Лакове за нокти - тема 13

• 46 690
  • 699
  •   1
Отговори
# 420
тези ментови цветове нещо много нашумяха.. всяка марка има такъв вече  newsm78
п.п. - намерих темата чак на 2-ра страница  Shocked

# 421
"зарибена" от снимката на Бижу,изхвърчах сутринта до кварталното магазинче ииии...ей ме на и мен  Grinning
аз,дето не си падам много по тъмни лакове,ейй големи сте зарибителки,шъ знайте Heart Eyes
http://media.snimka.bg/7253/020761841.jpg
Супер! Hug Нали на живо цветът е още по-прекрасен? Grinning
Днес забърсах още два Флормара Crazy тези от серията Supershine са страхотни!
Ето ги:

# 422
  • Ст Загора
Бижy ,би ли казала номера на първия лак?Той брокатен ли е ? Втория и той има бляскави частички маи аа и на него искам номер Simple Smile . Когато ги пробваш ще се развам и на снимки .

# 423
  • София
Беки Б, gardje, благодаря Hug Аз пък си умирам за издължени нокти (каквито всъщност и вие двете имате), ама дотолкова си умирам, че чак си запазвам снимките на любимите си блогърки и си ги разглеждам отвреме навреме, мечтаейки Embarassed Crazy Laughing Аз до около 10-11 годишна възраст почти буквално нямах нокти, дотолкова ги бях изгризала и обезобразила, та явно тогава, след като реших, че и аз искам хубав маникюр, съм се чалната на тема нокти и... ето ме днес тук Laughing

И за да се отсрамя заради offtopic-a, показвам това, това и това  и питам - вече не започнаха ли да прекаляват... Laughing

# 424
Бижy ,би ли казала номера на първия лак?Той брокатен ли е ? Втория и той има бляскави частички маи аа и на него искам номер Simple Smile . Когато ги пробваш ще се развам и на снимки .
И в двата има блясъци, но като се намажат не стоят брокатени, а компактен цвят с метален блясък. Не мога да го обясня съвсем точно. Blush Много са красиви, но вчера се лакирах с тъмно лилавия лак и като го махна ще ги покажа как стоят на ноктите.
Номерът е 394 Peace

# 425
И за да се отсрамя заради offtopic-a, показвам това, това и това  и питам - вече не започнаха ли да прекаляват... Laughing

Ехее какви са тея лакове бе? Simple Smile

# 426
  • USA, Steak State
Тези ги бях видяла като ходих за Мудчетата,ама не ми се  сториха кой знае какво. Въпреки, че нищо няма да загубя ако пробвам един.

# 427
  • София
Сега пак ще изсипя един супер дълъг пост, моля да ме извините. Постоянно ви чета и доста неща искам да напиша ама децата не ме оставят дори за малко на лаптопа.

Лу, Над, не се точете чак толкова на Car Key collection на Models Own, сигурно сте видяли, но тука има сравнение, което показва доста разлики: http://www.britishbeautyblogger.com/2010/09/models-own-car-keys- … hanel-khakis.html

Разкажете повече за тези лакове. Не ги познавам. Нанасяне, четка, приблизителна трайност, цени?

Дени, лесно се нанасят и са супер покривни, четчицата е като на Орли и за сега добра трайност има, цената е около 17 лв с доставката, но ако се поръчат по-големи количества излиза по-евтино. Може да се прави поръчка от сайта, аз вече съм си набелязала няколко:
https://www.modelsownit.com/nails/nail-polish.html

taffy, снимките ти на Ski Teal We Drop, съвсем ме обедиха и се обзаведох и с него, почвам да се запалвам и по тийл цветовете, вече съм си набелязала China Glaze Flyin’ High, Diamond cosmetics Don't Teal My Heart Away, CND Urban Oasis и MAC Morning After.

Над, много е хубав Orly Space Cadet, веднага ми влиза в wishlist-а.

newsm78  а мога ли да сложа топ лак върху мууд без да разваля ефекта?  newsm78

Беки, ти сигурно вече си сложила, но ДА може да се сложи топ, даже повече ще се засили ефекта.

Аз имам коректор на Мавала, удобен е, но утре мисля да потърся такава четка.

Алиена, с четката излиза много по икономично, защото с коректоричте трудно можеш да почистиш връхчето като се зацапа, а четката се мие перфектно с лакочистител. Аз си взех от Дуглас, четка за сенки от изкуствен косъм до сега не е паднало и едно косъмче, а я ползвам от месеци, малко по рошава е станала, но си почиствах едни много оцапани кожички, когато си правих лунички преди време, трябва да взема да я накисна малко в ацетон за по добро измиване.

Можеш да видиш и тази статия: http://polishorperish.blogspot.com/2010/09/how-to-get-that-picture-perfect.html

Nicimici, от къде си купуваш лакове на Гош?

Сега относно лаковете на Ив Сен Лоран

Моя приятелка, главен редактор в женско списание ми каза, че вече на нашия пазар е пусната серията с дуо комбинациите и аз веднага:  Hands Clap http://img52.imageshack.us/img52/4865/bdjh.jpg, но тя каза че точно тия двата цвята няма да ги внасят.  Crossing Arms
Като ходих в Сефора вчера ги гледах 56 лв е единия лак, който се интересува от комплектите има класическия френски и коледния, който доста ми напомня на златно-черната комбинация на Шанел в лимитираната серия на за Хонг Конг.
Първите два и третите два:

В Сефора са пуснали много готини разноцветни лакчета, малко пролетни цветове, като Up & Away на China Glaze, аз естествено грабнах зелените:

И сега една задачка с повишена трудност, това на какво ви прилича:

Дебора Липман? Е да ама не, вижте пак: http://img214.imageshack.us/img214/2972/26092010563.jpg Франкен полиш Пампита Липман Simple Smile

Благодаря на всички, които имаха търпението да ме прочетат до край, сега отивам да усмиря децата, че търпението на баща им вече свърши.

# 428
Пампита Липман, на драго сърце бих си купила първия и третия от колекцията Ви  bowuu Много ми харесват тези цветни варианти на френския маникюр, ама пусто защо все ми се получава очевидна черта там където е било шаблончето Crossing Arms

# 429
Пампита, пиши още повече и по-дълги, обичам да те чета. Heart Eyes
Още преди месец ги хатези на YSL като и аз се разочаровах, че не са внесли най-хубавите. На всикото отгоре са по 56 лв,. но единия, а навсякъде по блоговете пише, че лаковете са двойка. Приятелка си взе лилавия, обаче говори за нетрайност.
Вчера видях новите лакове на Сефора, много са хубави. Аз обаче имам такива нюанси и ги подминах директно. Още се колебая кой точно лак да си купя от Швейцарската колекция и утре сигурно ще посетя магазина на Опи да избера на място или съвсем да се откажа.

# 430
много интересни неща научавам тук   bouquet

за почистването на намацан лак - и аз ползвам клечка за уши, натопена в лакочистител, но това с четката за грим много ми допадна и ще го пробвам съвсем скоро.

и едно въпросче - какво масло ползвате, за намазване около нокътя след като се лакирате? искам да си взема някакво, но честно казано, не знам какво да е  newsm78

# 431
УАУУУ - чудни цветове - веднага бих грабнала средния, другите обаче също не бих отказала - има ли ги вече тук в МАС? или са толкова лимитирани, че докато ги пуснат и ще са свършили както стана с лятната им лимитирана серия Shocked

# 432
Pampita,много увлекателно пишеш! HugРадвам се,че съм ти била полезна със снимките на Ski Teal We Drop.
Идеята за почистване с четка за грим и аз ще я вкарам в действие,когато ми се наложи. Wink
56 лв. за лак,пък било то на YSL си е бая сериозна сума! Stop

# 433
  • София
Лу, Над, не се точете чак толкова на Car Key collection на Models Own, сигурно сте видяли, но тука има сравнение, което показва доста разлики: http://www.britishbeautyblogger.com/2010/09/models-own-car-keys- … hanel-khakis.html

Pampita, страхотно пишеш, много увлекателно  Laughing

Car Key collection на Models Own, ми хареса заради цветовете, точно на такава вълна съм, а не заради приликата с Шанел, след втория неуспешен опит с лак Шанел в лицето на Парадоксал, категорично отказвам да си ги купувам, не може лак от класата на Шанел, да показва следи от носене на втория ден!

Ще продължавам с Орли, Опи, Зоя, Нубар, Миса, Колор Клуб, Моделс Оун, Еси, Есенс и Перфект, това са лаковете които ми допадат и нямам проблем нито с нанасянето, нито с трайността!

Парадоксала го пробвах на една колежка, която нито пере, нито чисти, на втория ден имаше забележки по връхчетата... аз довечера ще го пробвам и ще пусна снимка, още съм с гел и сигурно ще издържи до другата събота.

# 434
  • при моите деца .....
Питах в друга тема, но тук май е по-подходящо
Бях сега в нашата парфюмерия и ми показаха нова серия на Перфект има 2 масла за омекотяване на кожички - едното беше с мед.
Някой да ги е ползвал  и да сподели кое е по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт