Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
БИБИ, ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНА НА ПРИНЦЕСАТА!
ЧЕСТИТО И НА ПОРАСНАЛИТЕ КРИСТИНА И АДРИАН!

IceIceLady, аз също приспивам или в количката или със сучене, за мен това е много лесно и бързо. Не знам защо теб те притеснява, щом детето така заспива бързо, защо да се мъчиш с други варианти. Моят съвет е да си кърмиш, когато детето има нужда, а и без това е рано за заместване на хранене.

Питам, защото тя ме ползва за биберон. И искам да я от уча от този навик. Не веднага, а по принцип. Иначе си я кърмя, не ми пречи и нямам намерение да я отказвам скоро.

# 91
Здравейте отново! Надявам се да не сте ме забравили. Вече често ще се включвам. Как са малките човечета?

# 92
относно Вигантол  не е ли това пореднатата заблуда с цел пласиране на новия продукт??? newsm78 newsm78

# 93
Ами не е  Peace Сега ще го изтеглят от аптекарската мрежа(пак да кажа,че майка ми е фармацефт)...доказано вреден  Peace

# 94
Момичета да ви споделя нещо на бързо.Утре почва тридневната лунна диета(подходяща е за кърмачки).Много е лесна а и пречистваща от утре 3 дни на плодчета, чай и вода. В петък зеленчуци, малко сиренце и картофки. И след това пак си хапваш всичко , на мен ми подейства доста добре предния месец. Peace

# 95
Благодаря на всички мами за отговорите по темата за ясли и градини  Peace Hug
Значи като заключение и обобщение подавам документи за ясла догодина януари или април за септемврийски прием (1г. и 6м) и ми прекратяват майчинството  ooooh! #Crazy Ако реша да и подам документите 2012 януари  за прием 2012 септември тя ще е на 2г и 6м.  Whistling значи пак ще съм без майчинство 6 месеца  newsm78. Тоест няма шанс да тръгне на градина  март 2012 и аз на работа  newsm78

Гале 5 как стоя мирен Страшко ? #Crazy  baby_neutral

Биби -честита половин годинка на малката Леа  Heart Eyes Mr. Green да ви е жива и здрава и все така усмихната и обичана

Вяра - чакаме снимки от кръщането  Hug

Злати - слагам Ива на проходилката за по 10-тина минути на ден ,а количката си я държа седнала от време на време .Много и е интересно ,даже обръщам коша с гръб към мене да си гледка .

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 21:59 от Excellent

# 96
Оф минах ви малко по диагонал ама нямам време-простете  Crazy
alesya Ами аз слагам столчето не седнало а полу-седнало, то нашето има 3 позиции дефакто на средната позиция ама тя вече си седи сендала на него защото се хваща за таблата и се държи за нея седнала Simple Smile Честито ви зъбче Simple Smile
Снимки от кръщенето ще кача веднага -съмнявате ли се  Flutter, ама нямам на нашияв фотоапарат хубави, та чакам от фотографа да видим кво ще излезе, в сряда ще ги взема  Grinning
Цвете, нещо не ми стана ясно с тоя Вигантол  newsm78 - някви аргументи по въпроса. Че то цяла България го дава ако има толкова вреден ефект досега все някой да е пропищял  Thinking

# 97

А тези мазила за зъбите кога да започвам да ги мажа?

за ненедент-а пише от 6тия месец!и аз се чудя дали не може от сега!  честито зъбче и на вас!

# 98
Вяра♥ - мерси мила за отговора. Може и аз тогава да пробвам Дони в по легнала позиция, че и нашето столче има няколко.

glorybg - днеска ти се размина виждането с нас, ама утре те чакаме на линия да знаеш. Посоката е морската при хубаво време, Гранд Мол-а при лошо.....ще се чуем утре сутрин  Hug

# 99
Dobre che svyrshi Bailando!
Pfuuuuuu goliam rev........ newsm45

# 100
glorybg - днеска ти се размина виждането с нас, ама утре те чакаме на линия да знаеш. Посоката е морската при хубаво време, Гранд Мол-а при лошо.....ще се чуем утре сутрин  Hug

Да мила, Алекс имаше някаква нервна криза  само яде и реве!!!  Shocked

едва се справих днес... ужас!

# 101
  • Düsseldorf
Ей, момичета, четох, четох и се поуспокох - мислех, че само ние не си знаем броя на храненията.... Simple Smile След голямата борба, която хвърлих, за да имам кърма, сега не мисля да отказвам Йоан нито от нощни хранения, нито от висене на цица, ама той човекът леко злоупотребява. Изгонихме мъжа ми от семейното ложе, щото е персон и половина леглото, и няма място за нощните обръщания и размествания. Опъва си походното в стаята на каката, хем да не се чувства пренебрегната като е сама...

А Йоан го е обявил за всички, че е на капково напояване  Joy (нали сте виждали оная готина реклама на билборд на някакви системи за напояване със сучещо бебе Wink)......
Инак цикълът ми се беше възстановил в периода, в който нямах кърма, и после като се оправиха нещата пак спря за все обща изненада.. Е, направих си онзи ден тест за бременност, че се замислих, че ако случайно нещо.... бих била към 4 месец вече, но не съм де... Simple Smile

За яслата - много се чудя и аз. От познат учител знам, че всяка градина решава сама как да смята точките. В нашата градина не било сигурно, че като каката е вътре, автоматично ще приемат и Йоан, това носело точка, ама пак можело да е недостатъчно...  #Cussing out Даже имаме в квартала 2 деца в различни детски градини, което е безумие за мен! Ама ей на, мила родна картина, всеки  директор със свои представи за нещата. Аз съм в настоятелството и може би ще го приемат, ама не е там работата... Ще го мисля като наближи, да го видя колко ще е осаферен...

Лека нощ от нас, че трябва да се спи, след малко ще се събуди човекът за включване към напоителната система..........  Laughing

# 102
Здравейте майчета да ви питам нещо набързо, както ви казах захранвам от 3 дена, първите 3 дадох морковче, 1 ви ден 2 3 лъжички, 2ри ден малко повече, 3ден 3 кубчета (бях замразила пюренце от предния ден), днес реших да дам оризова каша, изяде около 70 мл...та днес наобед се изака нормално, ама наблюдавамка че сякаш се напъва почти цял ден, сякаш ще ака ама не прави нищо и надава глас, тази вечер 3 пъти се събужда мрънкайки...чудя се дали може да е странична реакция от кашата????Та нали уж я препоръчват за захранване?или пък съм прекалила с дозата? гледам да захранвам сутринта към 10...ама ми се вижда неспокоен общо взето...споделете мнение  Thinking утре мисля пак да дам морковче...

# 103
  • София
запис - нямате изчитане  Mr. Green

# 104
  • София
За яслата - много се чудя и аз. От познат учител знам, че всяка градина решава сама как да смята точките. В нашата градина не било сигурно, че като каката е вътре, автоматично ще приемат и Йоан, това носело точка, ама пак можело да е недостатъчно...  #Cussing out Даже имаме в квартала 2 деца в различни детски градини, което е безумие за мен! Ама ей на, мила родна картина, всеки  директор със свои представи за нещата. Аз съм в настоятелството и може би ще го приемат, ама не е там работата... Ще го мисля като наближи, да го видя колко ще е осаферен...
http://kg.sofia.bg/?page=manual2010 eто ги точките за София това е било за тази година. до догодина могат нещо да променят, но като цяло ще остане същото. кака или батко в градината носят не 1 , а 0.1 точка и то, ако не са в предучилищна група, когато бебето тъгва на ясла / градина. към тези точки се добавят 3 за градината, която сте избрали на първо място, 2 ако е класирано в градината по ваше второ желание и 1 за 3-тото желание. по тази класация Леа има 10.1 точки, защото сме многодетно семейство и имаме 2 т. по този критерии, иначе ако беше второ дете щяха да са 8.1 и може би нямаше да влезе. поне миналата година имаше деца с 8.1 точка невлезли и разиграват ... томбола моля ви се, а не влизат всички с бала на последния влязъл. #Crazy #Crazy #Crazy. Така се кандидатства за ОДЗ (т.е. в градини, където има и ясли), а ако искате в самостоятелни ясли се ходи на място, ама после пък става гооооолям зор да влезе в градина, защото децата от яслата в ОДЗ-то продължават автоматично в  градината в същото ОДЗ..... ако ме разбрахте Crazy Crazy Crazy
Аайде стига негативизми рано сутрин, макар че е голям проблем с тези ясли / градини, но пък навън времето се е утрепало за разходки!  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт