One Tree Hill - Тема 2

• 41 302
  • 628
  •   1
Отговори
# 210
Любим момент,  Flutter края на последния сезон, когато малкия тръгна по моста облечен като чичо си със старата песен  Heart Eyes

Да! Страхотен момент.
А и много обичам тази песен  Heart Eyes

# 211
  • София
А защо Лукас и Пейтън ги няма в последните два сезона. Сигурно са се изчерпали, но все пак... само се моля да не става голяма бозата тогава...

# 212
Всичко се нареди при тях и заминаха.
Не помня дали имаше причина за заминаването, но определено липсваха в двата сезона.

# 213
  • София
Чад Майкъл Мъри искал да гони кариера и сериалите вече не били за него и понеже тъкмо ги бяха събрали с Пейтън щеше да е тъпо само Лукас да напусне сериала, затова набързо ги ожениха и заминаха извън Трий Хил да си търсят щастието.
Сега в 9 сезон Чад щял да се върне и дано и Хилари също, много ми липсват за да съм напълно доволна от сериала.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 13:48 от White_tulip

# 214
  • София
Оххх, гледах епизода с ергенското парти на Хейли и Нейт - попиках се от смях  hahaha hahaha hahaha Joy

Още сезони ли ще се снимат след 8-ми?

# 215
  • София
Не, финален е. Даже за сега е подписан договор за 13 серии, ще стане по-нататък ясно дали ще е пълен сезон с 22 серии. До сега само 5 сезон беше само с 18 серии заради някакви стачки на сценаристите.

# 216
  • София
Аз мислих, че е тотално завършил сериала  newsm78 Нали уж е излъчен... или съм се объркала...

# 217
  • София
Какво значи "излъчен"? Излъчено е каквото е заснето.
Объркала си се явно, не е заснет все още последният сезон.
И да се поправя предстои 9 сезон, а не 8 както написах по-горе  Peace

# 218
  • София
Излъчен няма две значения... почнах да го гледам онзи ден и изобщо не знам какъв му е случая, а темата нямам време да чета в момента.

# 219
  • София
Оххх, гледах епизода с ергенското парти на Хейли и Нейт - попиках се от смях  hahaha hahaha hahaha Joy

Чакай да видиш моминското парти на Брук, за мен лично беше страхотна серия Simple Smile

# 220

Чакай да видиш моминското парти на Брук, за мен лично беше страхотна серия Simple Smile
Joy Joy Joy Joy С кучето не Келарман hahaha hahaha hahaha
Беше уникален епизод.
Ваня ти по телевизията ли го гледаш?
Ако е така на кой сезон си? Иначе до тук има 8 сезона , ние ги гледаме по интернет. По телевизията май са давали само до сезон 4 или 5 максимум. Сега от 26 септември започват да дават и последния 9ти сезон, който както си прочела засега е само 13 серии. Дават по една серия на седмица по CW. При тях като излезне на 26 при нас ще е рано сутринта на 27 заради часовата разлика от щатите.

# 221
  • София
Тинки, благодаря за разяснението.
Гледам го по телевизия замунда.ком и то го почнах от скука и филмова суша. Кефи ме! Дано към 4 сезон не започне да прилича на О.С. щото ще се гръмна с тия безкрайни сезони.

# 222
  • София
Ами ако трябва да съм честна - "Самотното дърво на хълма"  hahaha сега, не е каквото беше в началото. Има си серии, които са върховни, има и такива, които откровено не струват. Но като цяло е много приятен сериалът и особено за хора (примерно като мен), които го следят от самото начало и сме си чакали сериите всяка седмица, мрънкали сме по време на паузите и така. Не че ти примерно би го харесала по-малко, въобще нямам това предвид. Общо взето с тези врели-некипели искам да кажа, че се чувствам емоционално свързана с този сериал, израстнахме заедно Simple Smile така че каквато и боза да стане, ще съм си пристрастна и ще смятам, че е изключително успешен.
Интересното е, че както в началото може да се отбележи, че семейство Скот са главните действащи лица, така в последните сезони сякаш няма Главен герой. Всяка история е важна и всяка история е във фокус.

# 223
  • София
Ама тая овца хейли как можа да напусне Нейт! Може ли да е толкова проста... Пфффффффф!!!  smile3515 newsm45 smile3513

# 224
Ваняя спокойно ще и дойде акъла в главата Mr. Green
остави я да попее с Келър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт