Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ей сега видях, че НИКИ ИМА ЗЪБЧЕ! tooth newsm44
Да се надяваме, че от това са били безсънните нощи напоследък и сега ще има малко спокойствие поне за кратко.  Grinning
Имам въпрос - каква вода давате на бебоците - изворна, преварена,..?
Честит ви озъбен мъж !!!
Наш`та пие вода само на Хипп и то не баш вода, ама с някакъв чай вътре. Пробвах я с Девин изворна и една пак розова на Сердика за бебета - категорично ми бе отказано: "Аз принцеса ли съм или к`во ?!?" се чете в погледа. Оня ден пак пробвах, че нейната беше свършила- тц, пак не ще. Преварената без мляко вътре е ужасно гадна на вкус, но някои бебета я пият.  Rolling Eyes
Аз пък не съм чувала да се праварява изворна или минерална вода  Rolling Eyes.

Днес и Леа е от групата на непокорните , затова ще ви чета по-късно.  ooooh!

# 556
Тини мини ,честито зъбче на Никито  SmileМного са смешни като са такива зъбчовци tooth
Аз вода на Петьо все още не му давам ,защото ме мързи.Иначе съм приготвила една на Хип от преди много време,но все забравям да му дам ,каква майка съм Joy
Ние днес излизахме ,че вчера бяхме цял ден у нас и откачихме.Даже сега мисля да го сваля малко пред блока поне ,че като гледам не вали.

# 557
Здравейтеее! Най-сетне се прибрах в София и отново се включвам във форума.
Накратко -зъби нямаме още, пюретата ги мачка като луда - цяло бурканче зеленчуково на обяд и половин плодово след следобедния сън.
Ще я водя утре или вдруги ден при един професор ендокринолог, че има косми по шушето..и не само там, но разбрах, че щом там са се появили може да има някакъв проблем с хормоните.
за водата- давам розова Девин и не преварявам.
а за разтройство, понеже много страдахме и Ентеролче си му е майката.
Опитвам се да и набутам замръзената кърма, с която напълних фризера като ми преливаха ц..., ама вече не я ще и пищиии. Иска си АМ Simple Smile еми, кво да я направя.
Вече съм на линия. Липсвахте ми   bouquet

# 558
Здравейте момичета!
Отдавна не ви бях чела и съответно не съм и писала, но като прегледах последните няколко странички всичко ми звучи до болка познато.........Ние с Коки сме така почти от самото начало, голям е нарцис моя син, дори когато започна да се заиграва с играчките, трябваше да съм до него, постоянно изисква внимание. Нямам никакво лично време, само когато тати си е в къщи, мама върши домакинска работа за разнообразие, честно казано готвенето ми действа много успокоително. Понякога и аз изтрещявам, лошото е, че като изпадна в нервна криза и започвам да крещя, съответно бебчо реве истерично,  нали е син на майка си, абе ужас пълен, добре, че от време на време почивните дни се включва по някоя баба та да може да си вземем глътка въздух.
За възглавничките против преобръщане ние сме с такава от началото и не се върти в леглото, също то начало ползваме одеалце за повиване и сега вече сме на следващият му вариант http://www.mothercare.com/Summer-Infant-Swaddle-Graduate-Blue/dp … 3031&mcb=core то обаче е тънко, но е до шести месец и после минаваме на класическа торба за сън.
Честито зъбче на Ники на тини-мини Simple Smile дано да не ви мъчат много.
Navail, радвам се, че вече сте добре!
Поста ми стана малко дълъг, но искам да ви питам още нещо някой захранва ли с еднокомпонентно пюре-тиква и ако да от къде мога да взема (за предпочитане да не е онлайн).

# 559
milli_vanilli   Hug ха добре дошла отново и по редовно надявам се  Flutter Абе и мойта Габи имаше космо по ушите ама изпадаха май - дано не е хормонално при адашката и да си паднат сами пустите  Peace -гушки  Hug
Аз давам розов Девин май от трети месец, преди това имаше период,в които изварявах , в Албания купувах вода за бебета, че там е ужасна и после минах на розов Девин -и АМ правя и директно и давам, първоначално и давах чай ама спрях и от месеци си пием вода Simple Smile
Мойта Габриела седна от няколко дни насам и все иска да седи  Crazy , мрънкоти яко ако и е скучно или си е наумила нещо, започна да капризничи и въобщееее никак бебешки вече не се държи  Crazy хихихихи направо ми скри шапката. Като стана на 6 месеца и изведнъж всеки ден по нещо ново -аз едва и влязох в ритъма  Rolling Eyes
Днес трябваше да я водя да бием имунизация, е да ама не -сутринта валеше, мъж ми го няма, аз съм настинала и не отидохме но утре ще идем при доки за да ми предпише нещо. Ще отложим имунизациите малко, че няма начин да не я лепне нещо покрай мен.
Времето е гаднярско, аз се ядосвам на купеното от мен яке - ми мойта Габи не ми дава да и обличам нещо като блуза и въобще всичко през което трябва да и минат ръцете. Аз и взех едно топло яке още преди няколко седмици ама от къде да знам какво да му гледам - толкова трудно я обличам, че днес в мола за да я облека отново и купих ново  ooooh! ужас.
Замислих се кво ще правя в още по-големите студове и като почна да ходя от студено на топло - тя мрънка, реве дори не можем да се облечем  Confused
Иначе си расте детето - ядем вече пуешко и така. олееееее ревна

