. Позата освободител в спящо положение сигурно има нещо общо с датата, на която се роди - 9 май - ден победа
/
Днес май няма да се излиза никъде.Навън е така все едно е привечер - едно тъмно и мрачно и сякаш всеки момент ще завали 
Щом е по специалността ти - екстра,а Бела съм сигурна че ще намерите кой да я гледа.За шишетата и ние сме така.Ади и тя не иска да пие от никакво шише.Пробвах някоко модела,но се мръщи и не пие,само цица прознава 

Да ти е жива и здрава и много да те радват с каката 

А с лъжичка да й давам мляко - не си е работа 
Особено проходилките са ми ужасни - детето като се засили и се блъска из цялата къща с тях, ужас 

А и да ви кажа късно открих уолкър-а като помощно средство.
Нашата количка е със зимния кош и мисля чак напролет да сменим с другия вариант. Иначе и ние като herzoq имаме нова придобивка "Активен център" http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPat … f36185207f3733194 Може и да отнеса критики, но по 5 минути си я слагам 2-3 пъти през деня. Крачетата ѝ не достигат земята. Играе с играчките, запомни кое дрънка, кое свети и пее. След време има възможност да се движи седалката на 180 градуса, но когато вече има опора на краката. Иначе и аз не исках да се движи (т.е. да е тип паяк). Този вариант е позициониран и съм много доволна. Активната гимнастика и досега ни е много от полза и предполагам че тази занимавка ще продължи да ѝ харесва.
Да видим как ще понесе ваксините този път. Не съм и давала сокчета и пюрета засега, само на кърма сме. Нещо се размрънкааааа
хайде доскоро 

а и ако сега се заседим по домовете - какво ще правим зимата 
даже мога да се срещам с майките от младост, че нашия татко има магазин там и може да ни закара

Как успява бебето да спи при този шум, не зная, но нямам против. 
Сега като си признах и ми олекна, можете официално да използвате това като причина да не ми се обаждате за срещите.
Сега като си признах и ми олекна, можете официално да използвате това като причина да не ми се обаждате за срещите. 

публикувах снимка, защото... както казах - явно си нямам друга работа
на моменти се чувствам яко затъпяла, сигурно за това... 
Упражних и кърмене навън - със сигурност ще ми трябва зимна кърмаческа близа. Докато чакаме новата зимна кърмаческа колекция, ако някой попадне на хубави блузи за кърмене в Мадъркеър или Асда, нека да свирка 

, ама за мое успокоение ще отидем пак, преди 2 месеца като ходихме й нямаше нищо, дано и сега да е така 
Дано не съм пропуснала някой
Да са ви живи и здрави!
Препоръчани теми