Не мога да се отърва от колита

• 400 421
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 900
+ 1 за Газдеп.Без него все едно идва края на света за мен  ooooh!

# 901
Аз преди всяко хранене взимам по 2 Ензимил,  4-5 Газекс на Хималая и в краен случай Еспумизан. Газекс понякога и след хранене с детокс активен въглен 4-5 взимам. Комфортекс за смучене също.
Засега всичко е под контрол така. Разбира се без никакви пакетирани въглехидрати, брашно, теста, от плодовете -само презрели круши или много зелени ябълки и то в краен случай ако ми се приискат много плодовете.  Иначе съм ги спряла тотално.....никакви картофи,  ориз, сладки неща, никакви млечни.
Миналата година си направих кръвен тест за непоносимост и ми излязоха доста храни, които като махна наистина е добро положението с корема ми.
Но рестрикции големи,  иначе подпухване, отоци, обриви, омазнена кожа-всичко е на лице, включа ли ограниченията.

# 902
http://obektivno.com/ne-mozheh-da-vidya-krakata-si-ot-naganatiya … ne-v-gladuvaneto/

Безвъглехидратна диета за отслабване

Но не само се отслабва , а се оправя храносмилането , изчезват и пъпките по лицето , оправя се обонянието и т.н.

# 903
Минавам да се оплача пак - сега пък има страшни газове. Каквото и да хапна и се почва. Купих си Дегазин, пък ще видим.
пробвай активен въглен по 1 или 2 таблетки след ядене.

# 904
+ 1 за Газдеп.Без него все едно идва края на света за мен  ooooh!
А като го пиеш, други хапове взимаш ли - примерно някакви ензими,пробиотици, Газекс, Комфортекс, Спазмомен и тн?
Аз пия Нексиум от 20мг. вечер, дали може да се съвмести с Газдеп?  Thinking

Да ви кажа, че като спрях глутена и въглехидратите, си мислех край с коремните проблеми, живота е рай, но не, след две години пак ме замъчи и то още по зле. То едни газове, едни чудеса.....  ooooh!

# 905
С Бутарен Амино ги пия,а и Флора 10.Такива газове ми се образуват,че притискат пикочния мехур и го възпаляват.+ кандида и съм цвете  Sick Сбърках,като пих преди 2 дни прясно мляко и още не мога да си оправя стомаха,направо ми идва да се самоубия.И 6 антибиотика пих за последните 6 месеца.Оплаках се  Crossing Arms Дано открия причината за образуване на тия газове,че така не се живее.

# 906
Е ти антибиотици, а на мен стероидни и нспв инжекции, отделно и такива хапчета... ooooh!

# 907
Кой оттук пишеше Нони? Да попитам нещо, може на ЛС?

# 908

Аз пих Нони 2 пъти......сега изпих едно шишенце сок от глухарче и си купих сок от артишок. Мисля, че са добро допълнение при диета и взимане на пробиотици.
По принцип проблемите са храносмилателния тракт са симптом на проблем с черния дроб и жлъчката. Ходих на гарстро преди няколко месеца и се оказа, че храносмилателния ми тракт е ОК, да си продължавам пробиотиците, направипха ми изследвания за всякакви бактирии и вируси, но се оказа, че имам повишени ензими на черния дроб и пих 3 месеца добавки, съдържащи бял трън и артишок.

# 909
Благодаря.
Интересува ме по-дълъг прием, от порядъка на 5-6 месеца, по 30 мл дневно.

# 910

И аз пия но по 15 мл. и само за 10-те дена от месеца . По- съм доволна от китайското с мед , немското няма ефект .

# 911

И аз пия но по 15 мл. и само за 10-те дена от месеца .
Има и китайско ли? Видях че има различни разфасовки на различни фирми, но като реших да  пия Нони и се спрях на рекламираното немско. Доколкото видях разликите, другите са по-концентрирани и е достатъчно да се пият 15 мл, а за Нони 30. Цената на по-концентрираните е по-висока, нормално, на разбивка идва колкото немското. И все пак, взех рекламираното.
Каква е идеята да се пие само 10 дни в месеца и в по-малка доза? И по какво прецени, че няма ефект от немското? Защото аз пих 5 месеца и при мен има ефект, да кажем, в даден здравословен проблем.
Помня че още някой писа, като го започвах и аз, но не помня кой беше. Ще ровя назад в темата.

# 912

И аз пия но по 15 мл. и само за 10-те дена от месеца .
Има и китайско ли? Видях че има различни разфасовки на различни фирми, но като реших да  пия Нони и се спрях на рекламираното немско. Доколкото видях разликите, другите са по-концентрирани и е достатъчно да се пият 15 мл, а за Нони 30. Цената на по-концентрираните е по-висока, нормално, на разбивка идва колкото немското. И все пак, взех рекламираното.
Каква е идеята да се пие само 10 дни в месеца и в по-малка доза? И по какво прецени, че няма ефект от немското? Защото аз пих 5 месеца и при мен има ефект, да кажем, в даден здравословен проблем.
Помня че още някой писа, като го започвах и аз, но не помня кой беше. Ще ровя назад в темата.

Нямам особени оплаквания освен подуване на червата . Помага малко ,  1 кг. се сваля , имунитет дава ... Немско пих един път защото нямаше китайско ...Към една година вземам

# 913
Моля те да ми покажеш кое точно взима. Да видя опаковката. Благодаря  Simple Smile

# 914
http://obektivno.com/ne-mozheh-da-vidya-krakata-si-ot-naganatiya … ne-v-gladuvaneto/

Безвъглехидратна диета за отслабване

Но не само се отслабва , а се оправя храносмилането , изчезват и пъпките по лицето , оправя се обонянието и т.н.

При мен пък се получи точно обратното. В последните 10 години строго внимавах да се храня нисковъглехидратно. Хапвах си пържолки, салати, яйца, риба.... и мнооооого салати в огромни количества.
Сега не мога да хапна пържола. Става ми гадно и след нея много дълго ме боли коремът. За салатите - мога в много минимални количествата.
Чувствам се най-добре от ориз. Напоследък ми харесват и варени или печени картофи (а ги избягвах от години), хляб, бисквити...
От протеините, май добре ми понасят яйцата.

За подуването на корема - тинктура от мента + тинктура от прополис, Газдеп, шуслерови соли 5 и 7 - директно под езика..... И.... - РЕЛАКСАЦИЯ.
Като си отделя 20-30 мин и си пусна запис на някаква релаксираща медитация, направо усещам как червата се отпускат, регулират се и започват да функционират нормално.

Вярно е, че се чувствам по-отпусната и лежерна на работа. Но пък преди бях цялата в свита от напрежение - стегнати мускули, стегнати черва, разтреперени нерви....

За Нони не съм чувала... Сега ще прочета

Общи условия

Активация на акаунт