# 560
Честита 1/2 г на Мила на  мама deni_1971

Хъни - Бъни както вече са ти казали хидрасек е спасението.

milli_vanilli добре дошла  Hug

tini-mini честито зъбче на Ники!

Вяра♥ и ние протестираме на всякакви видиве блузи якета,ама днес навън се беше свил под завивките и не помръдваше ще свикнат!
Колкото до водата преварявам едно шише да се намира и след няколко дни я изхвърлям и преварявам нова,отделно имам едно шише(бебешко ) което ползвам за кашите (бананова на Слънчо) иначе оризовата я правя с кърма.
 Я кажете какви каши давате на вашите мъници?

# 561
каша давах на Лактана,оризова с ванилия, но от днес ще се поспра, че бебо много качи цял 1 кг Blush

Вода давам преварена на Девин (розова)

# 562
Биби, ЧЕСТИТ 6 РОЖДЕН ДЕН /на големи патерици / Blush на порасналите каки Плами и Цвети!!!!!! Гледах снимките, прекрасни са!!!!!

водата преварявам едно шише да се намира и след няколко дни я изхвърлям и преварявам нова

И аз така, пие по 5-10 грама след като си изяде пюрето, по скоро се плюнчи с шишето  Mr. Green А защо преварявате изворната вода? знам, че няма нужда дава се директно  Hug Hug

Мили ванили, Капико, радвам се да ви видя отново  Hug

Глори, успокоих се, че има и други, които качват по кг все още  Crazy Grinning

Аз каши засега не давам, че и без това е голям шишко, следващия месец ще започна 1-2 пъти седмично  Peace

Въпрос към мамите, които кърмят и засега няма да заместват хранене - аз захраних с някой храни - ябълка, морков, синя слива, картоф, и т.н. , но каквото и да давам - плод или зеленчук, го давам 30-40 минути след обедното хранене 1 път на ден, вие по колко пъти на ден давате нещо различно от кърма  Twisted Evil Hug Peace

И в тази връзка колкото повече кърмя, повече ми се кърми  Laughing Embarassed преди виках, ако имам кърма до годинка някъде....сега викам до година и половина, а  защо не и до две сутрин и вечер.......  Blush Mr. Green

Хъни бъни, ти как си? За бебо- Коки като хвана вируса ни изписаха Ентерол и Хидрасек/за кърмачета/ по половин прахче 2 пъти дневно  Peace Оризовата вода, ако я пие е добре, обикновен ориз се вари и се прецежда, но Калоян отказа да я пие, малко е гадна на вкус  Confused

Аз оздравявам бавно, но славно  Twisted Evil, днес съм значително по-добре, отвреме на време си мисля, че ще си изкалям дробовете, после се успокоявам  Sad гадна работа, дано занапред сме здрави  Praynig Praynig От утре почвам бронховаксома на каката, миналите 2 зими изкарахме с по 1 боледуване по нова година,  което си е чудо, много съм доволна, дано и тази зима и действа  Peace Praynig

# 563
Ами то ние цяло ядене заместено нямаме на обяд яде зеленчуково пюре- мое производство  около половин бурканче ,но и задължително си търси млякото,а следобед пак цока и яде каша 60 мл и на око каша но понякога остава в чашката

# 564
Ние от два дни заместваме обяда, като давам 50-60 гр. пюре което не харесва и още толкова пюре, което харесва. Вместо да се лигави с водата след това, я кърмя. Още не съм вкарала плодовете, мисля да я изненадам приятно в скоро време  Grinning
Кашите как ги правите бе хора? Като направих гъста оризовата /по указанията/, почна да се дави. Като дам разредена, имам променлив успех. Нещо не мога да се светна  newsm78 Иначе добре би ни дошло да наддадем малко от каша, защото изоставаме леко с кг, че както бяхме бездънни, сега станахме злояди от зъбите. Тази нощ се будихме 4 пъти, два от които с крясък. Страшна работа...
Milli Vanilli, чакахме те   bouquet
kapico, и теб дълго те нямаше, добре си се върнала! Еднокомпонентно тиква не съм виждала, но си направих сама като опекох една половинка тиква и я смлях. Това е единственото, което сътворих сама досега и не съм доволна от домашната работа, щото от 6 бурканчета 2 ми се отвориха докато ги варях с цел стерилизация, досада  Whistling А и Косара не беше особено впечатлена от манджата ми  Laughing

# 565
и МАЖИ ГЪЗЕТО С ПРЕДВЕРЕНИЕ, ЩОТО ЩЕ СЕ ПОДСЕЧЕ !
какво е Предверение EmbarassedМажа засега със Судокрем.Бива засега.
Мегана оправям се уж.Ужасно беше.Не го пожелавам на никого.Имах чуството ,че ще умра.

