Полицай в семейството...

• 8 355
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде
Просто момчето се е взело много насериозно и се изживява като агент 007.

# 31
Ако ми кажете как го разгадахте и по какво това, ще Ви почерпя лично...
Явно си имаме ясновидци и тук във форума Simple Smile  Hug

# 32
  • някъде
Ако ми кажете как го разгадахте и по какво това, ще Ви почерпя лично...
Явно си имаме ясновидци и тук във форума Simple Smile  Hug
Ами не смятам,че ежедневната работа на редови униформен полицай е тооолкова тайнствена,мистериозна,денонощна и каква ли не,че да пречи на създаване на нормална връзка.Има хиляди полицаи с нормални семейства/.Но ако момчето се изживява като герой може пък на момичетата да не им допада.

# 33
Аз пък се зачудих, дали не сваля авторката с тези приказки. Joy Мистериозен, ненатрапчив и дискретен. Да не е Батман? Ето, намерих телето под вола, знаех, че ще успея.

# 34
  • някъде
Аз пък се зачудих, дали не сваля авторката с тези приказки. Joy Мистериозен, ненатрапчив и дискретен. Да не е Батман? Ето, намерих телето под вола, знаех, че ще успея.
Ти го каза! Whistling Laughing

# 35
Чек'те, бе, 'ора..
Мацката го каза по-горе, че е трябвало да го сложи в кавички това "тайнствено и мистериозно"... Ей, ама 'начи, пак не сте чели...  Mr. Green
В смисъл - аз го разбрах така - жените не се задържат при момчето, защото не винаги може да каже къде точно отива, поради естеството на работата си...  Peace
Не мисля, че се изживява като някой си, а и по нито една от думите на авторката, такова нещо не личи...

# 36
  • някъде ...
Не са хора куките и т'ва е.
На ден по акт ми сервират, вече няма място да описват предните  Mr. Green

В този ред на мисли - Ц.

Ако и женките ги гледат така както шЕфьорите (  Money ), много ясно че ще му връзват за по 1 път(месец)  Whistling Whistling Whistling

# 37
  • по пътя на светлината
Точно това мислех да напиша Simple Smile
Пречи му сивото вещество,пък ти му се връзваш Simple Smile

# 38
Много добре знаем от филмите, че полицаите не могат да имат семеен живот. В най-добрия случай жените им са ги напуснали, защото не са издържали. Но пък винаги успяват да си намерят любовница.

# 39
  • някъде
От филмите,викаш,знаем много неща Laughing  Mr. Green

# 40
Много добре знаем от филмите, че полицаите не могат да имат семеен живот. В най-добрия случай жените им са ги напуснали, защото не са издържали. Но пък винаги успяват да си намерят любовница.

Мисля, че много филми гледаш... Hug Hug Hug
Търсете му другаде проблема на вашия приятел полицай...
  Wink Wink Wink

# 41
  • Провинция

Е - е, не-е!
 ooooh! hahaha
Всъщност реално погледнато никога не съм правила проблеми на половинката си заради професията. Не мисля, че бих  могла да го направя някога.
Може би на истина понякога е адски дразнещо и неприятно, когато посреднощ го извикат на някъде по спещност, но в крайна сметка може би с времето се привиква към този начин на живот. Не знам.

# 42

Всъщност реално погледнато никога не съм правила проблеми на половинката си заради професията. 

Половинката ти с каква професия е?

# 43
  • Провинция

Всъщност реално погледнато никога не съм правила проблеми на половинката си заради професията. 

Половинката ти с каква професия е?

Говоря по принцип Peace

# 44
Брех, какви ли са тези викове посред нощ по спешност.  Сигурно го пращат в Дамаск, да разкрие поредния замисъл на Д-р Злобил.  Филми гледам.

Общи условия

Активация на акаунт