До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама!

• 24 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!  Hug

Изгубих ви дирирте така да се каже в последно време, но гледаме да завършим с ремонта, та да ми е спокойно. Сега чакаме още някои мебели да пристигнат и монтират, иначе стаи всичко е готово. В банята имаме майстор, който тези дни и той ще приключи - дано.

Гледам в темата се роят бебчетата вече - Честито на всички мами, които са се сдобили с рожбите си вече, а на тях - бързо възстановяване!

Сега прочетох за Зеленоочка. Явно се започва, така че желая всичко да мине възможно най-леко и бързо!  Praynig

Около мен няма особено нови неща. Откакто съм в 45-дневния болничен никак не съм си починала, понеже има доста неща за вършене, чистене и т.н., но важното е, че си заслужава. Напоследък ми е едно сънливо пак и ми става лошо на моменти, но изглежда е нормално, понеже прочетох, че и при други е така.  Tired

Преди 2 дни ходих на преглед и леко се притесних, понеже бебчо продължава да върви напред. Предния път по апарат излезе термин 13.10., а моят е 29.10. Сега излезе 28.09.  Shocked Цял месец дава да е напред, което ме изуми. По размер грубо около 3.000кг е вече - 3.100. Едно е ясно, че ще е големичко, но се надявам да не е прекалено. Мен това не ме бърка особено, понеже ще съм с планово секцио, а сега вече със сигурност реших да е така, но все пак... Аз съм се родила 4.000 кг, брат ми 4.200, та явно и то ще е горе-долу към 4, ама дано не е повече, че се притеснявам малко. Сега нали качват по 0.200 кг на седмица. Със сигурност ще се роди по-рано като е секцио, но знам ли колко ще стигне. Нищо, да е живо и здраво, ама шашнах се. А и като чета вашите размери... Outta Joint

# 676
  • В сърцето на моите съкровища...:)
eva, ама твоя бебок има завидни размери  Mr. Green
Аз утре ще докладвам , колко е пораснал...,че миналият преглед доки се изненада повече от мен... hahaha

# 677
Честити нови бебчета HugЗеленоочка,успех мила.ВСичко ще мине нормално,чакаме вестителска новина.

# 678
MISHANA13 , ще чакам да докладваш ама едва ли ще ни биеш по точки - ние май сме рекордьори.  Joy Ако разбира се докторът не се е изсилил ама ще се разбере.  Thinking

Данимира, казаха ли ти какво точно искат да се носи за раждане в НиаМед? Аз бях питала на по-предния преглед, но се опасявам да не изпускам нещо, та исках да се консултирам.

# 679
  • Stavanger,Norway/ Varna
Въх мъри майко (това специално за Олето  Laughing Wink), Зеленоочке и при теб започва  Hug. Успокой се, замаяно е и ти се гади от вълнение. До ден два ще гушкаш сладко бебче, съвсем навреме е. Май влязохме във Везни  newsm78

Съни, така и трябва. Много ги издържа ти, евала на търпението. За бабите, какво да ти кажа. Силна си била. Ами силна ще си, сега какво, да легнеш да умираш, че да ти помогнат ли...Как бе малко съвест нямат някои хора и как могат да делят децата си, ей това не ми е ясно  ooooh! Да ти кажа, тегли им една и това е. По- добре без помощ, отколкото помощ насила поискана. А мъжът ти пак ли ще заминава, че няма как да ти помогне поне с къщната работа и децата.  Hug

Писето, , Ева тези мерки и теглилки са много относителни, така че спокойно. Писето, щом са решили, че може да се поизчака, е добре да се изчака. Ще си излезе бебче, засега му е добре в корема на мама. Лошото е, че това е не малко напрежение за теб с това висене по болниците...

Диданка тя Мила е в Холандия, но и тук при нас в Норвегия са такива. Какво да ти кажа, идеално щеше да е, да съберем нашите специалисти и норвежкото отношение към раждащата или болния (като на кралица), както и тукашните условия и апаратура. Нооо перфектно никъде не е и няма как, примиряваме се.
Мила, какви са тези 400 евро  ooooh! Shocked, аз тук една крона не платих с Йована, няма и сега да ми търсят, всичко е напълно безплатно. Та, нали затова плащам осигуровки  Rolling Eyes

# 680
  • В сърцето на моите съкровища...:)
eva,   Доста ще трябва да се постараем  Party Важното е да сте добре, другото е за ориентир! Peace
bob4e, права си влязохме във Везни /21.09-20.10/ . Мен напоследък ме питат -''Каква зодия ще е бебето- аууууу везни!''- а,аз в отговор - ''А, везни?! Каквото сам си избере!''  Mr. Green

# 681
  • София
Цитат
Въх мъри майко

hahaha Joy hahaha

# 682
Сини, тази е трябвало отдавна да я оставиш, ама хайде и сега не е късно  Hug
Да не коментирам че ще кажа много неща дето не трябва да ги чете кой да е.

Писето, стискам палци всичко да е наред!

