (една чаена лъжица). Шишето е 500мл и стига за около месец.  Нека да има натрупване. Днес си я купих от Марешки за 21 лв тази по рецептата на Мария Требен и лъха на билки отвсякъде. Задължително я разтварям във вода, че си е доста силна. Хубавото е че се пие независимо от хранене, а също и че няма слабителен ефект.

# 551
Аз пробвах пиене на сода, не ми понесе...Такова бушуване се получи в стомаха ми... Mr. Green Сега предпочитам топъл чай с лимон на гладно сутрин и вечер преди лягане... Това помага да се алкализира организма ако се приема много киселинна храна и организма страда.. Другото което започнах е приемане на гел алое вера преди храна.. Сега започнах по един път на ден по 1 супена лъжица и дозата може да се увеличи по 3 пъти на ден... Алоето много помагало при проблем в храносмилането и при стомашни проблеми. Ако някой е пил алое по-продължително време нека сподели има ли резултат?

# 552
Аз нямах полза от Шведската горчивка изобщо. Изпих 1л почти.

# 553
Аз пробвах пиене на сода, не ми понесе...Такова бушуване се получи в стомаха ми... Mr. Green Сега предпочитам топъл чай с лимон на гладно сутрин и вечер преди лягане... Това помага да се алкализира организма ако се приема много киселинна храна и организма страда.. Другото което започнах е приемане на гел алое вера преди храна.. Сега започнах по един път на ден по 1 супена лъжица и дозата може да се увеличи по 3 пъти на ден... Алоето много помагало при проблем в храносмилането и при стомашни проблеми. Ако някой е пил алое по-продължително време нека сподели има ли резултат?

И на мен първият път много ми скърцаха червата , но резултата на третия ден е обнадеждаващ . Сега подхващам трета седмица .

За тази седмица свалих 600 гр , но като се меря ханш и талия са ми същите надявам се да съм изхвърлила токсини  newsm78

# 554
Алоето знам, че има слабителен ефект.

А вие като правите содата в гореща вода ли я правите ? Колко точно сода слагате ? Да не сте предозирали ?

Общи условия

Активация на акаунт