One Tree Hill - Тема 2

• 41 300
  • 628
  •   1
Отговори
# 195
Суперрррррр. Много съм щастлива, че Чат се завръща, макар и като гост звезда. Дано и Хилари се завърне...А близнаците са много сладички. Просто очаквам с нетърпение започването на новите епизоди. Остана по- малко от един месец newsm44
интересно ми е само самото му завръщане, нали пише, че Хейли ще го помоли за помощ, все пак той изпусна толкова много неща, това колко сериозно трябва да е? Confused

# 196
  • София
На 4 епизод от първи сезон съм. Моля ви кажете ми, че братята ще си оправят отношенията... Таткото ми иде да го разстрелям - мноУ е злееееееееее!!!!!

# 197
  • София
Vanya_Iвсичко ще е на 6  Peace
А Дан е няма такова ангелче последните сезони Simple Smile
Я разкажи какво се случваше в началото, че да коментираме.

# 198
  • София
Сега точно Лукас влезна в отбора и го тероризират... А таткото  #2gunfire #2gunfire #2gunfire дразни ме просто... не може да се държи така със синовете си...

# 199
  • София
Да, тези първите серии бяха малко гадни докато ни въведат в историята.
Дан си е голям мръсник, гадно се държи и с Деб, Уайти, Карън и с брат си дори.

# 200
Бяха готини серийките. Мен обаче много ме дразнеше поведението на Лукас.
ББ: Той нали ту с Брук, ту с Пейтън, после и с тази Анна. Абе беше доста нерешетелен и много каши направи! Това после го разбрах де, но нормално аз съм гледала сезоните по 4-5 пъти hahaha
Имате ли любим момент и кой е той?  Я да направим малко репроспекция преди да започне  bouquet

# 201
  • София
На мен и двете момчета са ми супер неизразителни във физиономиите. Имат една и съща физиономия, една и съща реакция във всяко нещо... нещо актьорския им талант липсва ли..., режисьорски пропуск ли е... не знам  newsm78

# 202
Първи сезон, а и всеки следващ е много различен от предния.
Случват се толкова неща и очаквани, и неочаквани. Интересно е сериалчето.

Любим момент?
Не се сещам за точно определен , доста са.
Като стана въпрос за началото /първи сезон, първите епизоди/, може би Нейтън-Хейли ми са любимите моменти.

# 203
И на мен са ми много сладки Нейтън и Хейли обаче ги харесва по- късно, когато се бореха истински един за друг, особено преди да се появи малкия сладур. Може би 4 сезон. Иначе съм си заклет Лейтън фен. 6 ти сезон ми е любимия Hug

# 204
  • София
Много са ми сладки и двете двойки! Мислех, че ще мразя Нейтън... ама то пък! Охххх, как ми се иска да съм в училище отново... онези трепети... ма това само докато гледам де...

# 205
  • София
Именно! Тези трепети са си баш училищни и сладки Simple Smile
Аз имах късмета да съм в гимназията когато излезе сериала и даже бях същият клас, както главните герои, та много съпреживявах всичко.
На мен любим ми е пети сезон  Peace

# 206
Да много хубави моменти са показани във филма наистина. Аз вече не помня в кой клас го гледах. Май някъде в 10-ти. От началото не осъзнавах някои неща, но после , а пък и след всички повторения, ми станаха много интересни. Спомням си , че точно когато аз завършвах 12 клас гледах и те как се разделят и не веднъж плаках. Доста силни моменти има наистина и както и да свърши ще си остане най- любимия ми филм

# 207
  • София
ха-ха! Аз по това време бях на латино-сериали и не си вдигах главата от учебниците... е, бях и влюбена до ушите в едно момче по - голямо от мен и приличащо на Лукас 8 години по - голям от мен, и то беше влюбено в мен, и беше много хубаво...

Коя година е излязъл сериала? 2002 в Америка, но в България не помня...

# 208
Б-я беше 2003 или и 4 дори. Тогава се заговори за него. излъчването му по фокс лайр обаче беше доста по- късно. МОже би 2005.
Хубави спомени са тези от гимназията Blush Човек така се връща назад с едни мечти Simple Smile

# 209
Любим момент,  Flutter края на последния сезон, когато малкия тръгна по моста облечен като чичо си със старата песен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт