One Tree Hill - Тема 2

• 41 229
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тинки, не ти препоръчвам да ги гледаш щом не си. по - добре нацяло...
Сериите са толкова емоционални... че просто искаш в един момент да ги видиш щастливи, а това не се случва... вчера в края на 9 серия ревнах - нещо, което не съм вярвала, че може да ми се случи докато гледам сериал. 10 епизод не знам кога ще сколасам да го гледам, че днес има вампири и вещици в програмата... а за 11 до другата седмица ще си изгриза ноктите.

А Лукас визуално е под всякаква критика. добре, че се появява само за 10 мин.  ooooh!

# 556
  • София
Лоугън наистина е голям сладур... А забелязахте ли как в серията, в която стана ясно, че е дете на Сара му изрусиха косата?  Sick

# 557
  • София
оооо, ужасно беше - да!  Sick
горкото дете!!!!

# 558
Тинки, не ти препоръчвам да ги гледаш щом не си. по - добре нацяло...
Сериите са толкова емоционални... че просто искаш в един момент да ги видиш щастливи, а това не се случва... вчера в края на 9 серия ревнах - нещо, което не съм вярвала, че може да ми се случи докато гледам сериал. 10 епизод не знам кога ще сколасам да го гледам, че днес има вампири и вещици в програмата... а за 11 до другата седмица ще си изгриза ноктите.

А Лукас визуално е под всякаква критика. добре, че се появява само за 10 мин.  ooooh!
Аз съм изгледала всичко без тези серии, просто не ми оставяаше време тези 2 3 седмици. Дес мисля да наваксам просто Simple Smile Обожавам този филм и май и аз ще рева Mr. Green Mr. Green но ще вивим по- късно. Ще пиша пак Blush

# 559
  • София
тва ти казвам. Не наваксвй преди да излезе поне 11  Laughing

# 560
Ужасен ужас стана! Буквално си изгризах ноктите в последните минути на епизода!

# 561
Ужасен ужас стана! Буквално си изгризах ноктите в последните минути на епизода!
Оф и азз изгледах ги и не можах да издържа. Нямам намерение да дойде другата серия Sad

# 562
  • Пловдив
Хареса ми последната сериа Simple Smile Държа в напрежение докрая.Надявам се Дан да оцелее по някакъв начин,голям ми е любимец Wink Дано вече вкарат Ксавиер за дълго в затвора,а след това и ограничителна заповед да стои настрана от Брук.
Посмях се с Крис,образ си е Laughing

# 563
Хареса ми последната сериа Simple Smile Държа в напрежение докрая.Надявам се Дан да оцелее по някакъв начин,голям ми е любимец Wink Дано вече вкарат Ксавиер за дълго в затвора,а след това и ограничителна заповед да стои настрана от Брук.
Посмях се с Крис,образ си е Laughing

Крис пак се измъкна ама айде забавен беше Mr. Green Добре, че беше Джулиан Naughty И дано и на тази Тара да и дойде акъл малко, че много ме дразни. А Дан за жалост няма да го бъде(не мога да повярвам, че го казвам)Чакам с нетърпение четвъртък!

# 564
Тинки, ако знаеш нещо повече за Дан /каза, че няма да оцелее/, моля напиши спойлер.   bouquet Аз видях накрая на серията кадрите от следващия епизод, самия той като казва, че този път няма да се справи, но...

# 565
Тинки, ако знаеш нещо повече за Дан /каза, че няма да оцелее/, моля напиши спойлер.   bouquet Аз видях накрая на серията кадрите от следващия епизод, самия той като казва, че този път няма да се справи, но...
Скрит текст:
Ами нещо кой знае како не знам само съм чела в нета че той е трупа и че нещо ще погребват всички. това ще се случи в епизод 11 доколкото знам.След това остават 2 серии Sad Джейми май ще приеме най- многоо смъртта му. Хората няма да са тъжни  истинския смисъл на думата, но всички ще са благодарни че спаси сина си. Лукас май ще се появи за малко.

# 566
  • sofia
Серията може би беше най-добрата за тоя сезон до сега.
Случиха се толкова неща-дето ги мислим цял сезон  Wink
Чакам с нетърпение оставащите серии  bouquet

# 567
сцената с "трупът" от първия епизод вече я даваха. Някой ще ми даде ли линк да прочета къде е написано че Дан ще умре?

# 568
сцената с "трупът" от първия епизод вече я даваха. Някой ще ми даде ли линк да прочета къде е написано че Дан ще умре?
Името на  One Tree Hill Season 9 Episode 11 “Danny Boy”
http://www.spoilersguide.com/one-tree-hill/

# 569
Името на  One Tree Hill Season 9 Episode 11 “Danny Boy”
http://www.spoilersguide.com/one-tree-hill/

Ха, Mark Schwahn не участваше ли в една от сериите май на 5ти сезон? Играеше собственика на музикалния магазин и имаха само една сцена с Пейтън.

Жалко че Дан ще умре, но все пак го направиха герой  Wink

Общи условия

Активация на акаунт