идеално щеше да е, да съберем нашите специалисти и норвежкото отношение към раждащата или болния (като на кралица), както и тукашните условия и апаратура.
Това наистина ще е хубаво.

Моят много ме ядоса днес и направо избеснях. Сега ми вика че ми е ядосан, била съм лоша, да се махам. Удари ми една главичка по веждата още ме боли. И това защото не иска да легне да спи, а само рита, играе с нещо, а трябва да излизаме и ще е кисел и ще ревне и ще ме направи на луда.

# 683
  • Варна
Везните влизат утре 23.09  Mr. Green Аз съм доволна, ако не реши бебо да излиза днес, ама надали Wink
Ники е по добре пупу, от едно продължително разстройство нещо странно му се наруши чревната флора и сега ще е на диета 10-20 дена + лекарства - прибиотици и креон. Съвсем ще ми отслабне ама какво да правя  Tired
Пуснах анкета.
Зеленоочка   fingerscrossed

# 684
Привет днес и от мен!Тепърва влизам и докато ви изчета....доста сте изписали.
Честито на мама Соничка!Да е живо и здраво детенце, щастливо
детство и бързо въстановяване на мама!

Зеленоочка, стискаме ти палци!
Лейди,от мед.сестра в нашата детска градина разбрах,че в момента има някакъв такъв вирус-нещо стомашно-чревно, при някои с температура.Пак се започва сезона на вирусите,но няма как-ще се справяме .Аз изпрах и изгладих днес дрешките за изписване на бебка и вече сме почти готови.Почти приключихме и с покупките за болницата-има още някои неща,които могат и в последния момент-не са проблем.Като гледам как бебоците ни се заредиха,направо не ми се вярва,е мина всичкото това време... Hug

# 685
  • Варна
Момичета ,
гледайте по бтв филма"9 месеца " много е забавен и интересен Joy

Зеленоочка, Hug fingerscrossed

# 686
Ева, наистина ти е голямо бебчето  Simple Smile Hug. Тъкмо си мислех тези дни ти къде се позагуби.

Аз от днес съм в 9 месец.  Heart Eyes На феталната морфология ми казаха термин 22.10. Така си ми е термина според последната менструация. После на ехографските прегледи бяха казали, че бебчо е една седмица назад, обаче на последната ФМ установиха, че си е наваксал. Купих памперси и кърпички за болницата, сега остава еднократни гащи за мен, превръзки за  родилки и подплънки за  кърма.
Утре живот и здраве ще идем в ОБ да ми определят датата и да видят тоновете.  Praynig

# 687
  • Варна
Опс момичетааа, здравейте!
Хайде тоя път най-накрая да е темата за еклерите, в смисъл заглавието, че всеки път гласувам за него, ама НА!  Flutter
Аз днес обикалям само по улиците, взех от една приятелка назаем една прахосъбирачка на Рейнбоу да видя как работи, защото преди да дам 100 евро ми се ще да видя за какво ги давам.
И през работа минах Simple Smile, сега ще ходя на събиране на випуска и ако съм жива, ще ви чета после.
Нови бебета няма ли бе????  Hug Laughing

# 688
Момичета здравейте   bouquet

Да са живи и здрави новите бебенца и много да са послушни душичките  Heart Eyes
Вчера и една моя приятелка, която беше с планово секцио за 01.10 ( термин 13.10) е родила ( пак секцио, но защото й е почнала родовата дейност) момченце, 3100 кг., 49 см.  Heart Eyes в Майчин Дом! Много се вълнувам!

Специално искам да кажа на Йоанчето, че й стискам мнооогооо палчета и че чакам новинки и да пише преди да тръгне към болницата  Mr. Green

Целувки от мен, ние излизаме да се мотаем, снощи ходихме за 1 вечер до Правец и се прибрахме към 15:00...Гледам да наваксвам с шляенето, че после...  Laughing

# 689
Уф тъкмо се прибирам , мноооого изморена с нова придобивка обув4ици и из4езвам на гости-после ще ви 4ета

хипопотама - как да няма бе , 3 бр за последните 2 дни. Joy smile3534

зеленоо4ка  newsm03 е време ти беше - от кога те 4акаме, стискам палци , вси4ко да мине бързи4ко и да си гушкаш скоро бебенцето thumbsup

Цвети-Стелисима е родила в Май4ин дом, днес ми звънна , зву4еше добре- в петък евентуално ще ги изпишат .алек е послушен и поплаква само като огладнее,кърмят се  smile3501.Стели има 3 шев4ета , но каза 4е се преживяват като си видиш мишката. Водите и  са запо4нали да изти4ат ве4ерта от 03,00-06,00 и са запо4нали леки контракциики,към 10,00 са я сложили на система - контракциите за4естили и в 15,05ч е родила Алек.Това накратко, на който му е интересно,направила е мн снимки и като се прибере ще ка4ва да ни го покаже.

Да не забравя да 4еститя на на мама Сони4ка- жива и здрава да и е Мира и мн да слушка

Общи условия

Активация на акаунт