Какво правите със старите GSM-и?

• 19 463
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Подмятат се.  Аз лично си купувам нов, когато старият сдаде багажа, но децата не са така.
Има кофи в магазините. И за батерии има. 

# 16
Стоят вкъщи нищо не ги правим,стария ми си работи много добре и го дадох на голямата ми дъщеря,само и взехме карта

# 17
  • Бургас
Ние си ги пазим, ако случайно се развали някой от другите ни, че не можем да си позолим да си вземем друг на този етап.

# 18
Малкият ги "доизносва". Досега поне 5 вече е загубил.. Twisted Evil

# 19
В Германос съм виждала такава "кофа" за стари апарати.

Да, и аз съм виждала...последния път като ходих...
Но не съм носила нищо за изхвърляне все още...аз моите ги подарявам на баба или на племеницата да си играе... Laughing

# 20

Аз имах седем стари телефона и ги дадох в магазина за рециклиране.

Но се чудя какво да правя с развалените миксер,термокана и блендер? Къде да ги дам или изхвърля?

# 21

Но се чудя какво да правя с развалените миксер,термокана и блендер? Къде да ги дам или изхвърля?

Изхвърли ги

# 22

Изхвърли ги

Къде да ги изхвърля?

# 23

Изхвърли ги

Къде да ги изхвърля?

На боклука. В контейнера на улицата

# 24
  • Sofia

Не ми беше точно това идеята.  newsm78 Става дума за работещи съвсем не лоши телефони. Последния примерно е Нокия за 400 лв, още в гаранция. Хич не са за изхвърляне. По-скоро питах за някой оказион или нещо подобно който изкупува употребявани тел. Не ми се занимава с обяви, пощи и т.н. Става дума за София.

# 25
  • София
   Ако работят, си ги ползвам! Има много места където можеш да го продадеш. На нашия пазар например, има такъв павилион - хем за ремонти, хем за телефони втора употреба!А, и във всяка заложна къща можеш да го продадеш!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 22:06 от Тайна

# 26

Не ми беше точно това идеята.  newsm78 Става дума за работещи съвсем не лоши телефони. Последния примерно е Нокия за 400 лв, още в гаранция. Хич не са за изхвърляне. По-скоро питах за някой оказион или нещо подобно който изкупува употребявани тел. Не ми се занимава с обяви, пощи и т.н. Става дума за София.

Ами аз се сетих,че е такава работата,и бях писала,че не хвърлям работещи телефони.Има магазини за телефони втора употреба навсякъде в София,просто влез в няколко и попитай колко ти дават.

# 27

запази си ги...може да ти потрябват като резерва/наскоро новия ми излезе безнадеждно от строя и старият достойно го замести, докато се сдобия с чисто нов/

# 28
А на мен ми е странно защо хора, притежаващи нокия за 400 лева, работещ и в гаранция тръгват да си купуват нов телефон? newsm78
Иначе, за втора употреба, в интернет сайт за продажби и т.н. Особено щом е още в гаранция, ще се продаде.

# 29
  • Sofia
Защото искам тел с две карти.

Общи условия

Активация на акаунт