Истанбул 2

• 88 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ние се отказахме... "Дай някаква друга дестинация, няма всяка година да ходим в Истамбул" каза мъж ми... Та сега ще чакам готина оферта за някъде другаде  Laughing

Малко ме е яд, честно казано до Истамбул бих ходила и по два пъти годишно  Grinning Влюбена съм в него!

# 661
Ние се отказахме... "Дай някаква друга дестинация, няма всяка година да ходим в Истамбул" каза мъж ми... Та сега ще чакам готина оферта за някъде другаде  Laughing

Малко ме е яд, честно казано до Истамбул бих ходила и по два пъти годишно  Grinning Влюбена съм в него!

Ами прав е човека . Светът е толкова голям и не си заслужава да тъпчем на едно място.

# 662
  • София
Ами прав е човека . Светът е толкова голям и не си заслужава да тъпчем на едно място.

Точно така е, но до Истанбул може и просто да се "прескочи" за уикенд и да не влиза в официалната статистика на екскурзиите и почивките  Laughing.

# 663
Да , особено за бургазлии , варненци и наоколо е дори по-евтино отколкото да прекарат уикенда в София или Сандански например.

# 664
  • Варна

Точно така е, но до Истанбул може и просто да се "прескочи" за уикенд и да не влиза в официалната статистика на екскурзиите и почивките  Laughing.

Напълно подкрепям! Планирала съм Истанбул просто между другото, пък най-вече като подарък за златната сватба на родителите на мъжа ми. Това ще е подаръкът от нас. За съжаление ще го получат в комбинация с мен...

# 665
Кали, за твое или за тяхно съжаление?  Laughing
Ех, старо истанбулско куче стана ти... Май ще ти е 5-то посещение.

# 666
  • Варна
Пина, за тяхно, за тяхно... Аз Истанбул приемам във всякаква компания. Такава програма съм им замислила, че трябва да носят по два чифта резервни обувки. Толкова квартали не можах последния път да обиколя. Ходих до Ченгелкьой и направо хлъцнах - страшно много ми хареса. Спокоен, средиземноморски, прелест...

А за ходенията си права - пето, но не последно.  Grinning

# 667
  • sf
И аз купих два ваучера от диилс.бг  Mr. Green
Не ме влечат много органзизираните посещения под строй на разни музеи и църкви,та и аз не знам защо ги взех, ама цената ме поблазни  Joy
Ама като гледам наплива, май трябва отрано да си резервираме дата  Thinking
Мъж ми иска края на март, а аз през =ни  Thinking

# 668
  • София
 И аз съм в групата на Шаро Mr. Green за Истанбул с Караджъ Турс. На мен ще ми е второ посещение. Първият път бях с Партнер травел и оттогава съм толкова разочарована, че се бях зарекла на организирана екскурзия да не стъпвам повече. Но ме привлякоха с цени.

Решили сме да ползваме само транспорта и хотела и никакви масови мероприятия. Ако е възможно и мола бих пропуснала. 
Ще ходим юли и така ще го съчетаем с концерта на Bon Jovi Mr. Green  по-скоро заради концерта,  но офертата дойде много навреме.

А в Истанбул имаме още много за разглеждане. Преди да отида не знаех какво да очаквам, но градът ме плени и определено си заслужава да се посети отново и отново.

# 669
  • sf
И мъж ми иска да пропуснем всички масови прояви, та ще си купувам пътеводител. Даже мислим да наб;егнем на азиатската част.

# 670
И мъж ми иска да пропуснем всички масови прояви, та ще си купувам пътеводител. Даже мислим да наб;егнем на азиатската част.

Тогава не ти трябва пътевовител , защото в тях азиатската част все едно не съществува.

# 671
  • София
Първият път бях с Партнер травел и оттогава съм толкова разочарована, че се бях зарекла на организирана екскурзия да не стъпвам повече. Но ме привлякоха с цени.

И аз пътувах с тях и също бях разочарована доста...

# 672
Давайте по-конкретно  , та да знаят и тези дето тепърва ще пътуват с някоя от агенциите.

# 673
  • под шипковия храст
И аз съм в групата на Шаро Mr. Green за Истанбул с Караджъ Турс. На мен ще ми е второ посещение. Решили сме да ползваме само транспорта и хотела и никакви масови мероприятия. Ако е възможно и мола бих пропуснала. 
Ще ходим юли и така ще го съчетаем с концерта на Bon Jovi Mr. Green  по-скоро заради концерта,  но офертата дойде много навреме.
а Шаро дали приема още в групата  Laughing
Имам известни съмнения, че ваучерите ще важат за датите на концерта.. Твърде хубаво е за да е истина!  Thinking На мен целта ми е да заведа децата в аквариума и офертата идеално ме устройва. Това ще е подаръка на ситния за РД.  Flutter Чудя се само кой хотел да избера!?

# 674
  • sf
Ние избрахме Демпа. Отказахме всички странични посещения. Записахме от 23.06.
Не знам кога е концертът,но пише,че ваучерите на важат само за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт