One Tree Hill - Тема 2

• 41 233
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
Дано, че иначе не ми харесва накъде отиват нещата.

Обичам си го сериала, но на персонажите им се случиха неща, които нормално се случват на 1000 души общо...
То това е масово в сериалите като цяло  Laughing

# 541
Да, Кийт беше убит в трети сезон  Peace
Новата серия много ми хареса, но много гаден край, дано нищо не се случи на бебоците.
Някъде четох, че този сезон ще е само 13 епизода, наистина ли?

# 542
  • София
За съжаление - да.

# 543
Толкова бързо ги гледам, че ми се сливат.

# 544
  • София
Разбирам те!
Аз сега гледам "How I met your mother" и вече си мисля, че всичко е един цяяял епизод  Mr. Green

# 545
  • София
Хич не съжалявам... хич не мога да се накарам да го гледам... тоооолкова бавно ми върви, че 3 епизод го гледах на три пъти, а 4-ти го пускам за втори път!!!  Crazy

# 546
  • Somewhere far away
Малии..тоя Ксавиер кво мръсно и подло копеленце е!

# 547
  • Пловдив
Идвам във вашата темичка Hug
Историята ми със сериала е дългичка,но накратко: Голям фен му бях,следя го откакто в САЩ пуснаха 2-ри сезон(преди доста годинки Mr. Green ),но го зарязах в началото на 6-ти сезон.Реших да не си развалям мнението за сериала.Но преди 2-3 месеца почнах всички серии наново Laughing Чак от 1-ви сезон Mr. Green Сериите от 7-ми и 8-ми сезон ми вървяха май най-бързо(по 4 серии на ден Joy ) и вече си изгледах всичко Simple Smile Снощи намерих време и за 9-та серия.Чак не мога да повярвам,че остават само 4 Confused Струваше си да му дам още един шанс Simple Smile

# 548
Жалко, че ще е толкова малко серии сезона, но пък и няма смисъл да протакат повече.
В последния епизод Маут и Скилс ми напомниха за първите сезони, когато отидоха на гроба на Джими.
Предполагам, че Нейтън съвсем в края ще го върнат и се надявам Джейми и Лидия като се приберат да са заедно с Лукас и Пейтън.
Много хубаво ще стане, ако се съберат всички като за финал.  Crazy

# 549
Жалко, че ще е толкова малко серии сезона, но пък и няма смисъл да протакат повече.
В последния епизод Маут и Скилс ми напомниха за първите сезони, когато отидоха на гроба на Джими.
Предполагам, че Нейтън съвсем в края ще го върнат и се надявам Джейми и Лидия като се приберат да са заедно с Лукас и Пейтън.
Много хубаво ще стане, ако се съберат всички като за финал.  Crazy
Наистина ще е супер , ама се надявам че няма да е. Toва би бил перфектния завършек на всички години от любимото сериалче!

# 550
  • София
Аз не искам да свършва Crossing Arms
Последния епизод ми хареса много, пак се върна онази страст, с която пусках серия след серия Laughing

# 551
  • Пловдив
Четох,че последният епизод ще е двоен. Много голям финал са ни подготвили Simple Smile

# 552
Четох,че последният епизод ще е двоен. Много голям финал са ни подготвили Simple Smile
Дано да е хубав. з изоставам с последните 1-2 серии, но ще наваксам Laughing Обожавам го този филм Hug

# 553
  • София
Тамън изгледах 8 епизод... така ме стегна сърцето, за малко да ревна... пък не съм от най - впечатлителните. и ми напомни защо харесвам този сериал.

Все забравям да напиша, че Лоугън и Клей са страхотна двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Лоугън как само точно са го избрали...

# 554
Тамън изгледах 8 епизод... така ме стегна сърцето, за малко да ревна... пък не съм от най - впечатлителните. и ми напомни защо харесвам този сериал.

Все забравям да напиша, че Лоугън и Клей са страхотна двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Лоугън как само точно са го избрали...
И аз така мисля, на мен ми остават 8, 9 и 10 серия, но днес мисля да ги "опаткам" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт