Уговорката е към 11.30 на Била. dudunski каза, че 111 спира точно там
Като стигнеш, звънни 

Сега сме с ламинат и представям си какво ще му е с бебе в проходилка на главата
Предстои ми "весел" ден.Пожелайте ми успех.
Предстои ми "весел" ден.Пожелайте ми успех. 
- днес ставаме на цели четири месеца!!!
- от четири дни сме с хрема, ходихме при педито дадоха ни осцилококциум и капки за очи, но хремата не спира. Направо ми се е свило като я гледам как се мъчи горкичката да диша и как хърка!!! Някой от вас знае ли и други методи за хремата!Ще съм ви благодарна да споделите!! За статистиката тежим 6.500 и сме 65 см, а от снощи се обръщаме по корем и търкаляме по цялата спалня - хи хи хи имаме си Супер БЕБЕ НОРА СЪС СОПОЛКИ!!!
Биха ни сами Синфлорикс-а,защото Пентаксима я няма налична,
живеем в егати държавата незнам как все още никой не е организирал един протест 

Аз да кажа колко съм очарована от Търновското управление. Нали ходихме да вадим паспорт на Белла. Веднага като ни видяха с бебе, един полицай ни извика и отвориха едно странично гише за да ни обслужат нас. Свършихме за нула време - евала на такива хора
Иначе хората по опашките са кофти...как може да не отстъпят ред на майка с бебе!! Аз в такъв случай отивам най-отпред и питам само първия човек отпред "може ли да мина пред вас, тъй като съм с малко бебе" и така - който иска отзад да се цупи 

аааа
(знам какво е, че момиченцето на виетнамците над майка ми бая време се търкаляше по главите ни с проходилка...слава богу, проходи накрая ) Успех и с полицията. Наистина хората са много несъобразителни. Веднъж в ПИБ в Мол-а, питам охраната (една смотла), дали може да мина с бебето (Габи беше в слинга), тя ме гледа "умно" и ми казва: питайте хората на опашката... Същата като бях и бременна с голям корем си ме оставяше да чакам и дума не казваше... поне има къде да се седне там... 

За вас тази дата е наистина много специална.Привет от нас с Каролина и целувки на Виктор
шегувам се
,всички мами във форума са добре дошли.

. Честито на всички празнуващи и чао засега от нас! Препоръчани теми