One Tree Hill - Тема 2

• 41 204
  • 628
  •   1
Отговори
# 570
Да участва и то не само в една сцена. началните серии е собственик на музикалния магазин, а после говореше в онзи епизод за любовта на Пейтън към Лукас

# 571
  • София
 Невероятен последен сезон! Много вълнуващ и наситен с действие.
 За Дан, ако умре, ще е жалко, за пръв път му симпатизирам..но той от какво ли не се измъкна..току виж и сега и всичко завърши с хепи енд!

# 572
  • София
Оооо, забравих да кажа, че гледах епизода. Радвам се, че поне завърши така, че да не си изгриза ноктите от любопитство.

За смъртта на Дан е някак неизбежно, защото в този живот трябва да има възмездие, наказание, преоценка на действията. да му простят и да остане жив е някак... ми не е редно.

# 573
  • София
За мен, това е най- силния сезон на Дан. До сега ми беше повече като пълнеж, който само се пречкаше и ме дразнеше. Хубава серия. След толкова бозави сезони, този почти изцяло ми хареса.

# 574
Много ми хареса епизода Simple Smile

Колко серии ще е сезона?

# 575
Много ми хареса епизода Simple Smile

Колко серии ще е сезона?
Само 13 за жалост. още малко остава. Отивам да гледам  smile3508 Popcorn

# 576
  • София
Миналата седмица не бях гледала и много се радвам, защото двойната доза днес ми дойде много добре.

Няма да спра да го обичам този сериал. Такива емоции, страхотен финал на страхотен филм се очертава. Много се радвам, че пак видяхме Кийт, много ми липсваше!

# 577
Невероятно добър епизод, браво! Със страхотна игра на ``старите кучета`` на филма, особено Дан и Хейли, с радост забелязах, че и Нейтън сякаш беше вдъхновен от тях и поддържаше нивото.  Много готин реверанс към всички стари фенове на сериала с припомнянето на моменти, появата на Кийт, връщането в училищния коридор и на игрището Heart Eyes И много любим истински Нейли момент- когато си говореха за прохождането на Лидия, не бяхме имали такъв от поне сезон и нещо Grinning

# 578
  • София
И музиката беше страхотна!

Промото за 12 епизод. Малко бледнее  след 10 и 11 епизод, но...
Скрит текст:
Бях чела, че погребението на Дан ще е в 12 епизод.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 14:50 от Госпожица Лаленце

# 579
Много ми харесва като цяло целия сезон-много силен,като за финал.Повечето сериали "издъхват"накрая, само "нашия" вдигна като за последно летвата... Simple Smile Незнам дали ще се приеме като спойлер, но този епизод беше посветен на майката на Пол Йохансон ( Дан ), която е починала,мисля че от рак. Confused .
Скрит текст:
Отностно играта на Дан, Хейли или Нейтън тя винаги си е била на ниво, особено Дан си е от старата школа...Жалко...въпреки,че играеше лошия много го харесвах, но пък от друга страна много нереално идва да му простят и заживели щастливо все едно с гумичка е изтрито всичко от листа...Много съм щастлива и от появата на Кийт, много трогателен разговор както с него,така и с Нейтън на игрището-честно ви казвам просълзих се, особено когато Кийт му прости и го взе за неговия " + един "  Cry Деб също ми хареса, че се появи,ама пак не изглеждаше като майка която за малко не е изгубила сина си ( но това е от сценария,де  Simple Smile )

А дали финала ще е с двойна серия ? ( много ми се иска )  Simple Smile

# 580
Страхотна серия!
Доста припомни доброто, старо време.
Дан завърши много добре ролята си, наистина трогателни бяха моментите с него.

Брук беше много силна отново в този епизод, пък баща й ми напомня на майка й в по-ранните епизоди  #2gunfire
Клей, Лоуган и Куин ще са страхотно семейство, големи сладури са, въпреки че Куин винаги ми е била изкуствена като актриса, но Лоуган компенсира и за нея Grinning

Ще ми липсва сериала..

# 581
  • София
 Много трогателен епизод! Много силна игра на всички главни действащи лица.

Скрит текст:
Стана ми мъчно за смъртта на Кийт, но на тази основа се изградиха доста сюжетни линии..

# 582
Ох, поревах си...

# 583
  • София
Давих се от плач Cry
Много ще ми липсва сериалът, много!
Не очаквах Кийт, но страхотен финал направиха! Heart Eyes

# 584
Давих се от плач Cry
Много ще ми липсва сериалът, много!
Не очаквах Кийт, но страхотен финал направиха! Heart Eyes
Същата бях. От първата минути се разплаквам. После се посмях с Джулиън, абе страхотна серия честно ви казвам!!!!!!!Това е най- великия филм , който съм гледала- искам ги всички заедно на финалааааааа Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт