Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 331
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Незнам, ама тези серии са повече от банални. Имаше моменти, които бяха доста смешни, ама това е....
Абе незнам, без стария, оригинален екип, нещо не ми е интересен този филм.

# 526
  • UK
Мили Ванили, не знам се пише отделно. Иначе много хора мрънкат за стария екип, но забравят, че Кали и Марк не са от него, а те са всеобщи любимци.

# 527
Мили Ванили, не знам се пише отделно. Иначе много хора мрънкат за стария екип, но забравят, че Кали и Марк не са от него, а те са всеобщи любимци.
Ох, защо не идеш в някой филологически форум и там да поправяш грешки с червен химикал. А и не мисля, че Марк и някоя си там, са всеобщи любимци...Твои, може би - да. И това е форум, където всеки може да изразява собсвеното си мнение.
Благодаря!

# 528
  • UK
Разбира се, че са всеобщи любимци. И нямаше да поправям с червен химикал, ако нямаше идиоти, които да пишат "незнам" слято.

# 529
А на мен ми е писнало от нереализирани и комплексирани личности из форумите. Нямат си друга работа и явно личен живот, а тръганли да поправят грешки по форумите. Все едно е нечовешко...
Ама както и да е. Стига спам в темата.

# 530
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък започнах да го гледам от трети сезон и с него се зарибих да започна да следя самия сериал. Харесва ми в сегашния си състав, не искам Изи да се връща, а и няма причина. Новия педиатър е безумен Laughing Страшно ми хареса края на серията - Шефа и Алекс и Мер Peace Прекрасна сцена. Кали и Марк бяха готина двойка, но след Аризона някак си не ги виждам пак двамата заедно Confused А в новата серия нещо имаше искри между Ейвъри и Лекси, та май на там ще насочат любовните двойки.
А Дер се държи така с Кристина, защото й е задължен и иска да помогне, но не по начина, по който го правят другите.

# 531
  • sf
Има ли го качен в Замунда?

# 532
# 533
  • UK
Мили Ванили, нечовешко е, честно ти казвам. А относно моята нереализираност и липсата ми на личен живот - тя си е моя работа. Simple Smile Твоята неграмотност си е твоя, но дразни тук. Един интелигентен човек щеше да приеме критиката спокойно и да се поправи, но ти действаш с рогата напред, честно казано никак не се учудвам.

# 534
# 535
Марк е истински приятел, надявам се обаче да не реши, че с Кали могат да имат отново връзка, защото тя определено съжаляваше за решението си.
Явно сезона поне до половината ще е посветен на Кристина, така както 5ти сезон беше на Изи примерно. Оуен не е пасивен, а я подкрепя, оставил я е да се носи по течението известно време, но това май не действа.
Бейли- готина както винаги.

# 536
  • София
Аууу, колко сте заядливи Rolling Eyes Да напомня ли, 4е все пак това е небрежна теми4ка за сериал, не решаваме ли4ни проблеми от какъвто и да било характер, за да се вживявате толкова? И да напомня все пак, 4е обидните постинги за против правилата на форума Confused Хайде, стиснете ръце, 4е не ми е приятно да играя "класната" Laughing

Серията беше много забавна. Да се изкажа и аз по заформящите се двойки. Не разбирам защо дърпат Лекси от Марк. Явно идеята е да си поживее още моми4ето, защото той нали искаше семейство, деца, тя още мъни4ка и така...Друг смисъл в това решение аз ли4но не виждам. С Ейвъри - хубуу, ама не като с Марк Wink Кали и Марк никога няма да станат двойка, прекалено близки приятели са. Дерек и Кристина - едно мноооого интересно приятелство Thinking Тази линия ми е най на сърце, защото има много да се рови и мисли по нея, но според мен няма да я развият в дълбо4ина, защото сериалът не е с такава насо4еност, просто в един момент Кристина ще се оправи и Мер пак ще стане извратената сестра, а Дерек - 4овекът подал ръка в труден момент Wink В живота не се развиват то4но така нещата, но в сериала според мен то4но така ще се развият. Това дребното Ейприл ве4е не знам накъде ще го завъртят. И Теди. Бейли въобще не я мисля, тя и сама е тооолкова готина, образът й няма нужда от никакво допълване просто
Мъ4но ми стана за детенцето с коремните болки. Педиатърът ми стана още по-антипати4ен Sick
Завидях малко на спокойния на4ин, по който вси4ки приемат отка4ения си режим. Единият става, другият ляга...Колко семейства в реалния живот издържат на тази схема? Confused

# 537
  • UK
Много, особено в лекарските среди. Нали това им е работата, да са винаги на линия, когато някой има нужда от тях. Дали ще им се обадят в 3 през нощта, че трябва да отидат по спешност в болницата, или ще стоят на 36 часови смени... Затова тази професия се упражнява само с много желание, много любов и много талант, понеже не е за всеки.

Бейли е сладурка, не може да не я харесаш, и пияна беше сладурка. За Кристина и Дерек - и на мен много ми допада начина, по който той се държи с нея, напълно възможно е именно той да я "отключи" в един момент и да я върне към хирургията, не мисля, че го прави, защото се чувства длъжен, по скоро е бил там и знае от какво има нужда тя, и е прав, тя се чувства най добре с него в момента. А Марк знаеше, че е грешка, но това беше, което Кали искаше в момента, ако не беше той, щеше да е някой друг, по добре да е той.

# 538
  • София
Оу, повярвай ми, не са толкова много тези, при които наистина сработва. Ако са и двамата имам предвид - както е при Мередит и Дерек...Показват, 4е не им се отразява, някак естествено е...В живия живот е малко наивно да смята 4овек, 4е това не се отразява...В моето семейство само единият е с подобен режим и на моменти тежи, ако бяхме и двамата - не го виждам...А при тях се полу4ава екстра, завиждам Sunglasses Но пък е много приятно да гледаш двойки на които след много трудности, вси4ко им се полу4ава с лекота - някак си зарежда с оптимизъм Grinning

# 539
Мда- Дерек и Мередит през толкова гадости минаха, че сега са направо неразрушими имам чувството. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт