Истанбул 2

• 87 995
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Казанлък of all places
Hali Hotel. Ето му сайта: http://halihotel.com/en/index.php?page=roomsЧист, топла вода "на корем", Султанахмед  и гледката от стаята за закуска е наистина това! 45 Евро беше единичната стая, 75 - двойната. Излизате малко от бюджета, да, но мястото е прекрасно.
Grand Tahir Hotel - влизате в бюджета, но пък влизат и ученически групи в него, та не е ясно дали няма да се разминавате по коридорите с трополящи деца. Simple Smile
Megara сме си го заплюли за следващото ни ходене в Истанбул. И бюджет, и място, и отзиви... и през booking.com работят.

# 436
Исками се да си направя една екскурзия до Истанбул към средата на декември за около 3 дни.Някой да препоръча туристическа агенция с тръгване от Бургас,останал доволен...

# 437
  • Варна
Пробвай с Темма. Ние бяхме доволни.

# 438
Момичета търся съвет!Пристигам единия ден следобед на автогарата Есенмер/дано я изписнам правилно/, а на другия ден вечерта трябва да летя от международното летище. Въпрсите ми са:1/подходящ хотел, в близост до тези дестинации и как са цените на такситата /с пазарене ли са?/. Ще ми се да" убия" вечерта в новия МОЛ с аквариума, а на другия ден да поразгледам.

# 439
Ами то летището не е чак толкова далече , та да ти трябва хотел до него.
По-добре си вземи нещо на Султанахмет. Такси оттам до Ататюрк е 35-40 лири. Стига се за около 40 мин.
Другия вариант е с трамвай и метро . Така няма опасност от задръствания и се пътува около час  с чакането по спирките.

# 440
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте отново. Колебаем се между 2 оферти за НГ в Истанбул - на Алфатур и Бохемия. Някой има ли впечатления от тези агенции?

# 441
И с двете съм пътувала. И от двете съм много доволна. Чела съм и отрицателни отзиви, съдържащи твърдения, които не мога да ги поярвам  Thinking  ама знам ли. По веднъж съм ги ползвала, може да съм имала късмет.

# 442
По молба на съфорумка, пък може и на други да са полезни - английските версии на сайтовете на обществения транспорт в Истанбул:

автобуси, трамваи, метро, фуникуляр, лифт

http://harita.iett.gov.tr/en/

фериботи Идо

http://www.ido.com.tr/en/index.cfm#

# 443
  • Варна
Не мога да не се похваля, на 27 и 28 съм в Истанбул. И то с добър фотограф. Ще покажа и хубави снимки. Нямам търпение.
На моя мъж родителите си пожелаха подарък за догодина, двамата са юбиляри и ще празнуват златна сватба. Познайте какъв - пътуване до Истанбул, поне за 3 дни и то аз да ги водя. Много съм доволна!

Пина, благодаря! Както винаги точна и полезна!

# 444
  • София
Здравейте момичета, от месеци чета темата, но нямах право да пиша тук. Сега си достигнах ранга и се радвам, че мога да споделям с вас впечатленията си от Истанбул. Вече 3 пъти съм ходила там. Разгледала съм всичко от "задължителната програма" още на първото ми ходене и оттогава сама си правя програмата и опознавам потайностите. Всъщност повечето неща съм ги научила тук от форума, за което съм безкрайно благодарна. При последното ни пътуване с мъжа ми той чак се учуди, колко съм запозната. Виждам, че коментирате хотели. Последния път през октомври бяхме в Лалели в хотел Далан, много сме доволни, чисто и ново, закуската е богата. Септември месец ходихме за седмица с колата и преценихме, че хотел идва малко скъпо. Спахме на къмпинг в гр.Силиври на брега на морето на 60 км. от Истанбул и всеки ден пътувахме с колата. Изживяването беше незабравимо! Сега просто движението в София не ми прави впечатление. Много има още да споделям, ще се включвам с удоволствие в темата, надявам се нямате нищо против.

# 445
  • гр. София
missmarina, през септември и аз бях настанена в същия хотел.Но изобщо не мога да споделя твоето мнение за чисто и ново.Поне със сигурност за нашата стая.Вярно ,че сменяха кърпите всеки ден ,но си имахме и хлебарки. Mr. Green За закуската само ще кажа-нищо особено,поне не оставаш гладен.
Моя приятелка миналия месец беше в х-л Вашингтон и бе много доволна.Но всичко е много относително като преценка,разбира се . Grinning

# 446
  • в страната на чудесата
Ние също бяхме настанени в хотел Далан миналият месец бях в Истанбул.Аз също съм доволна от стаите,от чистотата,от обслужването.Закуската също беше разнообразна и имаше от всичко в изобилие.

# 447
  • София
Здравейте!

В началото на декември ни предстои уикенд в Истанбул, но трябва да си организираме транспорта. Препоръчайте ми автобусна линия - Метро може би?
Имате ли някакви отзиви за Ortakoy Princess Hotel?  Blush Може би няма да имаме трансфер от автогарата до хотела. Много ли скъпо ще ни излезе да хванем такси?
Как да стигнем от хотела до Turkuazoo Akvaryum?  newsm78
Благодаря предварително на отзовалите се мами   bouquet

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 15:06 от ralej

# 448
  • Казанлък of all places
Метро всички ги препоръчват, явно има защо.
А в booking.com не са много добри отзивите за този хотел, да ти кажа.  В Трип Адвайзър също, 80% не го препоръчват...

# 449
  • София
аngelina.bgk, видях ги отзивите, но ще рискуваме. Crazy
Благодаря ти  Hug

Дописах разни други въпросчета в предния ми пост  Blush

Общи условия

Активация на акаунт