Ентерол и Хидрасек/за кърмачета/ по половин прахче 2 пъти дневно - така ли се дава.Четох че по 3 прахчета на ден.Ох тая моята педи #Cussing out нищо не ми обясни.По 100 пъти и звъня и като информация все незадоволително.То хубаво казваш кое ама обясни и по колко бе.Аман от тия педиатърки.
Оризовата вода близва зесега по малко.

# 566
  • София
Milli Vanilli и kapico - добре дошли отново!  Hug
kapico, аз взех пюре от тиква на Хип (Био) от Кауфланд. В момента там има промоция на всички плодови био пюрета.

Ние в четвъртък сме на консултация и ще ни слагат последния прием на пентаксим и синфлорикс. Дано мине всичко спокойно  Hug
Оффф, момичета... какъв е този студ по никое време? Sad Нас ни хвана неподготвени и днес ходихме на пазар за малчо, но... няма такива боклуци! Само турска стока тука в района и нищо не си взехме. Само се изнервих! Утре ще взимаме тати с нас и ще пообиколим по-джиджаните магазини. Малко кеф и за мама  Grinning

Хайде лека от мен! Дано спинкат малките душички  Praynig

# 567
Здравейтее,моми4ета  Hug
офф,голямо мрънкане и крещене  пада тези д
ни  ooooh!  по цяял ден като сме си вкъщи крещи ,а като излезнем и кротка и спокойна  Peace  ее,може ли да обикаляме като лудите мичета  Grinning     след къпането ве4ерта ,и дадох малко АМ и  се успокои и заспа като кротко агънце!4акам го и аз ттова зъб4е ве4е да се показва,ама още неще  Rolling Eyes
Тини-Мини,4естито  зъб4е на Ники  Hug то направо си е за поздравление ,щом и при вас е било така изживяно  Hug
Милли-Ванилли,добре си дошла!ве4е трябва да си по-редовна Simple Smile Hug
Вода-аз давам преварена,пие си е нормално
аз исках да ви питам някой дава ли попарка или да знаете как да и давам сиренцето примерно?тук не знам дали има обезмаслено ,както са ми казвали от бг???защото ние купуваме турско или бг сирене,ама то май е все нормално?дали ще е достатъ4но да и го обезсолявам във води4ка само?4е тука такова 4удо като "попара 'няма Simple Smile)аз сама ще си я въведа 2-3 пъти в седмицата,ина4е засега давам каши4ки за закуска  Hug мисля да и добавям и настърган плод и сутринта,защото досега все следобед и давам банан ...
капико ,и аз като бяхме в Бг,взех само тиква на Хипп ,мисля 4е и аз от Кауфланд  newsm78
хъни -бъни,дано по-бързо мине разтройстото  Hug  много е гадно наистина!аз изобщо не се бях сетила 4е оризовата вода помагаше при това!4е тези дни се замислих какво да и давам ако има разтройство от зъбките...бе6е и по-рядко акито ,но сякаш се нормализира сега ...
Добре 4е сте вие,моми4ета,друго си е да се консуллтираш с мнооого мами на куп! Hug всяка казва по нещо,и става бързо и даже най-сигурно! Peace
а сега ставам,лека ве4ер на вси4ки!и спокоен сън за беб4овците ни!  Hug

# 568
Хъни Бъни ,ти съвсем си се шашнала:)  Hug Предверение е предварително,т.е преди да се е подсякло дупето,да го мажеш с крем4е !  Hug хайде дано минава   малкото дупе Simple Smile)

# 569
irina* - в Пикадили също ги има тези бисквити, поне аз от там бях взимала

glorybg браво на вас, завидни килограми. Бързо възстановяване на Алекс.

tini-mini – честито зъбче и много усмивки, за да го показва
Аз му давам детска минерална вода на Хип, без да я преварявам.

Erika_ - и аз нямах успех с кашата като я давах в гъстата й консистенция, докато не ми светна да я пасирам, а и добавих ябълково пюре – да видиш как му хареса изведнъж.....голям кеф падна с яденето.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 00:27 от alesya

Общи условия

Активация на акаунт