Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Хъни - Бъни, за разстройството на нас така ни ги бяха изписали и така му давах, дано бързо се оправи  Hug

Ани, аз съм давала обикновено краве сирене, изкиснато във водичка+сухар+малко краве масло Peace знам, че някой препоръчват в началото козе сирене...........  newsm78 за обезмаслено не бях чувала  Twisted Evil

Тини, честито зъбче, здраво и беличко да бъде!!!!!! Нашето венче е ужасно одуто, но зъбки още няма  Mr. Green аз мажа с дентинокса само когато много зверски реве през нощта 1-2 пъти, а през деня 3 пъти с Генгигел, откакто го взех като че ли по-малко плаче и не го боли толкова, знам ли..... Hug

Аз приспах чаветата, каката голям инат излезе  Twisted Evil напоследък ми се качва на главата вечер, не иска да ляга, нямало да спи, ейййййййй  Whistling
Отивам да лягам, че малчо след малко ще е втора смяна  Joy

# 571
Марти има месечинка - 5 месеца  stork-boy newsm38

Хич не съм по сметаната, нооо - т'ва има  Laughing

# 572
кака Гоша- честита месечинка на Марти.   bouquet  За крем на тортата може да използваш кремовете на д-р Йоткер... след като не харесваш сметаната..... но най-любимия ми крем е заквасена сметана+течен шоколад+банани, лесно и вкусно.

Ани- сиренето което трябва да даваш е обезсолено, а не обезмаслено-  има такова сирене на пазара, но не се препоръчва да се дава на деца до 2 год.

megan@- и аз имам същия проблем с баткото... всяка вечер разправии, че не му се спи а като го сложа заспива веднага.

Хъни-бъни- ентерол, хидрасек(има бебешки) и смекта може да се дават на бебе по половин прахче, два пъти дневно.

Milli Vanilli, kapico- добре дошли отново... бяхте се позагубили...

tini-mini -честито зъбче.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 08:15 от Galeto.

# 573
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА

Мартин - мама navail
Рая - мама Emyly81
Петър - мама данчето с трабантчето
Борис- мама Veselka_s
Радостина - мама tuly

newsm38 Gift Gift Gift

ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ С МНОГО МНОГО КЪСМЕТ !!!!!!!!

# 574
Добър дъждовен ден само да ги нямаше майсторите отдолу
Честита 1/2 г на:
Мартин- мама navail
Рая - мама Emyly81
Борис- мама Veselka_s
Радостина - мама tuly

Честити 5 м на
Марти на кака Гоша

# 575
Студената вълна мина и си замина от тук и сега е 20 градуса жега ... според мен ще дойде и към България  Hug

# 576
Здравейте момичета!!!!!
Бях решила за навършването на 6-ия месец на Митко да поръчам торта, ама като видях че всички правите ....и ми стана едно гузно и реших и аз да направя. Рових, рових в нета и все ми харесват едни такива торти  красиви....и ...трудни. И така метнах се още вчера да майсторя торта че бая трудна мии се вижда. Снощи до 01:00 месих марципан варна. И днес ако остане време ще направя и тортата. Дано се получи! За капак на всичко митака снощи рева през час и днес съм зомби. Tired
milli_vanilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hug Hug Hug  преди два-три дни питах за теб душицо! Така ми беше домъчняло за вас!!!  bouquet

Поздрави и целувки на всичкиииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 577
Честита половин годинка на нашите слънчица Мартин, Рая, Петър, Борис и Радостина, както и 5 месеца на Марти на кака Гоша, нека да бъдат много щастливи и послушни! Хубава торта си спретнала Гоша!
Мами благодаря, че не сте ме забравили!
Ей сега отивам да проверя пак в кауфланд, че ми е близко. Последните няколко пъти като пазарувах доста се пулих при пюретата, но нищо не успях да открия, може за момента да е нямало (ние обикновено пазаруваме почивните дни).
Меганче  bouquet оправяй се бързо!
Момичета и ние започнахме със захранването малко по-рано от 6-я месец, но един ден миналата седмица не издържах след като щеше да ме изяде с поглед и примляскваше насреща ми, докато поглъщах Dunkin Donuts. За сега му давам около 60мл оризова каша, която приготвям според указанията, но ако ми се стори много гъста и не добре разбита капвам по малко (на око) вряла вода. Довършваме храненето с кърмене. Аз все още преварявам вода. Да не забравя да ви споделя, ние две вечери спим по-спокойно, започнах да му слагам по една мерителна лъжичка оризова каша към добавката от 120 мл мляко и той изпива колкото пожелае след като суче 15 мин. Не знам дали имам достатъчно кърма, започнах да му давам добавката по съвет на педиатърката ни, след като и обясних, че се събужда често нощем, а и исках да свикне с вкуса на АМ, нали и кашата с АМ я правя. Това с 1 лъжица оризова каша пак лекарката ми го беше казала преди доста време, защото имахме период в който връщаше по малко като се разбесува след хранене.

vesi_mesi много амбициозно с този марципан бе Wink с нетърпение ще чакам снимки! Аз за целта съм купила едни фигурки от кауфланд, но може и заяк да направя, тогава ще има баба покрай нас и ше се развихря!

