Истанбул 2

• 88 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Аз срещнах българи на всяка забележителност.
20 човека в един автобус , но ако имат 5 автобуса в тая седица стават 100 човека от промоция.
Аз и това за 20-те човека се съмнявам че ще е така...

# 646
мъжът ми се дърпа, но аз много искам да посетя Истанбул затова почвам да чета темите

# 647
В тази оферта на deals.bg обаче, поне аз не видях да пише, кое не е включено в цената, да няма изненади после Simple Smile

# 648
Бутик травъл се включи в коментарите за тяхната оферта и отговори на всички въпроси, ама тия дали ще го направяяят?? newsm78
Аз подозирам/ само подозирам/, че еди какво си ти е бонус, ама ще си платиш пътя до него...защото те всъщност с това си избиват парите! Дано не съм права!

# 649
Бутик травъл се включи в коментарите за тяхната оферта и отговори на всички въпроси, ама тия дали ще го направяяят?? newsm78
Аз подозирам/ само подозирам/, че еди какво си ти е бонус, ама ще си платиш пътя до него...защото те всъщност с това си избиват парите! Дано не съм права!

Няма как , защото останалите от автобуса са си платили нормалната цена и няма само вас да карат да доплащате я .
Това е абсурдно.

Който намазал , намазал...който много мисли да плаща повече за оня дето духа.

# 650
  • София
 Здравейте,
и аз взех два ваучъра за тази екскурзия.
Честно да си кажа доста ми е притеснено дали всичко ще бъде  наред, още повече след като изчетох всички негативни мнения.
 А пък и като гледам вече около 1000 човека са закупили ваучър, та започнаха да ме мъчат едни съмнения дали ще успеем да си запишем подходящи дати.
Това също си го мислех, че може да се случи и съм се подготвила предварително да задавам много въпроси, за да няма после неприятни изненади.

# 651
Вероятно ще има такива неща. Ние с Караджъ турс имахме бонус екскурзия до Принцовите острови, напълно безплатна, само трябвало да си платим фериботните такси - по 6 евро на човек. Всъщност фериботната такса в двете посоки е 5-6лв на човек, т.е на половина, но ако си купиш билет. А в случая екскурзовода застава на пропуска и цъка с един акбил за всеки турист, но акбила на всеки втори прави намаление - на половин цена. Така на тях фериботната такса им излиза от сорта на 4,5 лв, а ти взимат 12лв и така.

# 652
Malkata, аз имах впредвид всички да заплатят и превоза до съответния "бонус", не само "промоционалните" Simple Smile Миналата година им се обаждах, за да си резервирам при тях, а те ми казаха, че вместо обявената цена от 190лв, трябва да им внеса 225, защото в бонуса не влизало програмата..и аз се отказах от тях !
Биоли, не се притеснявай от сега Simple Smile просто ако ви искат допълнително пари се откажете от "бонусите", к'о и без това са си безплатни и отидете с трамвая/ цената на билетчето е левче, а така наречените "боноси" са ти на 2 спирки/

# 653
А, може да отиде и пеша, защото разходката надолу е много приятна.
Ние не можехме да се откажем от бонуса, беше задължителен. Преговарях, ама не стана.

# 654
Мен точно това ме притеснява/децата ми си купиха ваучери/, да не ги задължат да си платят превоза/ до МОЛа беше доста висока цената/. Аз ако съм ще се карам, ама те....ще се предадат бързо,бързо!

# 655
  • София
И в нашата програма последния ден е посещение на аквариума и уж тръгване на обяд от хотела. Още от сега "виждам" как ще се тръгва от мола, а не от хотела и ще искат да платим екскурзията до там. Все пак твърдо съм решила, че в такъв случай ще отидем с метрото, дори и да трябва да носим на ръка саковете.

# 656
Aз бях с Бутик травъл, и в тяхната програма МОЛа беше последния ден, но в 13.00ч дойдоха и ни взеха от хотела! Нямам оплаквания от тях, та който си е купил ваучер с тяхната оферта ,,,, Peace

# 657
  • София
Aз бях с Бутик травъл, и в тяхната програма МОЛа беше последния ден, но в 13.00ч дойдоха и ни взеха от хотела! Нямам оплаквания от тях, та който си е купил ваучер с тяхната оферта ,,,, Peace

Благодаря за информацията! Точно техните ваучери купихме.   bouquet

# 658
Точно , номера минава последния ден защото явно те водят донякъде и оттам направо за България.
Така те принуждават да платиш за последния ден както в случая с Пина.
Предполагам това го правят масово , та не виждам разлика дали ваучерът е промоционален или не ...
Кое е по-добре , да си платил 100 лева и да те накарат да доплатиш  , или да си платил 200 лева и пак да те катрат да доплащаш ?
Както и да го погледна тия ваучери по 100 лева са си жива далавера.
Честито на печелившите !
Другите ще платят двойно за същото нещо и същото качество... Laughing

# 659
Сигурно ще досадя вече, но на Бутик "бонуса"беше обзорна обиколка с посещение на Синята джамия, Св. Стефан и Азиатската част с местен екскурзовод. На връщане в автобуса ни попитаха кой иска да се запише за допълнителните екскурзии, ние съответно не искахме да се запишем никъде, защото си отидохме сами с трамвайчето и така. ..Hug Не са ни изнудвали да плащаме последната дестинация/МОЛа/ за да тръгнем от там,а бяха точно в 13ч в хотела, нооо Караджъто не знам как ще процедират.... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт