One Tree Hill - Тема 2

• 41 220
  • 628
  •   1
Отговори
# 60
Днес ли излиза новия епизод,че от толкова много сериали им изтървах края  Mr. Green

Утре ще е. В сряда излиза  Peace

# 61
Торента за днес :

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=236288&hit=1

Епизодът е сладък Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 11:40 от Valandin

# 62
Хей, мацкит … 0;те.

Еее, ама много предвидимо стана. Още като се появи негрото и се споглеждаха за кого са се разтичали лекарите, си знаех, че ще почине и ще се окаже подходящ донор. Но едно не мога да отрека- страхотна игра на Куин и Хейли! Докато Нейтън....хм, ами той винаги ми е иглеждал като хлапак, не знам що за подбор на актьори са правили, а и вероятно са заложили на това, че и в живота се занимава с баскетбол, но ми е недорасляче отвсякъде.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 13:13 от Coolmummy

# 63
Запис. Благодаря за новата тема  bouquet
Още не съм гледала трети епизод, но довечера ще гледам да не пропусна.
Гласувах за Н - Х. Харесвам ги още от началото. Вдъхват сигурност и са доказателство как, въпреки трудностите, едно семейство може да се запази в първоначалния си вид с малко компромис и много любов...
 Hug

# 64
Аз я изгледах серийката. Предполагах, че така ще стане, още щом го видях другия призрак. Laughing Хареса ми развоят, но какво ли ще дават цял сезон? Thinking

# 65
Хареса ми развоят, но какво ли ще дават цял сезон? Thinking

Щом са започнали нов сезон, значи има какво да дават. На мен също ми е интересно какво ще е развитието по нататък   Peace

Още не съм изгледала трети епизод и аз, ще го пусна след малко.

# 66
Извинете ,субтитри за сезон 7 от 15до 19 серия ,от къде мога да си ги сваля?Благодаря!

# 67
Извинете ,субтитри за сезон 7 от 15до 19 серия ,от къде мога да си ги сваля?Благодаря!

Заповядай

Изгледах серията.
Ох, много сладникав ми става този филм  Wink  Последните две серии бяха горе-долу еднакви.

# 68
Мда, няма голямо развитие и се чудя какво ще гледаме цял сезон. Надявам се да са измислили нещо добро и ми се иска това да е последен сезон. Rolling Eyes

# 69

Заповядай

Изгледах серията.
Ох, много сладникав ми става този филм  Wink  Последните две серии бяха горе-долу еднакви.

Благодаря!  bouquet

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 18:41 от pavlinaio

# 70

А пък мойта любима двойка си остават Брук и Лукас! Laughing Не ми допадна нито Пейтън с Лукас,нито всички останали момчета ,с които се загаджи Брук.И самия сериал след 5-тия сезон ми е като боза... Sad

# 71
Аз гласувам за Нейли форевър Peace Mr. Green

# 72
  • Срещу планината:)
 ooooh! ей много сълзи се проляха в тази серия.Хубаво,че Клей се оправи.
Иначе познахме,че при прегледа на Хейли или Нейт е имало проблем Wink
А Брук и Джулиан заедно с Джейми са ми любимата тройка Crazy

Остава да видим с какво ще запълнят 20 епизода  Thinking

# 73
Остава да видим с какво ще запълнят 20 епизода  Thinking

С още сапунени серии, според мен   Whistling

# 74
Какъв е проблема при Хейли? Аз неЩо съм изпуснала. Само разбрах за гърба на Нейтън и кариерата му, но за Хейли неЩо разбра ли се? След прегледа й неЩо друго случи ли се? Да ви кайа толкова сериала следя, че може и да съм се оплела в историите на всички Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт