Лакове за нокти - тема 13

• 45 765
  • 699
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Тази серия на Пърфект е пърфект, за вкуса ми. Имам червен Кармен, мисля, че е малко по-тъмен от показаното от Бижу - един от малкото лакове, които съм изхабила докрай в оригинал, без да го омешам от скука по някое време.
Негатив е, че цветовете са преобладаващо червени, или поне аз на такива съм попадала.

# 47
Негатив е, че цветовете са преобладаващо червени, или поне аз на такива съм попадала.
Ами те са "Кармен", затова са червени! Peace

# 48
Ами те са "Кармен", затова са червени! Peace
Демек заглавието не е просто ей така плеснато, разбрах. yes

# 49
  • В полите на Пирин планина
Аз и доколкото си спомням още една съфорумка не бяхме доволни от Сеш Вита.Пробвах го с различни лакове,но се бели на цели люспи(нямам нужда от лакочистител).И да веднага след като се лакирам слагам Сеш Вит.Може моя да е менте

Позволявам си да цитирам от предишната тема, но не искам да оставам инкогнито, относно мнениет ми за Сеш вит. Винаги съм го слагала след нанасяне на последния слой лак, както пише в указанията, но вече няколко пъти ми се случва да се отлепва всичко от нокъта, като люспа. Освен това наистина много бързо ми се сгъстява и се налага да го разреждам. Не мисля, че и особено удължава трайността на лака, но аз не съм особен критерий, защото ползвам евтини лакове, а и ми се налага доста домакинска работа, но нямам навик да слагам ръкавици. Ще го използвам до край, но за мен не е нещо изключително, особено визирайки цената му  Crossing Arms

# 50
  bouquet
 аз не се лакирам много с тъмни лакове (не, че нямам), но ако ми прищрака нещо - задължително с някаква бяла декорацийка отгоре за по-свежарско.

Сега съм си забранила да минавам през магазинчета за лакове, защото колекцията ми застрашително набъбна. Засега се справям успешно, но да видим докога...

# 51
  • Бургас
Lady Brinne, озадачавате ме ти и Смоуки newsm78 )Не оспорвам и не съм оспорвала мнението и доводите на недоволните (не, че ми го е казал някой, ама аз да си кажа, ако някой ме е разбрал по друг начин Hug), ама наистина се изненадвам защо имаме такова разминаване Rolling Eyes Ползвам основно и предимно евтини лакове, тук-таме по някой по-марков и скъп, така че не е от марката. Домакинската работа повечето от нас я вършим (е, аз чинии примерно не мия почти, но другото си го правя). При всички положения откакто намерих за себе си този топлак, направо се родих - и лакът ми съхне бързо (без значение колко на брой и с каква тлъстина са пластовете), и стъкления ефект ми харесва, и трайността ми е в пъти по-голяма, отколкото с друг топлак. Правила съм си експерименти и съм изкарвала почти 2 седмици (!!!) с един лак и пак накрая го изтрих, защото ноктите ми бяха израснали, а не толкова с повреден лак. Че е гъст, гъст си е по начало, ама аз съм му свикнала и си взех специален разредител за него, но още не съм го ползвала. Явно е до нокти или не знам всъщност до какво Thinking Яд ме е, че ми разбихте теорията за късното лакиране и последвало люспене Crossing Arms Но пък важното е всеки да си намери точния продукт Peace А за цената... аз си го взимам за около 13лв горе-долу от Ибей и не се оплаквам Wink

# 52
  • В полите на Пирин планина
Наистина е странно. Аз с такъв ентусиазъм си го купих този топ, ама на Confused На мен лак повече от 3 дни не ми стои в приемлив вид - ръбчетата на ноктите се изтриват. Единствено лакове с брокатчета ми издържат повече. Сигурно плочката ми е доста мазна.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 17:35 от Lady Brinne

# 53
Денси, благодаря за хубавата тема. По анкетата-нося тъмни лакове, зимно време не си се представям с нещо ментово например Grinning От серията на ОПИ Tease it-Does it ми допадна много, а от ЗОЯ ми хареса лилавеещия. А аз да ви попитам за тези експресни маникюри в моловете- само ти плясват лак или ти оправят и ноктите там?

# 54
  • Габрово
Днес махнах зеления Catrice ( Heart Eyes) и се лакирах с тъмно синьо  Mr. Green Това вместо запис Wink
*извинявам се за калпавата снимка  Blush
http://img408.imageshack.us/i/imgp2985.jpg/

# 55
  • София
Аз и доколкото си спомням още една съфорумка не бяхме доволни от Сеш Вита.Пробвах го с различни лакове,но се бели на цели люспи(нямам нужда от лакочистител).И да веднага след като се лакирам слагам Сеш Вит.Може моя да е менте

Позволявам си да цитирам от предишната тема, но не искам да оставам инкогнито, относно мнениет ми за Сеш вит. Винаги съм го слагала след нанасяне на последния слой лак, както пише в указанията, но вече няколко пъти ми се случва да се отлепва всичко от нокъта, като люспа. Освен това наистина много бързо ми се сгъстява и се налага да го разреждам. Не мисля, че и особено удължава трайността на лака, но аз не съм особен критерий, защото ползвам евтини лакове, а и ми се налага доста домакинска работа, но нямам навик да слагам ръкавици. Ще го използвам до край, но за мен не е нещо изключително, особено визирайки цената му  Crossing Arms

Сеш-а, според мен, е най-добрия изсушител, но наистина, ако не се сложи добра основа под лака, не удължава трайността му, но как очаквате трайност, без подходяща основа.

Аз реших да изпробвам Nubar Diamond, за който по всички блогове пише, че е едва ли не по-добър от Сеш-а. Сложих на едната ръка Сеш а на другата Нубар, 5 минути по-късно Нубара все още лепнеше а по Сеша съвсем спокойно си плъзгах пръста, беше 12 през нощта, не ми се чакаше и нанесох един слой от Сеша и на ръката с Нубара, 10мин по-късно си легнах, на сутринта лака беше перфектен, без чаршафи. Наистина се сгъстява, но нали затова са разредители, аз използвам специален на Сеш и не съм имала проблеми, използвам го от 3 години.

Аз лично не съм имала по-добър изсушител и по-бляскав топ от Сеш-а и наистина не разбирам как може да не ви допада  newsm78

# 56
Денси, благодаря за хубавата тема. По анкетата-нося тъмни лакове, зимно време не си се представям с нещо ментово например Grinning От серията на ОПИ Tease it-Does it ми допадна много, а от ЗОЯ ми хареса лилавеещия. А аз да ви попитам за тези експресни маникюри в моловете- само ти плясват лак или ти оправят и ноктите там?
Можеш само да се лакираш и това струва 5 лв. Можеш да си направиш цялостен маникюр. Доста ги хвалят тези експресни центрове за маникюр. Особено в Сити центъра са много начетни и любезни.

# 57
Аз си взех гумираната основа на Орли която уж задържала лака до 14 дена,аз надали ще го изтърпя толкова без да ми омръзне,сега се лакирах с нея и отгоре с топ лак пак на Орли супер блясък с мокър ефект  ,по нататъка ще ви кажа колко е издържал лака ми с нея  Peace

# 58
Pink_flower, мерси за снимакат, а ако можеш и да мацнеш едон нокътче с него някога.. или поне да кажеш дали има нещо общо с  този от онази снимка.

http://media.snimka.bg/5985/018225506.jpg Simple Smile

Харесва тъмните цветове и чакам малко да захладнее,че да започна да си ги нося.До миналата есен носех само телесни и бледо розови цветове,но в един момент ми прищрака нещо и започнах с ярките и нестандартни цветове.За тази зима не съм придвидила да си купувам нови лакове/поне засега hahaha /,ами смятам да поизмажа малко тези,които имам  Laughing

Благодаря.   bouquet

Може ли да кажете за коя база основа на Римел имаше добри отзиви, че не мога да я намеря.

# 59
  • Ст Загора
Моля. Значи Есенс ще дойдат тук, така ли? В сайта им пише, че от 20ти започват ад се продават, атка че ще ги чакаме. А откъде задавате въпроси към тях, не можах да намеря?
 ами в сайта на Есенс на началната страница има най -отдолу едно контакт натискаш на него и от там става

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 22:27 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт