Истанбул 2

• 88 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Язък за хубавата оферта  ooooh!
   Тотално орезилена е с този Ориент хаус.

# 571
Aййй, ето сега ме спечели за слушател!  Mr. Green
Ама ти си пропуснала тоз атракцион? И снимка с кючекиня за 10 евро нямаш? Резил! Naughty

# 572
  • Казанлък of all places
За какво живея и аз аслъ... ( на чист български).
Музеи ще ми гледа.Език ще ми учи. Антеп фъстък ще ми яде. Яяя в Ориент Хаус веднага!  ooooh!

# 573
На мене в Гърция ми пяха Тумбалалайка  Simple Smile  В Ориент хаус не съм ходила, но си мисля, че бих могла да посрещна нова година по улиците, без софра, но нали куверта от 200лв е задължителен, пък ако щеш ходи... То предложение от Варна няма, така че само си чеша езика, пък и вече сме планирала къде ще е новогодишното преяждане и напиване.

# 574
Пина, нали пише по желание? Аз не се задълбочих да чета внимателно, ама май е така.
   Задължителното е да резервираш вечерята преди тръгване.

# 575
По желание е сигурно присъствието  Simple Smile ама заплащането е задължително.

# 576
Язък за хубавата оферта  ooooh!
   Тотално орезилена е с този Ориент хаус.

То е по желание.

Aз го разбрах така :
Задължителното е да резервираш  и платиш вечерята преди тръгване , та не се откажеш на място . Просто явно искат да знаят предварително бройката вечери.
Който не иска плаща само 145 лева.
Поне в сайта на Grabo по подрзабиране цената на ваучера е 145 лева и не се начисляват автоматично останалите 200.

Май най-добре е който се интересува да ги пита директно.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 13:47 от mallkata

# 577
Аз мога да се обзаложа, че задължително трябва да си платиш вечерята на стойност 200лв, и го твърдя без дори да съм отворила офертата, камо ли да съм чела  Simple Smile

# 578
Като говорим за оферти-защо така впезапно им изчезна офертата на Грабо?
   И другото-няма я дори в приключилите им оферти-да видим колко души например са си купили ваучери  Thinking
   Пина, май ще изгубиш облога  Wink , ама няма откъде да ти цитираме

# 579
"Аз мога да се обзаложа, че задължително трябва да си платиш вечерята на стойност 200лв, и го твърдя без дори да съм отворила офертата, камо ли да съм чела  Simple Smile
"

Доста двусмислено е написано.
Ще е грозно да цъфнеш в офиса  с ваучер и да ти кажат - дай още 200 лева  Mr. Green.

# 580
Като говорим за оферти-защо така впезапно им изчезна офертата на Грабо?
   И другото-няма я дори в приключилите им оферти-да видим колко души например са си купили ваучери  Thinking
   Пина, май ще изгубиш облога  Wink , ама няма откъде да ти цитираме

Не е изчезнала офертата . Ето я  :

http://deal.DMCA-removal-from-Google/sofia/nova-godina-istanbul- … ik-travel-0qwgr26

# 581
Олеле, това е от Арена.бг, а пък аз през цялото време си мислех, че е от Грабо.бг  Embarassed /те май са едно, като гледам/

Празнична Новогодишна Вечеря в: “Orient House” – ІІ салон (заплаща се по желание, при подписване на договора за пътуване – 200 лева на човек);

Струва ми се, че са пипнали нещо в текста. Липсва думата "задължително"

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 14:52 от Clivia

# 582
Явно и те са се усетили  , че текста е двусмислен .
Преди беше :

"заплаща се по желание, задължително при подписване на договора за пътуване   – 200 лева на човек)"

Май ще се окажем прави в случая .

# 583
Момичета мъжо твърдо отказа да изберем хотел от предложените му от мен  Mr. Green
Веднага без да види реши че 100 Е е твърде ниска цена за 2 нощи и реши че са големи дупки.
Кажете измежду Lady Diana (поне ще му кажа че е 4* - 114Е) и White House (178Е) има ли съществена разлика освен цената  newsm78
И дали са по-различни от Best Western Seint Sofia, или да продължавам да настоявам за него. Той стува колкото Дианата  Rolling Eyes
Или някой друг хотел ми кажете да разгледам по-така  Mr. Green, щом толкова иска, ама за Sultanahmet говоря само, че и без това ще имаме само един ден за разходка  Laughing
Някой ако е минавал случайно покрай тях да даде отзиви Hug
В съботе ще ходим да купуваме и билети за Автобуса на Метро, видях цената 50лв, а за дете дават ли отстъпка ако някой да знае, не че може да се направи нещо, ама да птиам  Laughing

# 584
  • София
Съвсем лек офф, ама аз ли съм единствената, която не е чакала нито пред Ватикана, нито пред Ватиканския музей, нито пред Султанахмед? Simple Smile

И аз, и то все в туристически месеци- лятото и септември  Grinning

Много бързо вървяха всички опашки, на които чакахме в Истанбул- 10 минути максимум.

Общи условия

Активация на акаунт