# 578
здравейте.
при нас ново двайсе: тъкмо мина разстройството сега пък хрема. ама страшна хрема. събуди се към 23.30 с рев и като я чух как диша лошо ми стана  Cry. на два пъти се задавя и здраво я потупвам, за да започне пак да диша. малката ми шушчица  Confused. и така си ревахме и не спахме до 3 ч. днес сме и ние като зомбита. педито даде едни хомеопатични та да но мине до 2-3 дни. ама то аз съм си виновна. вчера я изкарах на разходка в промеждутъка без дъжд, ама то си е студено и имаше страшен вятър и ето резултата. направо ми иде да се гръмна   #2gunfire

както и да е.  и ние в събота ставаме на 6м и със сигурност ще правя сладкиш. аз си имам един любим с бишкоти, компот от кайсии и заквасена сметана. става супер лесно и много леко и вкусно.  Party

вие какво давате за зъбките? мажете ли с нещо?

# 579
Да почерпя че нашето слънчице МАРТИ стана на 6 месеца

Честити месечинки и на
Рая - мама Emyly81
Борис- мама Veselka_s
Радостина - мама tuly

а нашата торта малко по късно че мама трябва да я направи Simple Smile)))))))))))))

# 580
Станахме на половин годинка  Mr. Green
Много готино ,така се радвам  Mr. Green
Торта май няма да правим ,ще видим ,много ме мързи.А и свека днес ми скапа настроението още от сутринта ,така че не знам изобщо какво ще правим цял ден.
При нас ужасно вали.Това ще е третият ден,в който не съм виждала човек ,различен от Петър CrazyЩе полудея ,заклевам се  Crazy

# 581
здравейте мамчета   bouquet

честити половин годинки на всички сладури!!!!!!!!!!!!! мноооого да слушкате и папкате и да сте мноооого усмихнати!!!!!!

и ние си чакаме  половината годинка с нетърпение, аз също ще се постарая да измайсторя тортичка за семейството   chef, до сега всеки месец се черпим с пастички, сега трябва повечко да се потрудя Grinning

на  Петя пак и е запушено нослето, беше така преди две седмици, оправи се но сега пак тая хрема, ужасна е не може да диша миличката, пръскам в нослето  Sterimar и после капки Vibrocil, голяма борба е и силен рев, дано скоро мине, че измъчих детето Praynig

хубав ден от нас Hug

# 582
  • Sofia
Честита половин година на:
Мартин- мама navail
Рая - мама Emyly81
Борис- мама Veselka_s
Радостина - мама tuly

Честити 5 м на
Марти на кака Гоша

Хъни-Бъни пробвай и с чай от шипка, при Коки и кака му не помага особено, но нищо не пречи да пробваш.
И ние сме със сополи. Доктора каза, че са от зъбите. 3-ти ден му давам редовно Дентокинд-а, мажа с Калгел, в носа капем физиологичен разтвор и вит С и тази нощ за първи път от 1 седмица спа нормално. Лошото е, че от студа май аз се опитвам да се сополивя и ме боли гърло, но ще видим.
Milli Vanilli, kapico добре дошли отново.
Ани и аз мисля, че става въпрос за обезсолено, а не обезмаслено сирене. За малките изрично пише, че след годинка като започнем да даваме краве мляко, трябва да е пълномаслено. Те нямат нашите проблеми, че са дебели.  Wink А козето сирене е най-малък алерген. Дори децата с АБКМ могат да го ядат.
jabata_dil  от твоите уста в божите уши, както се казва. Направо ще подгизнем и откачим по къщите.

# 583
iovinka
и ние бяхме така. Хрема през седмица. Личната ни прати за носен секрет да видим дали няма някоя бактерийка в нослето.  Преди малко взехме резултатите и се оказа че си имаме мораксела катаралис. Доколкото разбрах се екува с антибиотик. Ама личната ще отсъства известно време и чак тогава ще започнем лечение. Оффффф

# 584
Честити месечинки на сладките полВин годиначета!
Да растат здрави и щастливи!

Аз по темата с бактериите в нослетата съм малко скептично настроена.Бактерии винаги има,техният брой се увеличава при спад в имунната система,но според мен антибиотик само въз основа на това,че са открити е неоправдано да се предписва.Ето пример.
  Дъщеря ми беше болна дълго време от градината,но имунната и система се беше сринала от заболяване след заболяване,антибиотик след антибиотик.Та не можеше да се излекува тая хрема и такааа.Взехме секрет.Спряхме я от градина за дълго време.Случи се така,че бяха някакви празници и резултатите ги научихме много късно.Да кажем седмица или десет дни.Междувременно детето се оправи.Повече почивка и природни илачи.Като отидохме на преглед за бебо,питах и за нейните резултати и се оказа,че имало 3 вида бактерии,а доки вече дори била решила да предписва антибиотик за поне една от трите  Joy Естествено като видя,че детето е почти здраво се отказа....
  Ани  пълномаслени млека,сирена и т.н. са изключително важни за малките деца или бебета...дори съм попадала на инфо,че обезмаслените в никакъв случай не се препоръчват.Аз обезсолявах като поставях сиренцето от вечерта в хладилника в чашка с вода  Peace

Аз днес взех паспорта на Сава и до дни вече няма да сме тук.....мъчно ми е за Йоана вече,милото ми детенце..  Cry

На болните мамета и бебета желая бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт