Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е заглавието на телевизионния сериал "Анатомията на Грей" и защо е избрано това заглавие?
Кои са някои от основните герои и двойки в сериала "Анатомията на Грей"?
Кога ще бъде премиерата на новия сезон на сериала "Анатомията на Грей"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е заглавието на телевизионния сериал "Анатомията на Грей" и защо е избрано това заглавие?
Сериалът се казва "Анатомията на Грей" (Greys' Anatomy) и заглавието е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей. Това заглавие е избрано преди промяната на концепцията на сериала и е направена аналогията с учебника "Greys' Anatomy".
-
Кои са някои от основните герои и двойки в сериала "Анатомията на Грей"?
Някои от основните герои в сериала "Анатомията на Грей" са д-р Мередит Грей, д-р Дерек Шепърд, д-р Кристина Ян, д-р Алекс Карев, д-р Марк Слоун, д-р Лекси Грей , Д-р Миранда Бейли и Д. Оуен Хънт. Някои популярни двойки в сериала включват Дерек и Мередит, Марк и Лекси, Кристина и Оуен, както и Бейли и Бен.
-
Кога ще бъде премиерата на новия сезон на сериала "Анатомията на Грей"?
-
Какви са очакванията за новия сезон на телевизионния сериал "Анатомията на Грей"?
-
Какви са ключовите събития в последния излъчен епизод на "Анатомията на Грей"?
Тъжно ми беше за Алекс. Много плаках за Джордж.
Според мен Меридит е наравно с другите и няма нищо дразнещо в това , че името й съвпада с името на сериала ! Мен ми е тъжно , когато става нещо лошо с , който и да е герой ! Дори да е отрицателен персонаж пак ми е тъжно. Гадно ми стана като Мер направи аборт..като Кларк уби Рийд и Пърси...плаках и когато Джордж умря
Не мисля , че има дразнещи персонажи ! Всеки си има добри и лоши страни ! В това е чара на всеки герои ! Не може всички да се идеални. А и аз смятам , че е малко крайно това , което казва - Малката Госпожица Мърморана ! Все пак без всички тези неща сериала нямаше да е същия.
Та...аз пак се овлякох в писането...

Ясно, значи ще трябва да ги изгледам, да видя и там какво става.
Аз съм тук отдавна
...