Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 279
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Рали, уговаряме се за района около МакДоналдс до Шел, срещу Била, там имало "Уго" (аз сега се сещам, че го знам)  Peace

За около колко часа? Като гледам мястото е близо до пазара в Младост 1 и 111 минава оттам. Ако съм в грешка някоя младостка мама да ми каже, че каквато съм заплесната да не си обикалям сама.

# 151
  • Sofia
Grеen-че, Рали,  като не си вдигаш телефона, ще пиша тук, пък може още някой да се присъедини  Peace Уговорката е към 11.30 на Била. dudunski каза, че 111 спира точно там  Peace Като стигнеш, звънни  Hug

Изи, още 100 пъти по 8 години да се обичате и уважавате   bouquet

# 152
  • София
Grеen-че, Рали,  като не си вдигаш телефона, ще пиша тук, пък може още някой да се присъедини  Peace Уговорката е към 11.30 на Била. dudunski каза, че 111 спира точно там  Peace Като стигнеш, звънни  Hug

Видях аз, че си звъняла ама "късно, либе, за китка'. Ще кърмя малкия след малко и после ще се отравям към Младостките ширини.

# 153
Здравейте и от нас,
аз не съм от пишещите мами в темата, но ви чета редовно. В бременните теми май съм писала, но тук не съм, и аз незнам защо. С каката редовно пишех, но в един друг форум, а сега с това бебе съм по-мързелива:)))
Като прочетох поста на Sevdelina и реших и аз да се включа, понеже бебо е роден на 15.05.2010г. Да увеличим групата на бебетата, родени на тази дата. Между другото и аз съм родена на 15.05 (тази година си направих най-страхотният подарък за РД, и то за 30-тия ми юбилей). Отсега насетне ще празнуваме заедно с бебо (казва се Виктор - 3.650 и 52 см). Славче ще се радвам да ни добавиш в началната страничка.
Живеем във Варна и ще се радвам да се запознаем с другите мами от града и да излизаме с тях. В морската ходим предимно в почивните дни със семейството, иначе през седмицата в квартала, живеем в Левски. Ако някоя мама живее наблизо можем да излизаме по комшийски:)))Но ако се организира излизане и някъде в града ще се постарая да дойдем и да се запознаем.
Желая ви приятен ден и бебоците да слушат.

# 154
Добро утро!

Изи,Честит ви празник!Много любоФ и щастие  Hug

Да кажа за прохождането.Кака Яна проходи на 10 месеца и тя е/беше майско бебе.Родена е на 10 май.Сложих я в проходилка на 6 месеца и там си растеше цяла зима.Бяхме на паркет с персийски килим,който залепих с дебело тиксо  Embarassed за да не се спъва,защото един път се претъркули  Shocked Да ми е жива и здрава няма никакви проблеми с изкривяване,криви крака и прочие проблеми.Така мисля да процедирам и с Бела,още повече,че съм се наточила на съседа отдоло с гадната чалга по цял ден и нощ  #2gunfire Сега сме с ламинат и представям си какво ще му е с бебе в проходилка на главата  Mr. Green,

Приятна разходка ма всички!

Ние ще ходим да се редим в полицията за лични карти с каката.Ще нося и Бела в кенгурото,ега се смилят и ни пуснат по бързо  Praynig Предстои ми "весел" ден.Пожелайте ми успех.  ooooh!

# 155
Ние ще ходим да се редим в полицията за лични карти с каката.Ще нося и Бела в кенгурото,ега се смилят и ни пуснат по бързо  Praynig Предстои ми "весел" ден.Пожелайте ми успех.  ooooh!

Дано се смилят, защото мен не ме пуснаха с Андрей  Twisted Evil хората са си лоши  Sad

# 156
ааааа сега видях, че Ани днес твърдо ще разузнава, аджеба* става ли Младост за разходка или не  Laughing стискайте палци да се уреди всичко със занималнята на Мартин и от другата седмица ни очаквайте с бебо по разходки  Joy

# 157
Здравейте мами, честито на всички месечинки!!!!!!!!!!! Да почерпим и ние  party023  - днес ставаме на цели четири месеца!!!
Но аз съм малко притеснена smile3518 - от четири дни сме с хрема, ходихме при педито дадоха ни осцилококциум и капки за очи, но хремата не спира. Направо ми се е свило  като я гледам как се мъчи горкичката да диша и как хърка!!! Някой от вас знае ли и други методи за хремата!Ще съм ви благодарна да споделите!! За статистиката тежим 6.500 и сме 65 см, а от снощи се обръщаме по корем и търкаляме по цялата спалня - хи хи хи имаме си Супер БЕБЕ НОРА СЪС СОПОЛКИ!!!

# 158
Айде и ние да се отчетем, днес бяхме на консултация.Мъжагата е 64 см и тежи 6400гр. .Педито ни каза да продължаваме да се кърмим така добре поне до 5тия месец, а ако успеем и до 6тия ще е супер. Simple SmileБиха ни сами Синфлорикс-а,защото Пентаксима я няма налична,  Close живеем в егати държавата незнам как все още никой не е организирал един протест Thinking
Да питам мамите които пътувахте със самолет, за малчовците нещо специално като документ от педито искат ли ?

# 159
Добър ден от нас! Simple Smile

Честито на днешните месечинки!!  Hug

Мацките с ходене в полицията им желая успех Wink Аз да кажа колко съм очарована от Търновското управление. Нали ходихме да вадим паспорт на Белла. Веднага като ни видяха с бебе, един полицай ни извика и отвориха едно странично гише за да ни обслужат нас. Свършихме за нула време - евала на такива хора  Peace Иначе хората по опашките са кофти...как може да не отстъпят ред на майка с бебе!! Аз в такъв случай отивам най-отпред и питам само първия човек отпред "може ли да мина пред вас, тъй като съм с малко бебе" и така - който иска отзад да се цупи  Mr. Green

Проходилка с Кари ползвахме само защото баба й беше купила. Сега за Белла изобщо не смятам да вземам. Бънджи обаче сигурно ще вземем. Кари имаше и беше голям кеф там - можеше да виси и по един час, а пък после как спеше  Mr. Green Но нашето бънджи го подарихме и сега сигурно ще си вземем ново  Peace

Капчица и моята госпожица е често със запушено носле. Ползвам Стеримар и съм много доволна  Peace

Белла от вчера се смее с глас, но само на кака си - нас не ни удостоява с внимание  Joy

# 160
  • София
Тъкмо мислех да почна да обличам Габче да излизаме, и тя заспа. Ама така е, мама докато се накуми, да оправи това онова, да простре...

Ех, как искам и аз в Младост с вас.. Обаче имам висяща уговорка с една приятелка да се видим...

Ани, мога ли да те помоля следващия път да ми пратиш смс като се разбирате, че докато пусна форума и то срещата като нищо ще е приключила  Mr. Green
днес поспахме до 9.30 и съм повече човек. Но снощи малката беше толкова жална, болеше я май коремче и такъв рев му дръпваше на моменти. Ту се успокои, ту пак почне. Накрая заспа от умора, тя толкоз рев не знае...  Cry

Честито на месечинковците! Браво за ваксините и добрите мерки! Малкото Цветенце порастнало  Heart Eyes

Бързо оправяне на запушеното носле на Супер Бебе Нора  Praynig

Изи, честита годишнина! Да цари много любов и хармония помежду ви, а прекрасните ви деца да ви носят безкрайна радост!  Hug

Буни, да ти кажа, моето тюфлече още на никъде не се обръща, тежи й дупето. Не мисля, че имаш основание за притеснение Simple Smile

Севдеееееееееее, почваме и ние да издирваме бебе, родено на 3.05  Joy аааа  Mr. Green

В тази връзка, добре дошли на Краси и Виктор - прекрасен подарък си си направила Simple Smile

Верче, успех със съседа, дупе да му е яко като тръгне Бела с проходилката  hahaha  (знам какво е, че момиченцето на виетнамците над майка ми бая време се търкаляше по главите ни с проходилка...слава богу, проходи накрая ) Успех и с полицията. Наистина хората са много несъобразителни. Веднъж в ПИБ в Мол-а, питам охраната (една смотла), дали може да мина с бебето (Габи беше в слинга), тя ме гледа "умно" и ми казва: питайте хората на опашката... Същата като бях и бременна с голям корем си ме оставяше да чакам и дума не казваше... поне има къде да се седне там...

Габче се събуди. Ще излезнем по кварталски без дипломираща се Вени и синеок Ники. 

В следващите дни няма да имам нет, но после, живот и здраве, бройте ни и нас за срещички Hug

# 161
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ! Да растете живи и здрави, щастливи и засмени!

Херцог, по принцип е така, но явно не всички го осъзнават... все тая де... имам глава на раменете ... може да е празна, но поне я имам Wink

Вивере
, успех с реденето по опашки ... дано минете бързо и лесно

Малини
, пораснало и многооооо натежало ... мама вече едва го носи Wink

Добре дошла на новата мама, за да не ти изгубя данните би ли ги пратила на ЛС ... а аз да ги добавя по-късно

Приятна Младоска среща днес!!!

Капчица, бързо да оздарвява Норичка ...  Heart Eyes

Аз вече (да чукам на дърво) съм по-добре (тези дни не бях), не повръщам, не ме боли много гръб ... явно всичко е било от преумора Sad

Сега отивам да папкам, че след малко Цветелинка дедина Банбинка (песничка на баща ми) ще се събуди и ще иска папкане  Simple Smile

# 162
krasi 80- welcome  За вас тази дата е наистина много специална.Привет от нас с Каролина и целувки на Виктор

malini- smile3533 шегувам се  Hug ,всички мами във форума са добре дошли.

hercog- гледах клипчета в you tube на това джъмбо.Много се забавляват децата в него,но заема много място и палечка няма да я огрее.Та.. ги слагат от 11 седмични,пак подлагат книжки или възглавнички под крачетата.Ти прецени кога  Peace
Ето ти едно клипче за присъщите неща за 4-месечно бебче и виж след 1.20мин. в какво са поставени  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=Tx90L0nD1E4&feature=related

vivere-дано хората днес са малко по-добри и се "прежалят"да ви пуснат най-отпред.

Честито на всички месечинки и празнуващи днес.

Бързо оздравяване на бебе Нора

Ние ще се оправяме за разходка- възползваме се максимално от хубавото време,че като се почне една серия от дъждове тук и няма мърдане,само моловете са ни спасението,но за там вече ще си ограничавам достъпа.

# 163
БЛАГОДАРЯ ВИ  МАМИ!!!
Ние заспахме и след малко ще се отправим на пазар за  -  хем за бебка, хем за мама, макар че по-голям подарък от самата бебка едва ли има newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Само да споделя - за мой ужас  съм качила 2 килца за 3 седмици.След раждането за 1 мес си върнах предишните кг и се бях заковала на тях, но тук от известно време се притеснявах дали Нори се храни добре / само на кърма сме засега/ и започнах да се отпускам с хапването на сладки и ядки - и ето го ефекта мама вече е Кифличка smile3515. Честито на всички празнуващи  и чао засега от нас!

# 164
Севде, тази поредица от клипчета е много полезна Simple Smile Благодаря   bouquet

Добавих цялата поредица на първа страничка

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 13:34 от Славчето

Общи условия

Активация на акаунт