Полицай в семейството...

• 8 355
  • 110
  •   1
Отговори
# 45

По принцип с каква е? Mr. Green
Брех, какви ли са тези викове посред нощ по спешност.  Сигурно го пращат в Дамаск, да разкрие поредния замисъл на Д-р Злобил.  Филми гледам.

Joy Joy Joy
Д-р Злобил, анимационен герой ли е... newsm78

# 46
Ох, младост и невежество.  Д-р Злобил е известен злодей.  Дори в Космоса е известен.  Но нашият човек, Остин Паурс разкрива и парира грозните му замисли.  И нищо, че няма зъби, Лиз Хърли му е любонвница.

# 47
Ох, младост и невежество.  Д-р Злобил е известен злодей.  

Невежество ааа... Wink
Питах чичко Гугъл... http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=40&t=81395
Сега отивам във вбокса да изгледам поне една серия...да не съм невежа... Joy

# 48
Ама че мистериозен полицай-всичко около него тайни и загадки.Времето,което прекарва с вас,може с жена да го запълни.Как пък му е хубаво на този човек,да бъде като придатък някъде си?А ти какво толкова си се загрижила за него?Инспектор Дю Дю явно не е мъж,който да се харесва на жените.Задръстеняк,може би.А това,че брат му завижда за професията...И на какво точно завижда?То голям престиж да си полицай!Доскоро вицове разказваха за тях,добре,че мутрите ги отмениха.Капитаните далечно плаване ако знаете как остават без семейства и без пари и без нищо...ето това е драматично.

# 49
  • Провинция

По принцип с каква е? Mr. Green
Брех, какви ли са тези викове посред нощ по спешност.  Сигурно го пращат в Дамаск, да разкрие поредния замисъл на Д-р Злобил.  Филми гледам.

Joy Joy Joy
Д-р Злобил, анимационен герой ли е... newsm78

Сегашният ми приятел бачка на 2 работи,едната от които на смени, а другата топлоизолаций.

# 50
  • София
  Така описано от авторката,ми изглежда,че проблема на този човек не е работата.Спор няма,че е трудно да живееш и градиш семейство,но далеч не е невъзможно.Това го пиша от личен опит.Факт е,че при подобни професии,при които мъжът е на разположение 24/7 на жената отговорностите и грижите са доста.Аз примерно не мога да разчитам на това съпруга ми да заведе или вземе децата,да ги заведе на лекар,да ги гледа ,докато са болни.Той дори доскоро не беше стъпвал в забавачката на малката,а сега идея си нямам дали и кога ще влезе в училището и.Това далеч не значи,че  е лишен от отговорности,напротив-в свободното си време е грижовен баща и съпруг.Друг е въпросът колко е свободното му време.Но съм щастлива от факта,че и той ,както и аз,не е от типа хора,които се прибират от работа и лягат да си почиват,щото са уморени.Напротив-дори да не е спал,дори да е изморен,винаги като се прибере излизаме на разходка или сам извежда децата някъде.Тоест въпрос на характер е,мисля аз.
Да доуточня обаче,че в нашето семейство именно поради факта,че таткото ни е с такъв график,по точно ,че няма график Mr. Green,та в нашето семейство аз не работя.Няма начин да започна работа,а и аз далеч не горя от желание Blush.
Но това е когато има деца.Когато са двама души не виждам къде  епроблем,честно .

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 12:41 от Валенцето

# 51

Трещерица, не е в Дамаск, щяхме да го срещнем, някъде другаде е Simple Smile))))))))))))
Сори за спама!

# 52

Познавам много хора работещи МВР и  които имат добри и здрави семейства. Полицаите не са единствените работещи на смени и повиквания.
Мисля, че всичко е до характер, подход и известна доза късмет.

# 53
  • София
И аз познавам полицаи, които си имат съвсем нормални връзки и семейства. Просто този човек не си е намерил половинката.
Аз лично съм от хората, които не биха издържали на това да не знаят в следващия момент къде и за колко ще се наложи на половинката да отсъства  Peace
Обаче, както казвате, има и хора които не се виждат месеци, дори години, и успяват да съхранят любовта и семейството си.

# 54

Сегашният ми приятел бачка на 2 работи,едната от които на смени, а другата топлоизолаций.

Изглежда и той е доста зает...пък имате връзка... Wink

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 14:19 от Lady of the roses

# 55
  • София
Аз лично съм от хората, които не биха издържали на това да не знаят в следващия момент къде и за колко ще се наложи на половинката да отсъства  Peace

Никога не казвай никога Wink.Нещата понякога така се извъртат в този живот,че човек не знае откъде му е дошло. Grinning

# 56
  • София
 Crazy
Първо,някакси ми се струва гадничко да изтипосаш тук тези писания.Аз поне ужасно бих се засегнала,ако съм на мястото на единия от двамата.
Пренебрегвайки това,бих казала,че този мъж нещо се вживява в някаква странна роля на супер полицай. ooooh!Какво толкова има да се говори за професията му не мога да разбера,за работното му време и прочие.Започваш връзка с един човек не на основата на професията си,а на основата на чувства...примерно.А това,което той е написал,за мен са някакви недомлъвки,някакво желание да се правим на интересни може би.
Ако твоят познат чете тук,да знае,че нито работното му време,нито факта,че само той и никой от обкръжението му не запознат с работата му,не е пречка за нормална връзка.Стига да намери точния човек.Ама някой буквално да ти се предлага на тепсийка,а ти да бягаш с бясна скорост от него и после да твърдиш,че не можеш да намериш човека за себе си...тъпо е.

# 57
Този разговор от 18 годишен ли е воден?????

# 58
  • Провинция
Crazy
Първо,някакси ми се струва гадничко да изтипосаш тук тези писания.Аз поне ужасно бих се засегнала,ако съм на мястото на единия от двамата.

О да,много си права! PeaceЗа което се извинявам Embarassed,но не мисля,че нито на нея,а още по-малко на него пък, му остава време и проявява интерес към форума. ThinkingВсе пак той е ТВЪРДЕ АНГАЖИРАН Tired Crazy

# 59
Този разговор от 18 годишен ли е воден?????

Не обиждай...бих копирала разговор на 18 годишен далеч по смислен... Wink
Вярно, че е кофти да ''изтипосаш'' чата им тук. Кофти ли казах...направо съм възмутена...авторката, какъв е този интерес към това ченге... newsm78 озадачена съм наистина...

Общи условия

Активация на акаунт