Звездни компромати-76 част

• 48 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Петрина, това е клюкарска тема и както ти казваш- средноинтелигентният читател би отсял информацията. Щом ти сама признаваш, че си се вързала и си надничала във фейсбук за мен означава, че не си много по различна от пишещите тук. За снимката с очилата видение имах само и единствено аз, както споменах по-късно повлияна от информацията, че човекът Х е футболист. Аз следя тази тема и пиша в нея, за да убивам времето си и за мен служи за забавление. Аз мога да видя и Кристиано Роналдо в очилата на Николета, ти избираш дали да провериш това и да повярваш в него. Не взимам сериозно писаниците тук в повечето случаи. Бях останала с впечатление, че си журналист и не говори добре за теб, че се подвеждаш по постове в клюкарски подфорум.

# 256
  • в ябълковата градина
Зара беше хубаво момиче.
Някой беше казал като патешка човка, много точно!

# 257
# 258
Само аз ли мисля, че Зара е по-хубава сега отколкото преди..

# 259
  • До морето
На мен ми хареса постъпката на Валери, правилно постъпи, че защити жена си, трябваше да го направи още когато се разиграваше цирка със Златка.Аз харесвам Алисия и най-вече харесвам промяната в нея, откакто стана "жената на Божинов".Има мн хора, които имат пари и пак са смешни картинки (за справка: Антония Петрова и къщата  ooooh! и). По повод това, че не е казал, че са заедно и я нарекъл "майката на детето ми", за много мъже да нарекат жената до себе си "майка на детето ми" е много по- силно и по-специано, отколкото да и сложат титлата "съпруга" Naughty

П.П Знам, че не е мястото, но някой може ли да ми каже кой беше гост на Венета? Стана ми интересно заради рекламата - "След това предаване България вече няма да е същата" newsm78

# 260
Осман Октай беше госта.

# 261
# 262
Кейти Пери
пак
Тук много я харесвам Heart Eyes

# 263
# 264
В Дир-а заглавието на статията е "Божинов: Не сме разделени с Алисия и имам само един син!"

# 265
"Само един син"  Joy Веднага ще си помислим, че има дъщеря от друга жена.

# 266
Шок и ужас- Андреа облечена на плажа:

# 267
Само аз ли мисля, че Зара е по-хубава сега отколкото преди..
И на мен ми харесва повече сега.

# 268
Андреа изглежда много добре на тези снимки.  Grinning

# 269
Авче, имаш ли идея за това каква марка е роклята на тези снимки?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт