Лакове за нокти - тема 13

• 46 731
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
Essie Winter 2010:

Тези доста ме ентусиазираха!  Heart Eyes

# 241
Аризона, ако се интересуваш кой е лака на снимката използвана от Бижу - този е Stargazer Chrome 232, казвам ти го, защото аз знам.  thumbsup
Обаче не е този! Laughing

# 242
Taffy мило, аз днес намерих случайно още един "твой" лак. На Орли и е и се нарича как?...как? Laughing Taffy естествено. Сега съм амбицирана да открия твоя лак и в Опи и официално те обявявам за дамата тук с най-много лакове създадени специално за нея.
Ооо, има и още - Maybelline Wet Shine Nail Color - 427 SWEET TAFFY, Cover Girl 520 pink taffy, както и марка LAFFY TAFFY MINI NAIL POLISH Laughing
Aйде....Брадичке,откъде ги изрови и тези?! Laughing

Есенните Еси-та са много хубави! Heart Eyes

# 243
  • Варна
Искам всички от зимните Еси  Crazy
Прекрасни цветове  Heart Eyes

# 244
  • София
Аризона, ако се интересуваш кой е лака на снимката използвана от Бижу - този е Stargazer Chrome 232, казвам ти го, защото аз знам.  thumbsup

Защо мислиш така?  Thinking

# 245
Защо мислиш така?  Thinking
Защото аз се опитвам да и обясня за един лак, който не е този - показания от теб. Ти ли знаеш по-добре кой лак имам предвид или аз? newsm78
Или не говорим за едно и също!?

# 246
  • София
О, добре, Бижу, сигурно аз съм се объркала.  Crazy

# 247
О, добре, Бижу, сигурно аз съм се объркала.  Crazy
Laughing Hug

# 248
Парадоксала този път много ме разочарова  Sad  вторник следобяда се лакирах, днес вече отдолу го няма, както Пампита беше показала на снимката, а вчера нищо не съм правила вкъщи, повече Шанел никога  Naughty
Днес ще ходя по задачки и мисля да мина пред 2-3 магазинчета за червено и някои кафеникав нюд.

# 249
  • Истанбул
Здравейте HugБлагодарение на всички вас си сверявам часовника относно лаковите тенденции.Вчера си купих това.http://2.bp.blogspot.com/_cfLQ-f8iIY8/TE7UAcBwpYI/AAAAAAAABBU/zx … 1600/SANY9623.JPG PASTEL 75

# 250
Каква марка е това, много е хубаво.

# 251
  • На острова
haksev, и аз моля да споделиш каква марка е лака?
Пуснах в гугъл Pastel 75, както пише след линка, ама нъцки  Laughing

# 252
  • София

за първи път с велур, много ми е странно Grinning

# 253
Много е хубав лакът, а и ноктите ти са супер Heart Eyes

# 254
Ау ау последните два лака са супер.
Бамфи ще кажеш ли кой номер е този велур  Hug.

Момичета спрете тази тема, че след всяка ваша снимка искам лака  Rolling Eyes. Вчера пак си взех един, Голдън Роуз, тъмно червено/ лилаво, ама още не знам как седи на ноктите, че съм с лак.
Ето и него: http://kachi-snimka.info/images/arx1285230757i.jpg
http://kachi-snimka.info/images/arx1285230816v.jpg.

Аз съм много доволна от 3 в 1 на Перфект. Слагам го като основа и като топ и лака ми не пада 5,6 дни, което за мен е супер много. При все че мия чинии, чистя със Доместоси, Цифове и то без ръкавици, си е направо чудо това нещо Simple Smile.
А и ме устройва перфектно, цялата седмица с един лак, събота/ неделя почивка със основа само и от понеделник със друг цвят Simple Smile.
А и за това време така или иначе ми порастват кожичките, малко трябва да се пооформят ноктите и така, супер работа си е това топа Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт