Лакове за нокти - тема 13

• 46 746
  • 699
  •   1
Отговори
# 195
Днес се сдобих с още 2 лака. 2 холограмни на Катрин Арлий - черния и червения. Червения за втори път го взимам. Взех ги по 1.5лв от пътеките на 43 блок в Младост, а досега холограмни съм взимала за 2.8  Crossing Arms Иначе казано съм много доволна  Laughing

# 196
  • София
Аризона, ако се интересуваш кой е лака на снимката използвана от Бижу - този е Stargazer Chrome 232, казвам ти го, защото аз знам.  thumbsup

Относно тази колекция на Golden Rose, от години не съм я виждала, лакирах се с такива, когато бях в гимназията, не знам дали все още може да се намери някъде.

# 197
  • София
Днес си поиграх със Спейс Кадет, наистина лака е интересен, но май не е моя цвят. Покривен е чак на третия слой, затова си поиграх да го сложа върху друг. Уникално стои върху покривно тъмно червено, първото нокътче от дисплея, последното е само Спейс Кадет на 3 слоя и пак е леко прозрачен.

А това си поръчах преди малко, голям фен съм на ефектите, дано пристигнат бързо.

# 198
аз за ефект ползвам един холограмен на КА, сега съм със синьо на есенс и отгоре 1 слой холограм, страхотно стои, но ме е срам да покажа снимка че са ми къси ноктетата  Embarassed

# 199
Днес си поиграх със Спейс Кадет, наистина лака е интересен, но май не е моя цвят. Покривен е чак на третия слой, затова си поиграх да го сложа върху друг. Уникално стои върху покривно тъмно червено, първото нокътче от дисплея, последното е само Спейс Кадет на 3 слоя и пак е леко прозрачен.

На мен точно последното нокътче ми харесва и предпоследното, донякъде. Сякаш с друга основа му се губи точно играта на цветовете, интересното.
Обаче и аз вчера четох по блоговете, че е непокривен и на повечето показани снимки беше на 3 слоя.

А какво правят тези ефекти, които си показала? Може ли снимка на нокти, че така от рекламата нищо не схванах. Simple Smile

Pampita, благодаря за информацията!  bouquet

# 200
Сега видях на маникюра на една страхотна дама този лак. Много е хубав. Heart Eyes В шишето не стои толкова добре, но на ръка е супер. Всъщност цвета е доста по nude.

# 201
Коя осново е по-добра- на Мейбълин или базата заздравител на Римел?
Аз сигурно от две седмици не съм купувала лак занокти.  Grinning И мисял да не взимам, освен ако нещо не ми хареса мноого. Сега ще гледам за нещо такова, въпраки че не е точно, каквото искам.

Днес бях в ДМ, няма ги на Есенс лаковете, за гримовете така и не видях, но е рано още.

# 202
  • Sofia
Аз искам да се похваля, че първият ми опит, свързан със смесване на два цвята, се оказа успешен! Във Viva pink на Avon сложих малко матово черно на Gabrini и от този:
  получих почти идентичен цвят на този: !
Много съм доволна, много красив нюанс стана!  Grinning

# 203
Върнах се от моренцето и изтървах и гласуването Crossing Arms Аз пък да си кажа, че харесвам есента и земата тъмни цветове, но все още не съм започнала да се запасявам с такива. Имам от миналата година два, три....но си трябват нови Grinning

# 204
Сега видях на маникюра на една страхотна дама този лак. Много е хубав. Heart Eyes В шишето не стои толкова добре, но на ръка е супер. Всъщност цвета е доста по nude.

Много  е хубав  Heart Eyes, а каква цена са тези лакове, че представителството се оказа в блока , в който живее баба ми  Whistling Mr. Green та ...... Whistling

# 205
  • Стара Загора
12,50 ги гледах аз.   Hug

# 206
# 207
  • In The Middle Of Nowhere
Коя осново е по-добра- на Мейбълин или базата заздравител на Римел?
Аз сигурно от две седмици не съм купувала лак занокти.  Grinning И мисял да не взимам, освен ако нещо не ми хареса мноого. Сега ще гледам за нещо такова, въпраки че не е точно, каквото искам.
http://www.vampyvarnish.com/wp-content/uploads/2009/10/Dashing-D … btral-Station.jpg

Днес бях в ДМ, няма ги на Есенс лаковете, за гримовете така и не видях, но е рано още.

Аз точно такъв цвят зелено си търся, ако видиш свиркай   Whistling

Или ако някой знае на някоя марка подобен на зеления на ОПИ. Ще ми се да се сдобия по-бързо с такъв от магазина  Simple Smile

# 208
  • София
новото ми лакче - цвета е тъмно кафяв

# 209
Пробвайте зеленя на Севънтийн, номерът е 264. Eто снимки от мен:

http://i26.tinypic.com/uwpk2.jpg
http://i30.tinypic.com/5u00uq.jpg

Общи условия

Активация на акаунт